اين عكسها رو با دوربين عكاسي ميگيرن يا اديت شده؟
کد:http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/12/24/169743_306.jpg
اين عكسها رو با دوربين عكاسي ميگيرن يا اديت شده؟
کد:http://www.asriran.com/files/fa/news/1389/12/24/169743_306.jpg
مسلما ادیت شده :)نقل قول:
ولی ..... (خواهشاً سوالات فنی و غیره رو در تاپیک مربوط به خودش بپرسید)
این دو تصویر با هم قابل قیاس نیستندنقل قول:
---------- Post added at 09:23 AM ---------- Previous post was at 09:20 AM ----------
گیر می دم تا دقیق صحبت کنی:10::27:نقل قول:
موفق باشی
---------- Post added at 09:26 AM ---------- Previous post was at 09:23 AM ----------
پدر جان من از 1362 عکاسی میکنم واز 1371 هم عکاسی دیجیتال می کنم(آره درسته 1371 معادل 1991-2)نقل قول:
در مورد قسمت اولش باید بگم به ریاضیات مهندسی و حتی در بعضی موارد به ریاضیات جدید هم نیاز پیدا میشه در مورد دوم ممکنه کار زمان بری باشه و پشتکار بیشتری می خواد و در مورد سوم هم شما با چه نرم افزاری می تونین رو هر پیکسل تصویر رنگی (حتی می تونین پیکسل رو به 1000-10000 یا تعداد بیشتری بخش هم تقسیم کرد) کار کنین و نویز رو از اون خارج کنین یا تغییرات دلخواه رو تو اون اعمال کنین ممکنه بگین 1/1000 پیکسل که اصلا تو عکس دیده نمیشه که جواب اینه اگه سایز چاپ عکس بزرگ باشه کاملا تاثیرگذارهنقل قول:
البته نرم افزارای زیادی مسلما نوشته شده که این کارا رو می کنن ولی در استفاده عموم نیستن و شرکت های تولید کننده دوربین برای جنبه های تبلیغاتی در بهبود کیفیت عکس ها مطمئنا از اونا استفاده می کنن، ولی مورد در دسترس ما همون نرم افزاره...
متشکرمنقل قول:
چه توضیح مختصری
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدین. اون دو تصویر هم به عنوان نمونه گزاشتم.بقیه عکس ها تو لینکی گزاشتم هست :31:
سلام
.
.
من بالاخره چی بخرم تا 400 یا 350 تومن..............................بگید دیگه.........
.
.
یه چنتا مدل که کار کردید...............بگید............
شما چرا اینجوری می نویسی ؟؟ !نقل قول:
همون SX210 دوربین خوبیه .
Panasonic TZ8 هم خوبه
ولی انتخلب نهایی رو باید خودتون با توجه به نیازتون انجام بدین
نقل قول:60D و 600D و D7000 و ِ3100نقل قول:
برای نیمه حرفه ای نیاز نیست که دوربین slr باشه (لنز خور )
شما میتونید یه SX30 یا FZ100 بخرید با حدود 550 تومن
>>>>>>>>>>>>>>>>قیمت Canon 1100D چقدر هست؟
---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:39 PM ----------
مشخصات فنی:
کد:http://www.camshop.ir/productview-fa-547.html
Price: $599.00نقل قول:
کد:http://www.amazon.com/Canon-Rebel-T3-Digital-18-55mm/dp/B004J3Y9U6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1300299410&sr=8-1
دوربین خوبیه اما فکر نکنم تو بازار باشه
کد:http://www.dpreview.com/previews/canoneos1100d/page1.asp
خب سایت Camshop.ir می خواست بیاره تو بازار...
پس 800 تومن میشه دیگه(تا این ها هزینه گمرک و... بیارن اینقدرا میشه!)
ممنون؛سال نو رو هم تبریک میگم.
بدرود.
ما بلاخره بعد از کلی تحقیق رفتیم یه sx130 خریدیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
235 با گارانتی ایده آل و بیمه.
یه مموری 8 گیگ کلاس 6 sandisk هم گرفتم 35 تومن.
فقط رفتم باطری شارژی بگیرم که موندم :41:
دوستان خواهشا کسایی که از باطری شارژی (قلمی) برای دوربین استفاده می کنن، یه باطری و شارژر خوب به من معرفی کنن. تا حالا چندین نفرو دیدم که سر باطری ها به مشکل برخوردن. تو بازار هم پر شده از باطری های سونی که معلوم نیست به درد میخوردن یا نه.
البته باطری camelion پیدا کردم که جفتی 10 تومن بود اما شارژر رو اصلا نمیدونم چی خوبه چی بد!! لطفا راهنمایی بفرمایید.:10:
مبارک باشهنقل قول:
باتری های Energizer هم خیلی باتری های خوبی هستند :)
لطفا هر وقت تونستی یک تستی بکن ببین تو زوم های مختلف چطور فوکوس می کنه
متشکرم
1)وقتي يك تصوير 4x زوم ميشه يعني قطر تصوير 4 برابر بزرگتر ميشه؟ يا طول و عرض تصوير؟
2)زوم ديجيتال sx210 برابر 4 هست اما كنون 48 ميزنه يعني در اپتيك ضرب ميكنه آيا اين يك حقه نيست براي گول زدن ؟
با سلام خدمت دوستان
من یه استفاده کننده معمولی هستم.
