احمد جان، به گمونم فهمیدی دلیل نیومدن به اینجا چیه!!!!!!!!!!!!!!
واقعاً متاسفم!
احمد جان، به گمونم فهمیدی دلیل نیومدن به اینجا چیه!!!!!!!!!!!!!!
واقعاً متاسفم!
فقط میتونم بگم خجالت بکشید
همین رائول بود که چند سال قلب با گلهای که میزد دل همه ما رو شاد میکرد و رئال رو پیروز....
حالا که افت کرده نباید اینجوری برخورد کرد.
رائول 60 برابر هانتبار و هیگوایین و ........ تعصب داره ، دوندگی داره و........ . اینه که ارزش داره.
من هنوزم رائول رو به اینا ترجیح میدم.
شاید زمانش نباشه که دیگه فیکس باشه ولی خداحافظی هرگزززززززز .............. .
راموس: سه امتياز مهمتر از ارايه بازي زيبا است
سرمربي اسپانيايي رئال مادريد در انتظار مصاف با بارسلونا است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خوانده راموس پس از پيروزي دو بر صفر رئال مادريد برابر وايادوليد در ديدار يكشنبه شب دو تيم با تاكيد بر اينكه پيروزي مهمترين مساله براي رئاليها است از آمادهسازي تيمش براي مصاف با بارسلونا خبر داد.
راموس گفت: «بهترين راهي كه من براي پيروز شدن ميشناسم ارايه يك بازي خوب است و سعي ما هم بر همين بود اما،گاهي پيروزي ما با ارايه بازيهاي بهتري رقم ميخورد.»
وي ادامه داد: «زماني كه سطح رئال مادريد و بارسلونا را مقايسه ميكنيد تنها يك تفاوت وجود دارد اما، دليل اين مساله وجود تنها يك بارسلونا است. به همين خاطر است كه ما نميتوانيم مرتكب هيچگونه اشتباهي شويم.»
سرمربي رئال مادريد در پايان خاطرنشان كرد: «نخستين وظيفه ما بدست آوردن سه امتياز و سپس بهتر بازي كردن است. شكي نداريم كه ليگ هنوز تمام نشده است. ما خود را براي ديدار با بارسلونا آماده ميكنيم.»
ديدار برگشت دو تيم رئال مادريد و بارسلونا روز سه مه (13 ارديبهشت) در ورزشگاه سانتياگو برنابئو و به ميزباني رئاليها برگزار ميشود.
سيصدمين پيروزي رائول در لاليگا
به گزارش RmadridFC: به نظر ميرسد كاپيتان افسانه اي قوهاي سفيد قصد دارد در اين فصل همه ركوردها را بشكند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوماه پيش بود كه رائول توانست عنوان بهترين گل زن باشگاه را به دست اورد و همچنين تعداد بازيهاي خود براي رئال مادريد را به عدد 500 برساند و حالا ركوردي جديد را به نام خود ثبت كرده است و توانسته بعد از ZUBIZARRETA و SANCHIS ركورد بيشترين پيروزي در لاليگا را همراه به رئال مادريد كسب كند
رائول از زمان حضور خود در لاليگا با 38 تيم مختلف ديدار كرده است و توانسته مقابل 35 تيم گلزني كند . اين بازيكن 28 بار مقابل بارسلونا بازي كرده است و توانسته 9 بار طعم پيروزي را بچشد و 8 تساوي و 11 شكست را نيز تجربه كرده است . رائول مقابل تيم اسپانيول نيز 27 بار بازي كرده كه نتيجه ان 17 پيروزي 4 تساوي و 6 شكست بوده است . در برابر اتلتيكو بيلبائو نيز 26 بار بازي كرده است و 14 پيروزي و 5 تساوي و 7 شكست را تجربه كرده است .
رائول در برابر اسپانيول بهترين امار گلزني را دارد و 26 بار جلوي اين تيم گلزني كرده است و بيشترين پيروزي هاي رائول مقابل اتلتيكو مادريد بوده است به طوري كه در 25 حضور خود در دربي مادريد 15 بار اتلتيكو رو با شكست مواجه ساخته است .
رائول با 300 پيروزي پس از زوبيزارتا و مانوئل سانچز ركورد بيشترين پيروزي در لاليگا را دارد و بازيكناني همچون كاسياس و گوتي به ترتيب با 206 و 205 پيروزي در تعقيب رائول هستند .
شماره 7 رئال مادريد ميتواند با زدن گلهاي بيشتر در اينده عنوان بهترين گلزن لاليگا را به خود اختصاص دهد چرا كه هم اكنون با فاصله اندك نسبت به بازيكناني همچون( Telmo Zarra (251 goals), Hugo Sanchez (234), Di Stefano (227) and Cesar (226 در رده 5 جدول بهترين گلزنان لاليگا قرار دارد .
وايادوليد بعد از اسپانيول دومين تيمي است كه بيشترين گلهاي رائول بر تور دروازه اين تيم بوسه زده است .
تلاش رئال مادريد براي تمديد قرارداد كاناوارو
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه رئال مادريد مي كوشند تحت هر شرايطي قرارداد مدافع ايتاليايي خود را تمديد كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از وب سايت رئال مادريد، فابيو كاناوارو از چند تيم ايتاليايي و انگليسي پيشنهاد رسمي دريافت كرده است و اگر در لباس رئال مادريد به قهرماني در لايگا دست پيدا نكند اين تيم را ترك خواهد كرد.
مقامات رئال مادريد تلاش مي كنند نظر وكيل اين بازيكن را براي ماندن در پايتخت اسپانيا جلب كرده و قراردادش را تمديد كنند.
كاناوارو تا پايان فصل جاري با رئال قرارداد دارد.
مياتوويچ:
بايد به ركوردي جهاني دست پيدا كنيم
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه رئال مادريد تيمش را شايسته قهرماني در لاليگا دانست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، پدراگ مياتوويچ گفت: بايد به ركوردي جهاني دست يافته و به دنيا ثابت كنيم كه رئال مادريد بهترين و بزرگترين تيم باشگاهي دنيا است.
وي افزود: رئال مادريد امسال شايسته قهرماني در لاليگا است و ما بايد به اين مهم دست پيدا كنيم. من اطمينان دارم رئال مادريد به اين هدف خواهد رسيد.
مياتوويچ خاطرنشان كرد: رئال مادريد در سطح جهان مطرح است و بايد به ركوردهاي جهاني دست پيدا كند نه اينكه در سطح اسپانيا متوقف شود.
سلام
ببین باز یه روز نبودیم چه خبر شده دی:
اقا صلوات بفرست بره.
یک قضیه کوچیک که این حرفا رو نداره
مهم تیم رئال هستش و نتیجه ای که میگیره.
من که عشق رائول هم با ممد موافقم هم با ابولفضل
به نظر من هم که رائول هر بازی 90 دقیقه نباید بازی کنه و از طرفی من اصلا خواستار کناره گیری رائول نیستم.
ولی خودم بر این اندیشم که من از خوانده راموس بهتر نیستم وقتی اون داره با این ترکیب برنده میشه پس شاید ما اشتباه کنیم.
================================================== =====================
این بحث تمام بریم سر اخبار:
به گزارش RmadridFC: به نظر ميرسد كاپيتان افسانه اي قوهاي سفيد قصد دارد در اين فصل همه ركوردها را بشكند .
دوماه پيش بود كه رائول توانست عنوان بهترين گل زن باشگاه را به دست اورد و همچنين تعداد بازيهاي خود براي رئال مادريد را به عدد 500 برساند و حالا ركوردي جديد را به نام خود ثبت كرده است و توانسته بعد از ZUBIZARRETA و SANCHIS ركورد بيشترين پيروزي در لاليگا را همراه به رئال مادريد كسب كند
رائول از زمان حضور خود در لاليگا با 38 تيم مختلف ديدار كرده است و توانسته مقابل 35 تيم گلزني كند . اين بازيكن 28 بار مقابل بارسلونا بازي كرده است و توانسته 9 بار طعم پيروزي را بچشد و 8 تساوي و 11 شكست را نيز تجربه كرده است . رائول مقابل تيم اسپانيول نيز 27 بار بازي كرده كه نتيجه ان 17 پيروزي 4 تساوي و 6 شكست بوده است . در برابر اتلتيكو بيلبائو نيز 26 بار بازي كرده است و 14 پيروزي و 5 تساوي و 7 شكست را تجربه كرده است .
رائول در برابر اسپانيول بهترين امار گلزني را دارد و 26 بار جلوي اين تيم گلزني كرده است و بيشترين پيروزي هاي رائول مقابل اتلتيكو مادريد بوده است به طوري كه در 25 حضور خود در دربي مادريد 15 بار اتلتيكو رو با شكست مواجه ساخته است .
رائول با 300 پيروزي پس از زوبيزارتا و مانوئل سانچز ركورد بيشترين پيروزي در لاليگا را دارد و بازيكناني همچون كاسياس و گوتي به ترتيب با 206 و 205 پيروزي در تعقيب رائول هستند .
شماره 7 رئال مادريد ميتواند با زدن گلهاي بيشتر در اينده عنوان بهترين گلزن لاليگا را به خود اختصاص دهد چرا كه هم اكنون با فاصله اندك نسبت به بازيكناني همچون( Telmo Zarra (251 goals), Hugo Sanchez (234), Di Stefano (227) and Cesar (226 در رده 5 جدول بهترين گلزنان لاليگا قرار دارد .
وايادوليد بعد از اسپانيول دومين تيمي است كه بيشترين گلهاي رائول بر تور دروازه اين تيم بوسه زده است .
================================================== =======================
به گزارش RmadridFC: فرصت بهتر است يا شهرت؟
در سال ،۲۰۰۹ خوآنده راموس مربى بهترى نسبت به پپ گوارديولا بود. البته اين را در حالى مى توان گفت كه مبناى مقايسه، بازى هاى لاليگا باشد وگرنه با افتضاحى كه قو هاى سپيد در ليگ قهرمانان به بار آوردند، نمى توان آن را به حساب آورد. احتمالاً با در نظر گرفتن تعداد پيروزى ها، تساوى ها و شكست ها نمى توان به اين نتيجه رسيد كه كار راموس بهتر از گوارديولا بوده است. استيل بازى هم معرف هيچ چيز نيست. حتى از روى تعداد گل هاى به ثمر رسانده نيز نمى توان به اين نتيجه رسيد اما با نگاهى به گذشته و يادآورى وضعيت رئال مادريد در دوران برند شوستر و بهبود قابل توجه اوضاع تيم چه در زمين بازى و چه در رختكن، بيانگر اين نكته است كه خوآنده راموس خوب از پس اداره امور در برنابئو بر آمده است. تقريباً ۲ سال پيش، رامون كالدرون به سمت رياست باشگاه برگزيده شد. او آمده بود تا جانشين فلورنتينو پرز شود، مديرى كه پروژه كهكشانى هايش پس از ۳ فصل نشان داده بود كه قابل اجرا نيست و بايد از خير آن گذشت. قرار بود كالدرون، رئال مادريد را به روزهاى پرشكوه گذشته اش باز گرداند. فابيو كاپلو مأمور شد تيم را هدايت كند، او يك باشگاه پر از بازيكنان مشهور داشت. بازيكنانى كه ديگر به فكر كسب شهرت از راه خوب فوتبال بازى كردن، نبودند. فوتبال براى آنها دروازه شهرت بود و حال رسيدن به دروازه هاى ديگر وقتى براى فوتبال آنها نمى گذاشت. درست است كه كاپلو، فوتبال زيبايى ارائه نمى داد و رابطه خوبى با هواداران نداشت اما به هر حال تيم را به سر منزل مقصود يعنى قهرمانى لاليگا رساند.
اين پيروزى به پاس، اضافه كارى و كار گروهى تيم مخصوصاً در خط دفاع به دست آمده بود. مربى ايتاليايى با مهره هايى كه برايش پيروزى به ارمغان مى آوردند كار كرد. او مادريد را در موقعيت فوق العاده اى از نظر دفاعى قرار داد. به لطف اوست كه رئال اكنون گونزالو هيگواين، فرناندو گاگو و مارسلو را در خط دفاع دارد اما به هر حال تلاش همه جانبه دن فابيو براى در آوردن جام قهرمانى از چنگ بارسلونا پس از ۳ سال براى مربى كافى نبود. باوجود پيروزى ها، رئال مادريد «فوتبال جذابى» ارائه نمى داد و به همين خاطر با آنكه نظرسنجى هاى Asو ماركا اعلام كردند، هواداران مايلند مرد ايتاليايى، يك فصل ديگر نيز در برنابئو بماند اما او را اخراج كردند تا برند شوستر جانشين او شود. مشكل است از «فوتبال جذابى» كه برند شوستر به برنابئو آورد توضيح مشخصى ارائه داد. بازيكنان، شوستر را بيشتر از مربى پيشين دوست داشتند اما پايه هاى موفقيت تيم در دوران مربى آلمانى به دست كاپلو ريخته شده بود. به هر حال شوستر در اولين سال قهرمان لاليگا شد اما تفاوت نظرهايش با كالدرون بر سر خريدهاى تابستانى، تيم او را براى فصل جديد، نيمه فلج كرد.
روبينيو با ژستى دراماتيك مادريد را ترك كرد و تيم، مهره هاى تهاجمى خوبى نداشت. شوستر از همان ابتداى فصل كنترل خود را بر امور از دست داد و تيم متحمل شكست هاى پى در پى شد. در نهايت مرد آلمانى چمدان ها را بست و با حكم اخراج خود مادريد را ترك كرد.در گوشه ديگر صحنه خوآنده راموس داخل شد، مردى كه لياقت خود را با بودجه اى كمتر و بازيكنانى كم استعدادتر در سويا نشان داده بود. او به برنابئو آمد تا بازيكنان تيم را وادار كند پيروزى را براى تيم به ارمغان بياورند. نسخه راموس هم مانند كاپلو بود. تلاش و كار گروهى به همراه تمركز بر بهبود خط دفاعى سر لوحه كار مرد اسپانيايى در برنابئو قرار گرفت. به هر حال خوآنده توانايى خود را به عنوان يك مربى با خريد لاسانا ديارا به همه نشان داد. او بازيكنى را خريد كه استيل و انعطاف را به تيم هديه كرد. البته بازيكنان درخشان اگر به اين باور برسند كه به تلاش زياد براى پيروزى در زمين نياز ندارند، آن وقت تنها يكسرى مهره سوخته محسوب مى شوند اما لاسانا به همه نشان داد كه براى پيروزى و باز گرداندن روح جنگجويانه به تيم پا به اسپانيا گذاشته است. خريد هانتلار كار راموس نبود و مياتوويچ او را به مادريد كشانده بود. به همين خاطر در كل، زياد براى راموس مهم نبود و نقش زيادى در تيم نداشت. به هر حال رامون كالدرون بر كنار شد و شايعات حاكى از اين است كه پرز قرار است بار ديگر به صندلى قديمى اش باز گردد، كه به معناى تغييرات زيادى در تيم پايتخت اسپانيا است. حرف و حديث ها حاكى از آن است كه كارلو آنچلوتى قرار است بر نيمكت مربيگرى رئال مادريد بنشيند.
مربى كنونى ميدان هم خوشنام است و هم باتجربه، بنابراين گزينه مناسبى براى سفيد پوشان مادريد خواهد بود اما اگر پرز با راموس شانسى ادامه بدهد، شكى نيست كه تيم مى تواند فصل آينده به خوبى خود را بالا بكشد و تمام ناكامى هاى گذشته را جبران كند اما طرز تفكر رئيس جديد كه علاقه شديدى به جمع كردن نام هاى بزرگ و مشهور در اطراف خود دارد، شايد اين فرصت را به مربى اسپانيايى ندهد.به هر حال راموس در تيم يك حركت رو به رشد ايجاد كرده و آنها را از مهلكه اى كه در نيم فصل ابتدايى دچار بودند بيرون كشيده، بنابراين بايد او را گزينه اى خوب براى رئال مادريد دانست. به هر حال تابستان از راه رسيد و زمان مثل هميشه همه چيز را روشن خواهد كرد.
ای بابا شرمنده دوبار مث اینکه فرستادمش
اخبارم قبل من دوست عزیز زحمتش رو کشیده بود.
اقا بحث رائول یه بحث بلند بالای خواهشا ولش کنید شاید باعث مشکلی بشه
رائول میتونه مثل دلپیرو عمل کنه!نقل قول:
به نظر من، اون دست زدنی که تماشاگرای ما برای دلپیرو انجام دادن، به نوعی جوابی بود به رائول!
من هرگز موافق نیستم زحمات و تعصب بازیکنایی مثل رائول و گوتی فراموش بشه! اما همونطور که گوتی چند فصل هست اکثر مواقع نیمکت نشین هست، رائول هم بهتره بشینه و به موقش بیاد تو زمین.
بازی های آینده رئال...
18 Apr, Recreativo Huelva
v
Real Madrid
22 Apr, Real Madrid
v
Getafe C.F
26 Apr, Sevilla
v
Real Madrid
May
3 May, Real Madrid
v
Barcelona
10 May, Valencia
v
Real Madrid
17 May, Villarreal
v
Real Madrid
24 May, Real Madrid
v
Mallorca
31 May, Osasuna
v
Real Madrid
مرسی کسری جان. پس اومدی بالاخره دلمون واست تنگیده بود
سلام احمد جان، آره تقریبا اومدم، اما هنوز با dial up هستم که اصلا بدرد نمیخوره!!!نقل قول:
ایشالا ADSL هم به زودی راه میافته...
شما از کجا برداشت کردی که من رائول رو بیشتر از رئال دوست دارم؟؟؟ این نوع مقایسه ها اصلاً منطقی نیست و به شدت ازش متنفرم! چون اصلاً دو جسم و یا دو شیئ که مورد مقایسه قرار می گیرن یکسان نیستن!نقل قول:
تمام بازیکنایی که محبوب شدن توی یه تیم خاص محبوب شدن. اما چرا خیلی ها سالها تویه یه تیم هستن، اما محبوب نیستن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آدم باید منطقی باشه! تمام محبوبیت به تیم بر نمی گرده!نقل قول:
منم نمی خوام سر به تن گرگهای گوسفندنما باشه که از هزار تا دشمن بدترن، این خودی ها!!!!!!!!!!! من به هیچ وجه از نصیحت نه خوشم میاد و نه می خوام کسی رو نصیحت کنم! پس لازم نیست بگی چیو یادم باشه و چی از یادم بره، کما اینکه خودم عقل دارم! من که حاظر نیستم حتی لحظه ای همچین دعایی رو بکنم! چون نه تیم و نه بازیکنی فدای رائول نمی شن!
خوشبختانه، شما سرمربی تیم نیستی و تیم دست راموسه! حالا چه ساده بگذری چه سخت و ناهموار!نقل قول:
تا وقتی که فوتبال بازی می کنه و توانشو رو داره، حقشه و می تونه فیکس باشه. شما شما چشم بصیرت داری که حق بچه ها رو می بینی که رائول داره می خوره!!!! هر کسی طالب حقشه، باید واسه به دست آوردنش بجنگه نه اینکه برای به دست آوردنش دیگری رو نابود کنی!!!!نقل قول:
اون بر می گرده به سلیقه سرمربی!!! علی دایی هم معدنچی رو میزاشت روی نیمکت و این حاج صفی و هافبک ذوب آهن و ... رو واسه سمت چپ به بازی می گرفت!نقل قول:
پ.ن: رائول هنوز تا 3-4 ساله دیگه راحت و فیکس می تونه واسه تیم بازی کنه! اما منکر اینم نمی شم که توی ازیی هایی که مهم نیستن رائول باید استراحت کنه. اگر ماها با خودمون فکر کنیم، می بینیم که رائول توی این سن داره تمام رکوردها رو می شکنه که حتی جووناشم نمی تونن! افت مقطعی یه بازیکن دلیل نمیشه که ما اونو بکوبیم. هر چند که شما ها زیاد ناراحت نباشین، چون رائول چندسال دیگه بیشتر نیست، اما بعد قدرشو میدونین! (اگر قدرشناس باشین!). الان اوضاع تیم ملی رو بعد از خداحافظی علی دایی از فوتبال رو می بینم!!!!!!
من که امیدوارم که رائول خیلی راحت توی فصل دیگه حتی عنوان برترین گلزن تاریخ کل لالیگا رو خیلی راحت به دست میاره و بیشتر از پیش خودشو جاودانه میکنه، انشاالله و به کوری چشم بدخواهاش!!!!!!!!
من از روی تعصب حرف نزدم، چون هنوز از روی تعصبم رو ندیدی!!! در ضمن من هیچ بازیکنی رو به اندازه باتیستوتا دوست ندارم. اگر بخوام علاقم رو به باتیستوتا و رائول بیان کنم از 20 به باتیستوتا 20 میدم و به رائول و کرسپو 19!!!نقل قول:
پس می بینی که هنوز بازیکنی هستش که شدیداً عاشقشم!!! پس نیازی به تعصب نیست.
اصلاً واسه من مهم نیست واسه شما چی ثابت شده باشه چی نشده باشه! من هنوزم سر حرفم هست که رئال و رائول قابل مقایسه نیستن! پس شما که اینو می گی، فکر نمی کنم ارزش بحث کردنشو داشته باشه!!! چون منطقی در این بین نیست!
اولاً پرز هنوز رسماً اومدنشو اعلام نکرده. ضمن اینکه من یکی که شدیداً از خدامه تا هر چه زودتر برگرده!!!!
همه عالم و آدم؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! همه عالم و آدم الان اخراج هیه رو و مورینتس رو جز اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر پرز میدونن، اونوقت می خوان اجازه بدن سمبل باشگاه اخراج بشه؟؟؟ اگه پرز حتی همچین فکری رو حتی واسه یه لحظه بکنه، اولین کسی که اخراح می شه خودشه، نه رائول!!!
پس بی خودی، شایعه ننداز و سعی هم نکن اینجوری ه خودت دلداری بدی. چون چه بخوای چه نخوای رائول 3-4 ساله دیگه راحت هستش! :5:
درحال حاضر نمیشه گفت که وجود رائول به طور فیکس بهتر هست یا به طور تعویضی!
چرا؟
چون که تیم به اون قدرت نرسیده که حسابی محاجمین رو تغزیه کنه تا ببینیم رائول توپی که بهش میرسه رو خراب میکنه یا نه!
به نظر من، خونسردی رائول در محوطه جریمه عالی هست! اما نکته اینجاست که رائول قدرت دوندگی و بدنی بازیکنای جوون رو نداره! و در وضعیت حاضر تیم که ما به بازیکنایی مثل هیگواین نیاز داریم، رائول باید بیشتر رو نیمکت بشینه!
چون یکی باید مثل هیگواین باشه که بتونه عالی عمل کنه.
اما اینکه میگین رائول 3-4 سال دیگه میتونه بازی کنه، نه! رائول حداکثر 2 فصل دیگه بتونه بازی کنه!!!
در نهایت هم، یه چیز هست که میخوام همه بدونن:
اومدن پرز، کاملا غلط هست! و امیدوارم که نیاد!!! چرا که آزموده را آزمودن خطاست!!!
وقتی میگم توی این پستها بویی از عقل و منطق نیست، نگو نه!!!!! شما خودت میگی رائول رو بیشتر از رئال دوست دارم!!! این مقایسه نیست؟؟؟؟ دلیلی نمی بینم خودم رو به کوچه علی چپ بزنم، چون با حقیقت دارم زندگی می کنم تا با رویا و توهم خداحافظی رائول!!!!!!!!نقل قول:
چه ربطی داره من عاشق باتیستوتا هستم، عاشق تیم نشم؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم دوباره یه مقایسه بدون در نظر گرفتن عقل هستش!!!!!!!!! اصلاً نام کاربریم چه ربطی داره؟؟؟؟!!!!!!!! من اومده بودم یه اسم دیگه بزارم، اما اون قبلا ثبت شده بود و منم از این نام استفاده کردم! در ضمن، من طرفدار دو آتیشه رئال نشدم، بلکه از خیلی وقت پیش بودم و افتخار هم می کنم!!! پس با این حساب و این منطق شما من باید یکی از عاشقان دو آتیشه فیورنتینا می بودم، چون باتیستوتا اوج فوتبالش در این تیم بود و این تیم خانه باتیستوتا بود. یا باید عاشق آ اس رم و بوکاجونیورز باشم، چون باتیستوتا توی این تیما بازی کرده! یا مثلاً من باید عاشق تیم لاتزیو باشم که کرسپو یکی از بهترین فصلاشو توی لاتزیو بود! یا باید عاشق آث میلان باشم که کرسپو توی میلان هم موفق بود!!!!!!
حالم بهم می خوره از این افکاره کودکانه!!!!!!!!!!
من اصلاً واسه اینجور حدثا پشیزی ارزش قائل نیستم! چون خودم از دل خودم بهتر خبر دارم. من با رئال عاشق رئال شدم و بعد با رئال عاشق رائول. اصلاً با رئال رائول رو شناختم. پس می بینی که از روی .... حرف میزنی!!! اتفاقاً من خیلی وضعیت بهتری نسبت به بعضی از افراد دارم که خودشون رو هوادار میدونن، اما از هزارتا دشمن و بدخواه بدترن، که شما نمونه بارزش هستی!!! دیگه هم به شما کاری ندارم، چون می بینم که تمام حرفات از روی سبک مغزی و . . . هستش و دلیلی نداره با آدمی که منطق سرش نمیشه بحث کنم! چون عملاً این کار آب در هاون کوبیدن است!
منم ميگم رائول بايد ثابت بازي كنه !!!
اگرم ثابت بازي نكنه الان خيلي زوده براي كنار رفتنش... خيلي خيلي زوده ...
دوست عزیز بهت بر نخوره...ولی تعصب زیاد و به نظر من غیر منطقی داری رو رائول.نقل قول:
به نظر من هم رائول حقش نیست فیکس باشه.مطمئنا همین تعصبی که شما تو ایران رو رائول داری...10000 برابرشو مادریدی ها دارن و همین فشار باعث میشه رائول فیکس باشه...نه اینکه واقعا حقش باشه.
چقدر دعوا مي كنيد
من فكر مي كنم رائول خوبه اما بهتره زودتر بازنشسته بشه و بياد تو يه مقام ديگه به تيم كمك بكنه
ما نياز به بازيكناي سرعتي و با تكنيك آرژانتيني و برزيلي داريم
بچه ها انقدر کل کل نکنید.
بسه دیگه تمومش کنید.
از اول هم نباید راجع به رائول اینجا نظرات منفی میدادید.
بازیکن محبوب تیمه معلومه که یه عده شاکی میشن.
مثه خودم!!!
لطفا دیگه این بحث رو تمومش کنید تا بین بچه ها کدورتی پیش نیاد.
ممنون
من رائول رو بیشتر از هر بازیکن دیگه ای دوست دارم و با حرف کسری موافقم
حالا هم یه صلوات بفرستین تموم شه بره پی کارشنقل قول:
درحال حاضر نمیشه گفت که وجود رائول به طور فیکس بهتر هست یا به طور تعویضی!
چرا؟
چون که تیم به اون قدرت نرسیده که حسابی محاجمین رو تغزیه کنه تا ببینیم رائول توپی که بهش میرسه رو خراب میکنه یا نه!
این بحث به قول احمد به جایی نمیرسه هم ممد و هم کرسپو دارید وقت تلف میکنید و هیچ هدفی نداره جز ناراحتی!
پس بیخیال!
مسایل مهم تر هم هست بابا!اه!
سلااااااااام سلام
اقا ول کنید تورو خدا یه یه روز نبودیم نگاه کن تورو خدا دی
اقا به قول دوست عزیزم صلوات بفرستید و در باره بازی اینده صحبت کنید.
بازی مقابل تیم اوئلوا تو خونه حریف رو بچسبید که تیم چغریه
ایشالا که بچها مث تمام بازیهای گذشته خوب ظاهر شن و کوبنده و بتونیم باز یه نیتجه پر بار دیگه بگیریم.
ولی انصافا به غیر از لیگ قهرمانان راموس تو لیگ بینظیر کار کرده.
یک باخت که اصلا من به حسابش نمیذارم
یک مساوی
و دیگر برد
خیلی خوبه به نظرم که پرز باید نگهش داره.
میگم این پرز هم گاهی وقتا شیرین میزنه ها... این برباتف چی داره که آقا بهش پیشنهاد داد... پریشب ... نبود...
ماركا قوه تخيلش خيلي خوبه ها !!!
خوبي حسين جون ؟ :دي
ماكه چشمون آب نميخوره اين پرز بياد بتونه بازيكناي خوب بياره !!
همين راموس رو به عموان سر مربي حفظ كنه كافيه بقيه كارا پيش كش ...
مو های بچش عینه خودشه !!
سلام
ممنون ممد جان واقعا این رائول یه الگوی کامله.
شاید اینو بارها گفته باشم اما بازم میگم.
متوجه شدید بازیکنهای مث رائول ، دلپیرو ، زیدان اینای که مزدوج هستن و ستاره میشن خیلی کم تو حاشیه میرن و خیلی دووم میارن.
کاملا نشون میده که استوار بودن یک فرد به خانواده چقدر خوبه .
رائول الگوی کامل
ممنون بازم ممد جان خیلی لذت برم.
====================
در مورد دوستانی که میگن پرز ممکنه که نتونه این کارو بکنه
باید خدمتشون عرض کنم که همینقدر که تیم بدونه مدیر و رئیس با لیاقتی مث پرز سکاندار تیم هستش کافیه.
ولی مطمئن باشید که بهترین کارایی رو خواهد داشت.
موافقم !نقل قول:
فقط پرز ! زنده باد پرز. فقط امیدوارم از دفعه قبل تجربه کسب کرده باشه که الکی پول حروم نکنه !
خوب برم سر اصل مطلب ! : احمد می کشمت !!! :27:
انتخابات رئال کی برگزار میشه؟
سلام. من کلاً تو اینجور مباحث واسه عذرخواهی اصلاً پا پیش نمی زارم. اما توی عمرم این دومین دفعه ای هست که واسه عذرخواهی پیش قدم میشم. همینجا از محمد و بقیه دوستانی که از من رنجیده خاطر شدن، عذر خواهی می کنم. عصبانیتمم به خاطر برنتابیدن انتقاد از رائول هستش. درکم کنید. در هر صورت معذرت می خوام. :11::10:
------------------
14 ژوئننقل قول:
دوستان گل رئالی چه طورن؟
یه مدت تو غیبت صغری بودم
شرمنده
منم سر ميزنما نگيد بي وفايي مي كنه
فقط اين روزا حس نيست ...
منم هستمااا...
مثله اینکه همه سایلنت بودن و دارن اعلام وجود میکنن
دمت گرم.نقل قول:
مرد به تو میگنااااا :31:
شرمنده نکن :دینقل قول:
اسم تاپيكو عوض كنيم بزنيم درس اخلاق داستان هاي عبرت آموز :دي
نقل قول:
پس چي جيگر :31:
سلام دوستان
به نظر من تازه بازی های سخت بارسلونا شروع میشه بازی با ختافه سویا والنسیا وچلسی تا قبل ال کلاسیکو داره
من فکر میکنم اگه رئال بازی ها رو ببره به بارسا میرسیم احتمال از دست دادن امتیاز تو بازیهای بعدی بارسا بیشتره
من که امیدوارم
یه چیز دیگه بهتره اگه پرز بیاد ترکیبی از جوانان با استعداد با ستاره های جوان درست کنه
ستاره های پیر بدرد بلند مدت رئال نمی خورند.
مثل میلان الان نشه همه ستاره ها جمع شده فرصت بازی به همه نمیرسه
مرسی کرسپو جان که پیش قدم شدی... به هر حال باید هر چی هست صاف شه بره!