چیکار داری بگذار بیاد بعد تست کرد مشکل از طرف خودشون بود بگو هزینه کارشناس رو باید خود شرکت بده. الان چیزی نگونقل قول:
Printable View
چیکار داری بگذار بیاد بعد تست کرد مشکل از طرف خودشون بود بگو هزینه کارشناس رو باید خود شرکت بده. الان چیزی نگونقل قول:
الان زنگ زدن گفتن تو مرکز ما بیشتر از 4 مگ نمی تونن سرعت بدن تازه مرکز شلوغ و پرکاربری هم هست و تمام شرکتا سرعت بالا میدن الا فن آوا ...
به من گفت باید بهتون می گفتن که سرعت بالا نمیدن اما نگفتن و منو کلی علاف کردن ...
منم شنبه تخلیه می کنم و برمیگردم های وب ...
الان زنگ زدم واحد فروش میدونید به من چی گفتن؟ میگه ما پورت خالی نداریم و مبلغ واریزی رو بهتون برگشت میدیم 3-4 روز دیگه! یک هفتس ما رو علاف کردن حالا میگن پورت نداریم تو سایتشون که شماره وارد میکنم میگه امکان ارائه سرویس وجود دارد!!! همون بهتر که رانژه نشد پولمو نریختم تو جوب حالا موندم کدوم شرکت برم به نظرتون شاتل خوبه؟ :n08:
نمیدونم چه ربطی داره ولی از وقتی از های وب اومدم فن اوا نویز و کیفیت خطم خیلی بدتر شده:n36:
لطفا جاتونم بگیدنقل قول:
دوستان یه سوال کم ربط
تو این سایت زیاد می بینم که کاربر، از پارس آنلاین استفاده میکنه. پارس آنلاین مگه تو های وب حل نشد؟ اینا کاربرای قدیمن دیگه؟
نقل قول:
فعلا که خط من وصل نشده ببینم چطوره
ولی خط شما یا روی سرعت بالاتری هستش یا dsl mode فرق کرده و قبلا روی g.dmt بوده و الان احتمالا روی +adsl 2 هست
سرعتت چنده ؟ ریت دانلود منظورمه .....نقل قول:
درود دوستان، با پشتیبانی فن آوا در اینستاگرام صحبت کردم، در مورد دانلود شبانه بارها سوال کردم و بلاخره این جواب رو داد که سازمان فشار آورده ولی ما فقط سقف رو اعلام کردیم اما هیچ تغییراتی اعمال نکردیم و الان نامحدوده و کلا ضریب هم نمیخوره، اما مسلما هیچ تعهدی ندارن و هر لحظه امکان داره دبه کنن! در مورد اینکه چرا فقط 400 تا سایت به درد نخورد رو فقط نیم بها حساب می کنن هم جواب درستی ندادن من گفتم تو مصوبه به صراحت گفته شده که هر گونه ترافیک با میزبانی داخل کشور ترافیک داخلی محسوب میشه اما بازم گفتن سازمان فشار آورده، در ادامه گفتم چرا یه پست منتظ نمیکنین در مورد دانلود شبانه و اون موضوع ترافیک داخلی برای شفاف سازی گفتن نمیشه! با پشتیبانی دیده بان نت صحبت کردم که تعرفه هاش از فن اوا هم بهتره گفتش که مال طبق مصوبه 266 عمل می کنیم و هر آی پی که به سرورهای ایرانی متصل باشه ترافیک داخلی حساب می یاد در مورد دانلود شبانه ظاهرا الان با پرداخت هزینه این امکان وجود داره و گفتن از ماه آینده میخوان دانلود شبانه رایگان هم به سرویس ها اضافه کنن، اما با این حال هیچ کدوم از شرکت ها به صورت شفاف و واضح توضیح ندادن در مورد سرویساشون و جالبه حاظرم نیستن به صورت عمومی شفاف سازی کنن! در صورتی که تو یکی از بندهای مصوبه گفته شده تمام شرکت ها موظف هستند تمام اطلاعات سرویس هایی که دارن ارائه میدن رو اعلام کنن به مشترک!!!!!!
تعرفه های دیده بان نت: https://didi.ir/price/
به روز رسانی:با یکی از دوستانی که اینترنت دیده بان نت تهیه کرده دارم در تلگرام صحبت می کنم و از سرویش راضیه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كيفيت خط من كلا خوب نيست به علت دور بودن از مركز مخابراتي و خط نويز دارهنقل قول:
ريت دانلود هم روي هاي وب كه بودم تقريبا ٥ مگابيت بود الان به اينترنت ذغالي تبديل شده و ٢ مگابيت شده...
ريت خط رو گفتم پايين تر بيارن كه حداقل اينترنت وصل بشه الان گذاشتن رو ٤ مگابيتنقل قول:
روي g.dmt بهتر ميشه وضعيت
این سازمانی که فشار میاره کیه کجاست ؟ :n02:
این سازمان خیالی فشار نمیاره مصوبه در مورد ترافیک داخلی درست رعایت بشه !؟ بعد بیکاره میاد در مورد سقف اینترنت شبانه که یک آپشنه نظر میده !؟
حرفشون با عقل جور در نمیاد .
خب همینش جالبه!!!!!نقل قول:
در کل چی شد دوستان؟! فن آوا بد است! خوب است! از وسط به دو طرف! خواهش می کنم نام مرکز مخابراتی یا عدد منطقه شهرداری شهر تهران که در آن سکونت دارید رو بگید که دست کم بدونیم کجا ها وضعیت چطور است.
کسانی که خدمت های جدید فن آوا را گرفته اند و بازی چندنفره آنلاین انجام داده اند از اتلاف بسته ( packet loss )، تأخیر بسته ( packet latency ) و جیتر ( Jitter ) در بازی های آنلاین هم اطلاع رسانی کنند. اجرای دستور پینگ برای دو سرور 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم می تونه مشخص کننده باشه البته اگر تعداد تکرار ها زیاد باشند.
پیشاپیش سپاس
( دقت کردید همه میان درباره خدمت های فن آوا صحبت می کنند اما هیچ اهمیتی به مورد های بالا و دیگر آزمایش های خواسته شده نمی دند :n02:. دوستان باور کنید این مورد هایی که در بالا ذکر شده تعیین کننده پایداری و ثبات خط شماست )
اینم لیست سایت های داخلی
اینم از فن اوا
این 19 مرداد منتشر شده جدید نیست .نقل قول:
مساله اینه که قرار بود طبق مصوبه همه ip های داخلی مشمول ترافیک داخلی بشن ...
الان اینا جرات نمیکنن همچین مطلبی و بروز منتشر کنن چون کاملا خلاف مصوبه است . گرچه در عمل رعایت نمیکنن .
البته من با پارس انلاین هم تماس گرفتم اونا دیگه به دروغ نگفتن رعایت میکنیم ، میگن فقط 200 سایت اعلام شده رو مشمول ترافیک داخلی می دونیم!
پس با این وجود سایت آپارات هم بین الملل حساب میشه چون تو این لیست نیست! حالمو بهم زدن با این تفکیک ترافیک.نقل قول:
هرکدومشون یه حرفی میزنه
این لینک رو ادمین اینستا شون برام فرستاد
پشتبانی فنی شون یه حرف میزنه
خرید اینترنت شون یه حرف دیگه
اصلا تکلیفشون مشخص نیست با خودشون
عزیز دل، سرویس من هنوز وصل نشده. 2 - 3 روز طول کشید پارس بیخیال ما بشه، 2- 3 روزم طول میکشه فن آوا وصل کنه. هر وقت وصل بشه پینگ هم میزارم عجله نکن. :n06::n06:نقل قول:
نقل قول:
سلام
صبر کنید سرویس ها وصل بشن بعد می شه بگیم چطوره.
پارس آنلاین مجبورم کرد برم نمایندگی تا تخلیه کنن
الانم منتظرم خطم رانژره بشه. امروز که چیزی نشد. شاید فردا وصلش کنن وگرنه می ره شنبه :n14::n30:
کسی اطلاع داره که بخش MDF پنجشنبه ها هم کار می کنه یا نه؟
به طور کلی فناوا به راحتی بهتون دروغ میگه. حواستون جمع باشه
نقل قول:
سر چی؟
چرا تا من پول رو واریز کردم یکی یکی خبر های بد دارن میان؟:n13::n04:
تا روز قبلش که بین فن آوا و های وب دو دل بودم همش بدی از های وب بود که....
فن آوا هم گل و بلبل بود اون موقع
امروز سرویس من فعال شد ۸مگ گرفتم ولی برام روی ۴ مگ بستن که سرعت دانلودش متوسط ۴۰۰ کیلوبایت هست( هم داخلی هم خارجی ) زنگ زدم پشتیبانی گفتن پیگیری میکنیم و تا الان که خبری نشده. پینگ هم نوسان داره ظهر پینگ از 8.8.8.8 متوسط ۱۷۰ بود تقریبا و داخلی هم روی ۶۰ .. البته الان پینگ افتضاح شده و بالاتر از ۴۰۰ میره داخلی .. ممکنه موقتی باشه
نقل قول:
کم کم دارم نگران می شم:n36::n37:
نگران نباش درست نمیشه من 16 خریدم رو 4 مگ به من سرعت میده خط بالا اپ شده ولی محدودش کردن و الکی میگن ما تو مرکز شما بیش از این نمیدیم ...نقل قول:
شنبه تخلیه می کنم پولمم می گیرم .
نقل قول:
شک نکن که باید نگران باشی ...
نقل قول:
حتی برای 4مگ ؟ چون خط من کلا بیشتر از 4 نمی کشه؟
مشکل دیگه ای جز این پهنای باند نداره چون اگه مشکل فقط 4 مگ بودن باشه برای من که مشکل نیست.
بعد به نظرم نمی تونه تا آخر این شکلی باشه که. اگه همه رو روی 4 محدود کنن راحت میشه ازشون شکایت کرد و بعد با زیاد شدن شکایت ها ، براشون کلی مشکل پیش میاد ( نویسنده سعی در آرام کردن خود دارد):n08:
اینو بخونید شاید دیگه از 100 کیلومتری فن آوا هم رد نشید :n08:
طی دوره زمانی اعلام شده بیشترین شکایات بر اساس تعداد مشترکان از آن شرکت های فن آوا، پیشگامان و مخابرات ایران ثبت شده است.
http://it-news.ir/میزان-نارضایتی-مشترکان-از-شرکت-های-fcp-اع/
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
کلا 4 روزه سرویس گرفتم ، 2 شبش و نتونستم درست تو ساعت شبانه دانلود کنم ...
هر دوبار سیستم جوری قاط زده که ارتباطش انگار با مودم قطع شده و حتی طوری بود که سیستم ریستارت هم نمیشد ، مجبور شدم سخت افزاری ریست کنم سیستم رو . دانلودها هم که قاعدتا همه ارور دادن .
هنوز نمیخام بذارم پای فن آوا !
دوستان نظری در این باره ندارن که چرا این اتفاق میفته ؟
ممنون ...
با idm دانلود می کنی ؟ شاید درایوی که دانلودها توش ذخیره میشه حجم کافی نداره برو تو تنظیمات درایور رو عوض کن .....نقل قول:
خط از طرف مخابرات رانژره شده ولی من لینک ندارم
رفت تا شنبه:n30::n30::n30::n30::n30::n30::n30:
اره idm دانلود میکنم ولی درایوها همه جای خالی زیادی دارن مشکلی از این بابت نیست .نقل قول:
صبح که ریست کردم سیستم و بعدش چک کردم دیدم بدون مشکل دانلودها ادامه پیدا میکنه ...
جلوی همه دانلودها ارور زده بود ولی خوب اون 2 تا فایلی و که اول برای دانلود گذاشته بودم چک کردم دیدم یه مقداری هم دانلود شده بعد این اتفاقات افتاده . حالا از چی ممکنه باشه نمیدونم .
با اینکه این چند روز تو روز هم زیاد دانلود کردم و طوری نشده ، نمیشه نتیجه گرفت کرم از فن آوا باشه ولی یاد اون زمان افتادم صبانت شروع کرده بود اینترنت شبانه رایگان میداد و ساعتی یکبار حرکتی میکرد که مجبور بودی مودم و روشن خاموش کنی تا دانلود ادامه پیدا کنه .
البته اشکال از مودم هم نبود چون همون موقع که صبح دیدم سیستم تعطیله با موبایل چک کردم دیدم اینترنت وصله پیج هم باز میکنه ...
یکی نیست به فن آوا بگه چرا لقمه گنده تر از دهنت برمیداری
و وقتی پهنای باند نداری یا سرعت بالاتر از 4 مگ نمی تونی بدی به مشتری میگی سرعت 16 بهتون میدیم و بعد که طرف سرویس گرفت تازه میکید نمیتونیم تو منطقه شما سرویس مورد نظرو بدیم؟
اینا همه تخلفه
حتما شکایت کنید
نقل قول:
من شکایت کردم گفتم چرا 16 به من فروختید ولی 4 مگ دادید گفت ما تو مرکز شما بیش از 4 نمیدیم!!!!
حالا هرکی ندونه فک می کنه مرکز ما مثلا تو یه جای دور افتاده ست در حالی مرکز بسیار مهم و پر کاربری هست !!!
شکایتم کردم گفتن تبدیل سرویس کنید چون 16 نمیشه سرعت گفتم حداقل 8 بدین من 16 هم نخواستم بازم زنگ زدن گفتن مدیرمون گفته 4 میدیم فقط اونجا !!!
80 تومن دادم واسه 4 مگ !!!!
نقل قول:
فک کنم برات سرعت 4 مگ هم نمیدن. بلکه این سرعت دانلود برای 3 مگه. چون سرعت 4 مگ باید 512 باشه.
سلام از اهواز کسی از این شرکت سرویس گرفته؟ چطوره سرعت و پینگ
نقل قول:
سریعا در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت خودتونو با طرح جزییات دقیق مطح کنید از اپراتور مورد نظر رسیدگی خواهد شد و هزینه به شما عودت داده خواهد شد.
حتما درخواست جبران خسارت کنید.
نقل قول:
Outlast 2 رو چرا داری با ریلیز CODEX می گیری؟
ریلیز GOG دانلود کن که نیاز به نصب کرک هم نداشته باشی. :n16:
6 ماه پیش تمومش کردم دارم باز دانلودش می کنم چون تنها سایتی بود که آپدیتاشم گذاشته بود !!!!!نقل قول:
بی نظیرترین بازی دنیاست تو ژانر وحشت!!!
نسخه یکش رو هم بازی کردم قبضه روح شدم انصافا...