اول یه سوال داشتم اینکه دوربین های دیجیتال فیلمبرداری بگیرم یا دروبین های عکاسی و فیلمبرداری.نظر خودم دوربین های عکسی هست که فیلمبرداری هم میکنه در این خصوص خواستم منو راهنمایی کنید حدود چهار تا پنج ماه دیگه میخوام بگیرم حدود قیمتم هم700000 تومن هست دوست دارم کیفیت عکس عالی و فیلمبرداری fullhd داشته باشه توی این ضمینه ممنون میشم یه مدل خیلی عالی بهم معرفی کنید چون اصلا شناختی به دوربین ها ندارم.
با تشکر از شما
اره شاید بشه 800نقل قول:
سال نو شما هم مبارک :10:
مبارکه :10:نقل قول:
مموری رو گرون گرفتید
همون camelion خوبه اون سفیدا چیزای خوبیه
شارژر هم یه چیز معمولی
1 عکس گروپ میشهنقل قول:
2 بله با زوم اپتيكال ضرب میشه
سلامنقل قول:
FZ100 با حدود 600 تومن
دوست دارید توعکاسی پیشرفت کنید ؟؟؟
سلام دوستان ! من مي خواستم يه دوربين عكاسي ديجيتال غير حرفه اي ارزون بين 120 تا 150 هزار تومن بگيرم ! هيچ اطلاع و تخصصي هم ندارم .لطفا كمكم كنيد !
ممنون ميشم اگه زود جواب بديد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Canon A495 و دوربین خوبی هست...نقل قول:
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/Canon_PowerShot_A490_A495
راستش من بین Panasonic FZ100 و Canon SX30 موندم. سوالم اینه که کدوم یکی عکساش بهتره یعنی رنگ هاش طبیعی تر و عکساش زنده تر هستش. بدون توجه به سایر امکانات جانبی.
از نظر کیفیت عکس و طبیعی تر بودن کانن بهتره بنظر مننقل قول:
البته در اکثر سایتهای خارجی هم از این لحاظ زیاد فرق امتیازی ندارن :20:
بنظر منم A495 کانن و حتی A3000 دوربینهای خوبیننقل قول:
که یکی باطری قلمی میخوره و اون یکی باطری لیتیوم
که فکر کنم اگر A3000 بگیری بهتره :8:
در اون مورد فرقی با هم ندارند :46:نقل قول:
من کلا FZ100 رو ترجیح میدم :5:
این پک به نظر من مناسبه برای شما (هم باتری های خیلی خوب داره ، هم شارژر پیشرفته و اتوماتیک) :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
1.اين قيمتش چنده !؟
2.يعني مطمئن برم همين و بگيرم ؟ بهتر از اين نيست !؟؟
3.اگه 200 تومن هزينه كنم چي ؟
150 باید باشه درست نمیدونمنقل قول:
بله ، نه :31:
SX130 با 220 تومن که خیلی بهتر از اونه :46:
نقل قول:
sx130 براي من كه عكاس آماتور م مناسبه ؟ از اين جنگولگ بازيياي تشخيص چهره و تنظيم نور و ... داره ؟؟
هر چند كيفيت و زنده بودن تصوير برام مهمتره .
بله ، تنظيم نور رو که داره بقبه رو نمی دونمنقل قول:
کنن ها توی یه مایه اند :46:
نقل قول:
ممنون از راهنمایی همه دوستان
راستش من این دوربین رو برای تعطیلات عید می خوام و چون برای تعطیلات الان شهرستانم ممکنه اینجا نتونم FZ100 رو پیدا کنم اونم وقتی که فقط فردا رو وقت دارم.به نظر شما اگر SX30 رو بگیرم خیلی ضرر می کنم؟ ضمناً این اولین دوربین دیجیتال منه. آخرین دوربین عکاسی که داشتم زنیت بود :blush:
دوستان يعني با 200 ،220 تومان اين بهترين انتخابه ؟(sx310 cannon)
گزينه ديگه ؟
نقل قول:
مموري رو خودش نداره مگه ؟؟ از كجا خريدين ؟؟
مموری رو باید جدا بگیرین این موضوع واسه همه دوربین ها هست. سعی کنین با توجه به بودجه بهترین انتخاب رو مطابق نیازهاتون داشته باشین برای مموری حتما اصلی بگیرین چون تقلبی زیاد هست.نقل قول:
1.اگه بخوام Sx310 بگيرم از كجا بگيرم كه هم قيمتش خوب باشه هم گارانتي اصلي ؟
2. اصلا گارانتي اصليش چيه!؟
3.رم اصلا رو خودش نداره ؟
4. رم داخلي هم نداره !؟
5. كيف و شارژر و باطر ي چي بگيرم ؟
6. واقعا دمتون گرم اگه اين همه سوال منو خونديد و به 6 رسيديد ! اگه جواب بديد كه شرمنده مي كنيد
7. :11: :11: :11:
نه ضرر بزرگی نمیکنید فقط فیلم FULL HD ندارید اما عوضش زومش بیشتر میشه :46:نقل قول:
FZ40 هم خوبه
تهران خیابان جمهوری بین حافقظ و ولی عصرنقل قول:
گارانتي اصلي نداریم (بعد از تحریم 7 سال پیش)
یه سری دوربین ها دارند اما همه نه
خیلی مهم نیست اما هر دور و بگیر
با هر گارانتی که بگیرید خوبه . نورنگار ، الرمس ، آفومار ، ایده آل ، آهونگار و . . . هر کدوم قیمت کمتری داشت خریداری کنید . ( معمولا ایده آل بهترین قیمت ها رو داره ولی نه برای همه مدل ها ) . ولی توصیه می کنم اصلا بدون گارانتی نگیرید .
