WOW توی سرور خارجی با latency زرد و مقدار حدودی 300-400نقل قول:
Printable View
WOW توی سرور خارجی با latency زرد و مقدار حدودی 300-400نقل قول:
من الان زنگ زدم نمایندگی گفت که سرویس های نقره ای ضریب اشتراکش 1 به 6 هست و مثلا برای 512 نامحدود نقره ای که ماهی 35 تومن هست 85 تا سرعت دانلود میده.پس عملا هیچ فرقی نکرده قیمت ها .:n16:
513 نامحدود ماهی 22500 میشه الان با 60-70 تا دانلود میکنه!!!! 15 تومن اضافه بدی که 15 کیلوبایت سرعت بیشتر بگیری؟!نقل قول:
یکی به من بگه با این وصع خط داغونم چرا مشکلی تو سرعت نیست :D خود شرکت هم چیزی نگفت در رابطه مشکل خطنقل قول:
حالا انقدر گیر میدم که مشکل دار شه دوستان راهی ندارن واسه افزایش کیفیت ؟ چون خط صاحبخانه کیفیتش عالیه ولی این خط خودم که انتقال دادم اینجا اینجوریه !!!!!
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
امروز وقتی خطم رانژه شد زنگ زدم نمایندگی مرکزی که یوزرم رو فعال کنن بعد خودم کانفیک کردم دیدم هیچ صفحه ای باز نمیشه دوباره زنگ زدم گفتن اشکال نرافزاری هست الان به تهران نامه میدن 1 دقیقه بعد خوب شد.نمایندگی میگفت اینجا حجم رو زده 0.
کلا فکر کنم امروز آسیاتک قاطی داره.
امضا من ببینین////
به نظرتون خوبه؟
اقا شما داری از کجا اینترنت میگیری ؟نقل قول:
من برای ١٢٨ نامحدود دارم برجی ٣٠ تومن میدم !!
tapatalk
سرعت سرویس های 2 مگ با 512 فرق داره؟
ابولفصل جان بایت خبر ممنون . یعنی من اگه بخوام 256 نقره ای نامحدود بگیرم حدودا 64-65 کیلوبایت بهم سرعت میده درسته ؟ :n12:نقل قول:
خیر غلطه اقای عرفاننقل قول:
256 نقراه ای احتمالاً 40-42 بده ....
اون سرویس طلاییه که تقریباً2 برابر سرعت میده ...
خوب محدود بگیرین با سرعت 450 دانلود کنین:n10:
نقل قول:
اسیاتک دیگه!
البته گرون شد! احتمالا شما 128 با ضریب 1ب4 میگیری که گرونتره...
دوستان من الان 256 یک ساله گرفتم.... که خرداد فعال میشه! انشالله خوب باشه :دی
محدود؟ تو روز نه اما شب چرا!نقل قول:
سرویس نقره ای از برنزی بهتر میگیره اما در حد سری بعدی برنزی نیست
مثلا 256 برنزی 32 میگیره حالا نقره ای احتمالا 45-50 ولی به 512 برنزی نمیرسه که با 60-70 دانلود میکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
راستی تخفیف ها هم کم شدن! یک ساله از 36% شد 24%
خدا کنه $ ارزون شه ولی به هر حال تا 1 سالو خورده ایه دیگه ما اسیاتکیم!!!!!!!!!!!!
درسته متاسفانه اسیاتک شیراز نقره ای و برنزی ارائه نمیدهنقل قول:
دوستان نمیدونید امسال میخوان جشنواره برای عید بزاره یا نه میخوام ١٢٨ برای یکسال بگیرم با ١٢٠ گیگ ٢٠٠ تومن البته به ٤ ماه هم نمیکشه !!!!
tapatalk
سرعت دانلود 128 طلایی که گرفتید چنده؟ حدود 32 اره؟نقل قول:
تا 22 بهمن تخفیف داشتن برای چندماهه که یکسال اس داده بودن50 درصد تخفیف ولی من زنگ زدم گفتن اشتباه شده36 درصد تخفیف هست نگرفتم دیگه
بله 32 هست البته من همیشه محدود میگرفتم اما برای یک ماه 128 طلایی نامحدود گرفتم که بشدت ناراضی هستم برای من سرعت اپلود خیلی مهم تر از دانلود هست ( نسبت اپلود به دانلودم 10 به یک هست )نقل قول:
بله اس ام اسش برای من هم اومد اما مثل اینکه خبری نیست
اگه برنزی میدادن 512برنزی قیمتش مناسب بود ولی ندارهنقل قول:
512نامحدود20نت هم قیمتش مناسبه
دوستان به نقره و برنز و آهن دل خوش نکنین!
هدف افزایش قیمت بود که بحمدالله حاصل شد:n02:
این نقره هم برای افکار عمومی هست که نگن گرون شده بگن سرویس کیفیتش رفته بالا!
کسانی هم که طولانی برنزی تمدید کردن احتمالا کاهش سرعت شدید را بزودی تجربه کنن(خودم هم سه ماهه 512 تمدید کردم ولی حسم میگه یه کاری میکنن به نقره ای تبدیلش کنم :n15:)
در کل باید منتظر بمونیم:n27:
نه با ما کاری ندارن!!!نقل قول:
معلومه که قصد افزایش بود! قرار نیست 256 نقره با 64 دانلود کنه! وگرنه بیکار نبودن این همه فلزات جدید وارد کردن
کسی هست اینجا مرکز عاطف تهران پارس آسیاتک داشته باشه ؟ سرعت دانلودتون الان چنده ؟
آسیاتک همین که ساعت 1 بگذره سرعت واقعی میشه ؟ اگرم قبلش چیزی داشتین میگرفتین بر فرض مثلا روی 450 بوده بعد همین که 1 رو رد میکنه میشه سرعت اصلی ؟
داداش نفوس بد نزن!!:n06:هیچ کاری نمیکنن.من سریسمو با تعهد خریدم که اگه سرعت و محدود کردن یا....پول و استرداد کنن:n01:حتی موقع تمدید زنگیدم گفت خیالتون جمع سرعت کاهش پیدا نمیکنه!!!!!نقل قول:
آسیاتک که سرعتش تو روز خوبه.البته من مخابرات بودم 512 با 16 گیگ رو میداد24000 سرعتشم خوب بود ولی پشتیبانی نداشت.الان همون سرویس 512 مخابرات شده 4 گیگ 16000تومن.من الان اومدن آسیاتک 512 با 5 گیگ 23000 تومن سرعتشم 450 هست شبانه هم 70 هست .ولی فقط پشتیبانیش عالی هست فقط برای پشتیبانی اومدم.
ولی ای کاش این یکسالی که مخابرات داشتم میومدم آسیاتک.
راستی آسیاتک عیدی یا مناسبت ها ترافیک نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وضعیت نت من چطوره بچه ها 1 مگ نامحدود برنزی اسیاتک:n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آپدیت مودم ها رو از کجا میتون تهیه کنن؟
مودل مودمتو بگونقل قول:
D-LINK 2520uنقل قول:
نفوس چیه؟قرن 21 هستیما :n13:نقل قول:
تعهد نامه را درست نخوندی سرویس های برنزی 1 به 8 هستن یعنی 512 نامحدود برنزی سرعتش باید زیر 8 کیلوبایت نیاد! اگه حتی 8 هم باشه یه تک ریالی بهت پس نمیدن :n09:
میتونستن همون برنزی را افزایش قیمت بدن ولی اینکه اون سرویس حذف شده شاید به نشانه واقعی شدن و طبق قرارداد شدن اون سرویس باشه
البته امیدوارم اینطوری نشه:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز نگفتی چجوری آپدیت کنم؟
این ریز مصرف آسیاتک کجاشه ؟
دوستان بنظرتون بین دو تا سرویس زیر کدوم رو انتخاب کنم؟
256 طلایی نا محدود ماهی = 34 تومن
1 مگ 20 گیگ در ماه = 47 تومن.
256 طلایی سرعتش چنده؟ یوتوب راحت باز میشه؟ کسی نداره؟
در روز حداکثر 2 گیگ میخوام دانلود کنم + کلی یوتوب گردی.
ممنون :n16:
اهل کجایی؟نقل قول:
وقتی وارد صفحه اول شدی سمت چپ پایین نوشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا شاید استان شما منش فرق کنه
نا محدو که میدونی سرعتش واقعی.ولی من اگه جای تو بودم محدو رو میگرفتم هم سرعتش بالاست هم گیگ به اندازه کافی داری.نقل قول:
یعنی 256 طلایی با نقره ای هیچ فرقی نداره؟ دوستان میگفتن دو برابره که؟نقل قول:
ولی خوب باز سرعتش به محدود نمیرسه.آره طلائی با نقره ای فرق داره.نقل قول:
٢٥٦ طلایی ٦٥ تا برایه من دانلود میکردنقل قول:
tapatalk
خوب چرا محدود نمیخرین؟نقل قول:
سرعتشم که بااست
خوب الان هم محدود خریدم ١٢٨ ١٢٠ گیگنقل قول:
دویست تومن
tapatalk
آسیاتک کابرش زیاد بشه مثلا تا 100 کاربر مثل مخابرات سرعتش بهم میرزه؟
یا ثابته؟
128 120 گیگی هم داره؟نقل قول: