سلام وقتتون بخیر سوالی داشتم ممنون میشم ج بدید
من دارم داخل word2007 مطالبی رو تایپ میکنم ک سایز فارسی ها باید14 و کلمات انگلیش باید12 باشه ولی همه با یه اندازه انتخاب میشن میشه راههنماییم کنید چطور این کارو انجام بدم ممنون میشم
Printable View
من دارم داخل word2007 مطالبی رو تایپ میکنم ک سایز فارسی ها باید14 و کلمات انگلیش باید12 باشه ولی همه با یه اندازه انتخاب میشن میشه راههنماییم کنید چطور این کارو انجام بدم ممنون میشم
crtl+aنقل قول:
کلیک راست
گزینه FONT
2 قسمت داره که میتونید برای هر 2 زبانبصورت جدا فونت انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییتون
یه سئوال فوری و ضروری دارم
سلام تو وورد 50 صفحه متن فارسی تایپ کردم چند بارهم سیو کردم بستم و واکرد و همه چی مرتب بوده اما الان همه چیرو علامت سئوال نشون میده .. چیکار بایست بکنم...چطور زحماتم رو نجات بدم ؟ این مشکل چرا پیش میاد و چطور باید جلوگیری کرد ازش...لطفاً کمک کنین هم متن هارو نجات بدم و همینکه چطور برای بلاهای بعدی پیشگیری کنم
یه سوال : من دارم یک متن ترجمه می کنم. در حین ترجمه نیاز دارم که مدام زبان فارسی رو به انگلیسی تغییر بدم. مشکل من اینجاست که با تغییر زبان ، نوشته ها ایتالیک می شن! پس از تصحیح نوشته هنگامی که دوباره می خوام بر گردم به زبان قبلی بازم این اتفاق می افته
شاید یه وقت تنظیمات استایلی که باهاش می نویسید (مثلا نرمال) رو تغییر دادین به ایتالیکنقل قول:
چه جور به حالت اول برگردونم؟نقل قول:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
ویرایش: خودم متوجه شدم! طاهرا بجای استفاده از کلید های ctrl+I برای تغییر حالت به ایتالیک از دکمه های ctrl+shift+I استفاده کرده بودم. با استفاده مجدد این دکمه مشکل حل شد.
سلام میشه ایدیِ یاهوتو بدی باهات کار دارم...نقل قول:
هيشكي منودوس نداره:n28:
چراتوهرتاپيكي سوالي ميگم كسي جوابي نميده؟:n13:يابايدچندبارتكرا كنم شايدكسي ببينه؟:45:
-------------------
با درود و عرض خسته نباشيد.
در مورد mailings مشكلي كه دارم اينه كه حالا اگه مطلب تكراري علاوه بر مثلا نام و...عكس هم بود، واسه هر اسمي عكسشم بياره چيكاركنم؟
ممنون ميشم اگه راه حلي بود يانرم افزارديگه اي كه انجام بده،به ايميلم هم بفرستين...:n12:
ضمنا Data Source من فايل اكسل هست.
:n16:
--------------------
:sq_25::sq_24:
نقل قول:
سلام دوست خوب؛ جواب ندادن مبنی بر ندیدن سئوالات نیست، من خودم سئوالتون رو دیدم ولی پاسخش رو نمی دونستم،در اکثر موارد سئوالاتی که پاسخ داده نمیشن، دلیلش همینه..
ضمناً آواتارت خیلی بامزه س.
landscape راست میگه مثلا خود من جواب سوالتون رو نمی دونم!
اینجا تو فروم همه دوس می دارن همه!!!1
تشكراز همه دوستان عزيزفروم:n18:قربونت landscape لطف داري
كاش كليدي كنارتخلف يا جواب و...بود كه مشخص ميكرد كسي متن رو خونده:n27:
با سلام
من سه تا سوال داشتم
اول اینکه من به دو صورت توی ورد 2010 فرمول مینویسم یکی از گزینه Object و دیگری از همون کزینه equation
وقتی میخوام یه فرمولی بنویسم که طولانیه واسه همین توی یه خط جا نمیگیره واسه همین فرمولو میخوام بشکونم ک مثلا از + به بعد رو از خط پایینی و دقیقا از زیر خط اول فرمول بنویسه ولی وقتی توی قسمت equation میخوام اینکارو بکنم نمیشه یعنی وقتی بعد + فرمول، اینتر میزنم میره خط بعدی ولی از قسمت فرمول نویسی خارج میشه در حالی که توی قسمت object با زدین اینتر به خط پایین میره و دقیقا زیر خط اول فرمول نوشته میشه. چطوری میتونم این مشکل رو توی equation برطرف کنم؟
سوال دومم اینه ک وقتی از قسمت object فرمول مینویسم بنظرم کمرنگ تر از حالته ک با equation مینویسم چرا؟ چطوری میشه مثل هم بشه؟
البته فونت های هر دو نوع رو یکی کردم ولی بازم نشد (bold نیست)
سوم اینکه من آفیس 2013 رو دانلود کردم ولی کرکش رو نمیتونم گیر بیارم ممنون میشم کرک رو بهم بدید همینطور آموزش کرک کردن آفیس 2013
آخه جاهایی خوندم ک باید 180 روز یکبار کرک رو فعال کرد درسته؟
با تشکر
یه شبکه کامپیوتری توی مدرسه دارم که موقع کاربچه ها بازدن دکمه های کیبرد تمام گزینه های افیس 2010 قفل میشه یعنی نه میشه تایپ کرد نه میشه داخل تنظیمات رفت هیچ کاری نمیشه کرد پیام میده که قفل هست راه حلش چیه؟
سلام. بجای اینتر راست کلیک کن insert manual break بزننقل قول:
(البته shift+enter هم هست اما یه equation جدا می شه )
چرا همه فرمولاتو با همین equation نمی نویسی ؟ برا اونا باید بری استایلشو ادیتش کنی تا مثل همین equation بشه مثلا هر جا فونت times new roman دیدی بکنی cambira math
(style->definef بعد double click)
ممنوننقل قول:
فونت هارو هم تغییر دادم ولی احساس میکنم در کنار هم که قرار میدم نوع فرمول نویسی از object-microsoft equatiom 3.0 کمرنگتر از منوی equation هست!
سلام
برای فایل وورد یکی از دوستان مشکلی پیش اومده و باز نمیشه! کسی آیا میتونه این فایل ها رو باز کنه؟
یکم با فونتا و سایزشون ور بری باید درست بشه البته برنامه تبدیل math به equation هم هست می خوایی یه امتحان کن ببین چجورهنقل قول:
دوستان
یک سوال داشتم آیا در ورد می شود در صفحه اول در لیست عنوان با کلیک روی یک عنوان به صفحه مورد نظر عنوان رفت مثل کاری که در اسناد pdf انجام میشود که وقتی روی یک کلمه عنوان کلیک می کنیم سریع به آن صفحه مورد نظر می رود اگر کسی بلد هست به ما هم آموزش بدهد یا در ورد یا pdf
کسی نمیدونه وقتی که کل ورد قفل میشه وهیچی کارنمیکنه راه حلش چیه؟برای کسی تاحالا اتفاق نیفتاده؟؟؟
از روی کیبرد اینطوری میشه که بچه ها وقتیکه بلد نیستن دکمه هارو میزنن این شکلی میشه
سلام دوستان.
سوالم در مورد Microsoft Office Word 2007 هستش.
چطوري ميشه چهار گوشه صفحه رو، روبان هاي کوچکي گذاشت (مثلا در هر گوشه يک مستطيل
کوچک رنگي رو گذاشت). من چهار تا مستطيل رنگي (روبان) توي فتوشاپ ساختم و درون word وارد کردم
ولي هر کاري ميکنم اين روبان ها پايين تر از گوشه ها مي افته و وقتي از صفحه پرينت گرفته ميشه هر چهار تا،
از گوشه هاي صفحه فاصله دارند اما من مي خواهم مثل اين فاکتورهاي فروش به گوشه هاي صفحه کيپ بشود.
ممنوم.
نقل قول:
سلام..
من خودم هر وقت بخوام عکسی رو insert کنم در جایی خاص، از تکست باکس استفاده میکنم
insert/ text box/draw text box
تکست باکس رو هر جایی که بخواین رسم میکنید، بعد داخل تکست باکس، insert picture می کنید
حالا کافیه برای تکست باکس، shape outline رو بزنید no out line...تکست باکس از بین میره و فقط عکس می مونه
این کار یه حسن داره که جای تصویرتون دقیقا همون جایی میشه که خودتون میخواین و جابجا هم نمی شه...
موفق باشید..
ممنونم دوست خوبم.نقل قول:
من این کار رو هم انجام دادم متاسفانه وقتی می خواهی پرینت بگیری رو کاغذ با فاصله زیادی می افته.
خودتون هم می تونید امتحان کنید مثلا عکسی رو به یکی از گوشه های صفحه کیپ کنید و سپس یه دونه پی دی اف
از صفحتون بسازیدحالا برید روی علامت پرینت توی فایل پی دی افی که ساختید کلیک کنید توی preveiw که در داخل
کادر نشون داده میشه هم کاملا مشخص هست که تصویر در گوشه صفحه کیپ نمیشه و هنگام پرینت هم با فاصله زیاد می افته.
لطفا شما و دوستان دیگر اگر راه کاری رو می دونید در اینجا بگویید.
ممنونم.
با سلام
نماز روزه هاتون قبول
کسی میتونه منو راهنمایی کنه ک چطوری میشه توی ورد یا اکسل نمودارهای زیر رو بکشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید ک چطوری میشه نمودارهای زیر رو کشید
سلام
فایل ورد 2010 دارم که تمام حروفش به هم چسبیده. کسی می دونه چرا این اتفاق افتاده .؟ روی سیستم دیگه مشکل نداره.
سلام.
من یه مشکلی دارم: فایل های وردی دارم که توی اونها از فونت علائم استفاده شده و علائمی مثل علیه السلام، و ... رو باهاش گذاشتم و روی دستگاه خودم هیچ مشکلی نداره ولی وقتی همین فایل رو با دستگاه دیگه ای که تمام فونت های دستگاه خودم رو داره باز می کنم، دچار مشکل می شم و به جای تمام یا بخشی از علائمی که با فونت Alaem گذاشتم، مربع نشون میده. به نظر شما چکار باید کنم؟
سلام..نقل قول:
از این روش استفاده کنید ببینید مشکل حل میشه یا نه...
فایلتون رو باز کنید و این آدرس رو برید
file/options/save
و در بخش preserve fidelity در قسمت embed fonts in the file رو تیک بزنید و گزینه ی embed characters used رو هم تیک بزنید
بعد ok کنید و فایلتون رو save کنید..
انشالله که حل بشه..
این روش رو امتحان کرده بودم، باز هم امتحان کردم ولی نشد :n27:نقل قول:
با سلام
من قصد دارم در ورد يك جدول ايجاد نمايم و در اين جدول برخي از خانه ها را پر كنم و برخي را خالي قرار دهم حالا چگونه مي توانم كاري كنم كه زماني كه كاربر جدول من را مشاهده مي كند تنها امكان نوشتن متن در خانه هاي خالي را داشته باشد و امكان ويرايش خانه هاي پر را نداشته باشد
ممنون
سلام به همگی
چطوری میشه تو ورد 2007 کج نوشت تقریباً 45 درجه :n16:
خدا خیرت بده!!!!!!نقل قول:
نقل قول:
سلام
کلا تو word برای افکت ایجاد کردن روی متن از word art استفاده میکنن
insert/word art
دیگه حالا هر بلایی خواستی میتونی روی نوشتت دربیاری...
سلام دوستان
توی word 2010
1- چجوری شماره صفحه رو به صورت فارسی ایجاد کنم ؟
2- چجوری شماره گذاری رو مثلا از صفحه سوم با عدد 3 شروع کنم ( صفحه 1 و 2 شماره صفحه نداشته باشه ولی شماره صفحه سوم ، 3 باشه ) ؟
ممنون
سلام
تو ورد2007 اگر ما صفحه ای در سایزA4 ایجاد می کردیم، موقع پرینت و از گزینه zoom می تونستیم او صفحه رو به صورت A5 پرینت بگیریم ولی الان تو ورد2013 من همچین گزینه ای نمی بینم و مجبورم سایز صفحه اصلی رو قبل از پرینت تغییر بدم که دردسرهای خودش رو داره.
می خواستم بدونم برای حل این مشکل راه حلی تو ورد2013 وجود داره یا نه؟
ممنون
بچه ها چند تا فونت مخصوص نگارش معرفی کنید، تو مایه های فونت هایی که کتاب ماننده
و سوالم چجوری میتونم تموم نوشته های رو وسط صفحۀ ورد بیارم؟ منظورم وسط چین نیست
سلام من آفیس 2007 و 2010 را روی XP همزمان نصب کردم.مشکلی که تو جفتش دارم اینه که وقتی آپشن مثلا ورد را تغییر میدم و ورد را می بندم و باز می کنم آپشن تغییر نکرده.مثلا در ورد آپشن گزینه arabic را به context تغییر میدم و اعداد انگلیسی در نوشتهی فارسی به صورت فارسی به نمایش در میآید ولی وقتی متنمو save میکنم و دوباره باز میکنم تغییرات انجام شده در متن save میشود ولی تغییرات انجام شده در ورد آپشن save نمیشود یعنی گزینه context خودبه خود دوباره به arabic تبدیل شده است.هیچ پیغام خطایی هم داده نمیشود.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.با تشکر
دئستان تو وورد 2013 میخوام واسه کسی مقاله بنویسم ولی باید صفحه اولش تایپ عادی باشه و صفحه های بعد دو ستونی . چطوری میتونم همچین کاری انجام بدم؟
اگه مجموعه فونتاي سري B رو داشته باشي فونتايي مثل B NAZANIN , B MITRA , B BARAN ميتوني استفاده كنينقل قول:
لينك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیزنقل قول:
وارد تب page layout شوید قسمت columns دو ستون را انتخاب میکنید و سپس فقط صفحه اول را select کرده و حالت یک ستون را براش در نظر میگیرید.