سلام دوستان واقعا خسته نباشید.خیلی از راهنمایتون ممنون هستم. چند سوال و پیشنهاد دارم.راستش منم یه دوربین دیجیتال میخواستم بخرم.ولی متاسفانه بنا به دلایلی فعلا منصرف شدم.بین دوربینهای کمپکت کنون210و hx5 سونی موندم ولی متاسفانه قیمتاش خیلی بالا و پایین میشه.من می خوام یکی از دوستان اگه میتونه بگه چرا بعضی از سایتها فروش hx5 اینترنتیشون ۳۶۰۰۰۰ تومان و بعضی دیگر مثل نمایندگی های سونی ۴۳۵ اعلام کردند ایا تفاوتی بین دوربینا هست؟.سوال دوم من در مورد hx5 اگه کسی داره میخوام بدونم ایا میشه هنگام فیلمبرداری مکث کرد و بعد ادامه فیلم برداری رو انجام داد اخه جایی خوندم مکث نمیشه کرد .اما پیشنهاد من اینه که اگه دوستان جایی رو با قیمت مناسب فروش دوربین اگه میشناسند هم همراه اسم دوربین بنویسند شاید باعث اگاهی بیشتر ما بشه. منتها به شرطی که تبلیغ برای فروشگاه نباشه .
بازم از همه دوستان ممنونم
دوستان من ميخوام يه دوربين بگيريم و دوست دارم عكاسي رو ياد بگيريم دوستانم بهم ميگفتن g12 بگير سنسورش بزرگه كيفيتش خوبه حالا يه سوال واسم پيش اومده ميخواستم بدونم اندازه سنسور دوربين هاي حرفه اي بزرگتر از g12 هستن?? اگه اره دوربين حرفه اي تا 800 كه بدون خريد هيچ گونه لنز يا لوازم اضافي كه كار g12 رو انجام بده ولي با كيفيت عكساي بهتر گيرم مياد? زوم اهميت چنداني واسم نداره فقط كيفيت عكس
دوستان من ميخوام يه دوربين بگيريم و دوست دارم عكاسي رو ياد بگيريم دوستانم بهم ميگفتن g12 بگير سنسورش بزرگه كيفيتش خوبه حالا يه سوال واسم پيش اومده ميخواستم بدونم اندازه سنسور دوربين هاي حرفه اي بزرگتر از g12 هستن?? اگه اره دوربين حرفه اي تا 800 كه بدون خريد هيچ گونه لنز يا لوازم اضافي كه كار g12 رو انجام بده ولي با كيفيت عكساي بهتر گيرم مياد? زوم اهميت چنداني واسم نداره فقط كيفيت عكس
سلامنقل قول:
بین اون دو 210 بهتره
میگم بازار (ببخشیدا) بی پدر مادره ، یعنی همین دیگه ، هرکی هرچی دلش میخاد میگه :2: (چون دست خودشه)
برید جمهوری اون جا بورسشه
بله بزرگ ترهنقل قول:
بله 500D و D3100 یا کمی بالا تر 550D
سلام دوستان
من دوربین canon SX130 خریدم وقتی فیلم برداری میکنم کیفیتش خوبه اما وقتی عکس می گیرم قرمز و تار میشه عکس ها
میخواستم ببینم که کیفیتش همینه یا تنظیماتی داره که من نمیدونم اخه تازه کارم
لطفا بهترین تنظیمات این دوربین جهت رو بهم بگید که چیکار کنم کیفیت عکسام که میگیرم خوب بشه و عکس قرمز نشه
البته من تو خونه گرقتم . ممنون
سلامنقل قول:
مبارکه از کجا و چقدر شد :10:
اون قرمزی مال نور داخلی بوده و دوربین نتونسته رنگ بندی درست رو انتخاب کنه
میشه گفت این مشکلات طبیعیه :46: