دوستان ps3 slim 160gb تو نمایندگی های سونی ارزونتره یا گرونتر؟؟قابل -- هستند؟؟
از نمایندگی بگیرم بهتره؟؟
Printable View
دوستان ps3 slim 160gb تو نمایندگی های سونی ارزونتره یا گرونتر؟؟قابل -- هستند؟؟
از نمایندگی بگیرم بهتره؟؟
آقا ممنون از راهنماییت به کمک اون آموزش خیلی راحت هاردمو شناسوندم و تا حالا هم 3 بازی باهاش کپی کردم رو دستگاهم. مرسی :11:نقل قول:
یکی جواب مارو بده فوریه!!!!
نقل قول:وقتی کنسول رو روشن میکنید دور فن روی یک هستش،بازی که اجرا کنید بعد از ده دقیقه میره روی دور 2 که باید یه ذره دقت کنی تا بفهمی و اگه کنسول صدای غرش شیر از خودش متصاعد(!) کنه یعنی رفته روی دور 3..............نقل قول:
نمایندگی ها معمولا گرونتر میدن و هـک هم نمیکنن............نقل قول:
ولی قابل هـک هستش معمولا اگه فریمورش بالاتر از 3.55 نباشه................
به نظر من از توپخونه یا پاساژ پایتخت بخری بهتره...........
دوستان قیمت ps3 slim 160gb تو پایتخت و توپخونه چقدره؟کسی قیمت داره؟؟
دوستان میشه راهنماییم کنید که چطور بازی uncharted 2 اجرا کنم؟ چون وقتی اجراش میکنم صفحه سیاه میشه .یک نوار زرد رنگ(مثل لودینگ) گوشه پایین تصویر میاد. با select+x امتحان کردم ولی نشد.در ضمن از روی هارد بیرونی هم امتحان کردم ولی بازم نشد
با سلام دوستان ، ببخشید که اینجا پست میدم ولی دیدم بخش کنسول قدیمی هیچ بازدید کننده ای نداره ! ( داره ولی خیلی کم! )
خوشحال میشم در این تاپیک راهنماییم کنین، ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=499985
فکر کنم حدود 540 باشه خوده دستگاه بدون CFW..............نقل قول:
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
Ebootمخصوص CFW رو دانلود کن و جایگزین ایبوت اصلی کن ببین اجرا میشه یا نه............نقل قول:
در ضمن از MultiMan با ورژن بالاتر از 2 استفاده کن،100% اجرا میشه..........
دوست عزیز اینا که گفتی یعنی چی؟یکم بیشتر توضیح بده.چون من تازه کارم.
درضمن از کجا بفهمم ورژن MultiMan چنده؟
Showtime v3.1.3 Unofficial
کد:http://www.redsquirrel87.com/files/showtime.3.1.3.g62126.Video.OLD-ICON0.pkg
شما اول روی multiman یه مثلث بزن یعد برو روی Information تا بتونی ورژن رو ببینی،بگو تا بهت بقیش رو بگم:31::31::31:نقل قول:
ورژنش 1.15 . پس اگر میشه لینک دانلود multiman بالاتر از 2 رو برام بزار؟ دستت درست
سلام من لینک مستقیم multiman ورژن 2.01 رو برات گذاشتم:
البته لینک مستقیم کم گیر میاد ها!!!! :21:
[/QUOTE]کد:http://s08.uploadfa.com/files/4/7n3hoeodhxyvmd/multiMAN_ver_02.01.00_(20110619-020500).rar
۲.۰۱ که قدیمی
اینم جدیدش
multiMAN ver 02.02.00
کد:http://www.multiupload.com/QKDB5LIIZG
دمتون گرم.فقط چه جوری بریزمش؟
ِ فایل با پسوند Pkg اونو میریزی روی usb بد از instal pakage نصب میکنی
نقل قول:2.02 هم اومده خوبهنقل قول:
آره از قسمنت games قسمت install pakage رو بزن گزینه multiman رو میبینی.
آقا این ورژن 2.02 جای دیگه نمیشه آپلود کنی.آخه هیتلره
بچه ها اگه یه دستگیره ps3 رو بخوای واسه اولین بار شارژ کنی
چند ساعت میخواد؟
نقل قول:
ایتم لینک مستقیم فقط قابلیت ایست نداره
[/QUOTE]کد:http://s7.uploadbaz.com/cgi-bin/dl.cgi/h7lgszv2pr676nfnyo3br6fuc4xgjsepfcet5m5tfi/multiMAN_ver_020200__20110709-.rar
آقایون سلام .... من PSام که شده بود 3.60 فروختمش .... خریده بودمش دستگاهمو 3 ماه پیش 410 تومن الان 300 دادم رفتش...خوب فروختمش؟سرم که کلاه نرفت... خیلی نو نگهش داشتم آخه D-:
آقا چه خبره !! :31: Multiman که 70MB نیست !!نقل قول:
همش 20-25 MB هست !!
حالا که هست دیگه یه تیم ایرانی فارسیش کرده!تستش کنید میاد قشنگ فارسیه:8:نقل قول:
دقیقا" !! برای من دفعه اول که رفت رو دور 3 فکر کردم اون اتاق دارن سشوار میکشن !!!!نقل قول:
سلام . يه سؤال : براي اجراي cod:mw2 بايد چي كار كنم؟ ايبوت نياز داره؟ پچ چطور؟ اگه كسي اجراش كرده يه توضيح كوچولو بده.
ممنون
بالاخره ما هم به جرگه ps3 دار ها پیوستیم امروز یه slim 160gb گرفتم الحق کنسول حقی هستش:27:
دوستان من multiman ورژن 2.02 ریختم ولی بازم uncharted 2 رو اجرا نمیکنه. جان من یکی درست راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ بد جوری تو کف این بازیم!!!!
اجرا نکردن به ورژن Multiman مربوط نمیشه . شما باید Eboot بازی رو عوض کنی.نقل قول:
خوب دوست عزیز قشنگ توضیح بده که چیکار کنم.بابا من تازه کارم Eboot نمیدونم چیه؟
راستش من زمانی که این موضوع باب شد درگیر یکسری مسائل بودم و وقت نکردم کامل پی اش رو بگیرم .نقل قول:
Eboot همونطور که از اسمش پیداست اطلاعاتی مربوط به Boot شدن بازی رو در خودش داره که برای اجرا شدن بازی بر روی CFW به اون نیاز دارید.
البته تمام بازی ها اینو همراه خودشون دارن که البته در بعضی موارد باز جوابگو نیست و باید با یک Eboot دیگه عوض بشه
اینجا اکثرا دوستان این کارو انجام دادن و بلدن. صبر کنید براتون توضیح خواهند داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این multiman جدیدو دانلودش کردم الان 70mb بود:5:
بازش که کردم به جز خود برنامه فایلای دیگه هم بود توش:13:
عکسشو گذاشتم :31:
میخوام بدونم به جز خود برنامه اونا چین توش:31::13:
سلام .چون دوستمون گفتن تازه کارن از شما میپرسم.uncharted 2 من اورجینال هست اگه به کارشون میاد بگین تا آپلود کنم.فقط بگین که چطوری ایبوت رو از بلوری کپی کنم به فلش .چون لپتاپ من بلوری نداره و باید با ps3 بریزم رو فلش.نقل قول:
به اینم جواب بدین لطفا.نقل قول:
سلامنقل قول:
حيف شد :41:
من جاي شما بودم نميفروختمش باهاش آنلاين بازي ميكردم .
اگر هم صبر ميكردي هـكش هم ميومد !!!
سلام دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه سایز عکستون رو به زیر 800×800 کاهش بدید تا برای دوستان Dialup مشکلی پیش نیاد.
در مورد اون فایل ها هم EbootFIX یه چیزی تو مایه های abgx360 هست که بازی رو برای اجرا شدن صحیح و هماهنگ با CFW آماده سازی میکنه.
LAST Game هم بعد از نصب کارش اینه که آخرین بازی ای که انجام دادین رو براتون Run میکنه و به درد کسی میخوره که 1ترابایت هارد داشته باشه با مثلا 300 تا بازی که ندونه دیروز داشته کدوم بازی رو بازی میکرده :31:
سلام عزیزنقل قول:
برای RIP کردن بازی باید توسط خوده کنسول اقدام به این کار کنید که نرم افزار های Multiman و Iris و Rogero و Open Sourc و ...
همه و همه این کارو انجام میدن. بعد از Image گیری باید توسط یک فایل Manager به داخل هارد رفته و از داخل پوشه ی بازی Eboot بازی رو روی یک Flashram که به کنسول وصل کردید منتقل کنید سپس به PC وصل کرده و Upload کنید.
من BD-Rom دارم ولی کلا بازی های PS3 رو هیچ BD-rom یی کار نمیکنه چون Block شده هست و فقط خوده کنسول توانایی Read کردن فایل هارو داره.
البته قبلا توسط LiteOn یکسری Limit درایو تولید شد که توانایی Read کردن اطلاعات BD های این کنسول رو داشت که توسط شکایاتی که SONY انجام داد تولید این درایو لغو شد.
که البته یکی از دوستان من این درایو رو داره.
نقل قول:
سلام سعید جان.
فایل رو که باز میکنی خود multiman که پسوندش pkg هسست حدود 67 مگابایت حجم داره!!!!
چطور میگید 25 مگابایت :18:
سلام عزیز
برای RIP کردن بازی باید توسط خوده کنسول اقدام به این کار کنید که نرم افزار های Multiman و Iris و Rogero و Open Sourc و ...
همه و همه این کارو انجام میدن. بعد از Image گیری باید توسط یک فایل Manager به داخل هارد رفته و از داخل پوشه ی بازی Eboot بازی رو روی یک Flashram که به کنسول وصل کردید منتقل کنید سپس به PC وصل کرده و Upload کنید.
من BD-Rom دارم ولی کلا بازی های PS3 رو هیچ BD-rom یی کار نمیکنه چون Block شده هست و فقط خوده کنسول توانایی Read کردن فایل هارو داره.
البته قبلا توسط LiteOn یکسری Limit درایو تولید شد که توانایی Read کردن اطلاعات BD های این کنسول رو داشت که توسط شکایاتی که SONY انجام داد تولید این درایو لغو شد.
که البته یکی از دوستان من این درایو رو داره.
من ایبوت رو کپی کردم ولی نه به روشی که شما گفتی . اول با مولتی من رفتم توی بلوری بعد ایبوت رو پیدا کردم بعد کپی کردم به هارد کنسول بعد از هارد کنسول کپی کردم به فلش .الانم ایبوت رو توی کامپیوتر دارم. اپلودش کنم یا نه؟ حجمش 14 مگ هست.