نه نیومده:41:نقل قول:
Printable View
نه نیومده:41:نقل قول:
سلام
دوستان چه جوری رو این گوشی Gps نصب کنم
مرسی
سلام.5700 که زمان ما GPS نداشت؟ توی آرنا هم نوشته نداره :19:نقل قول:
سلام عزیزنقل قول:
باید دستگاه GPS اکسترنال خریداری کنید و بوسیله بلوتوث به گوشی وصلش کنید (درست مشابه هدست بلوتوث)
ولی قیمتش بالاست و ارزش نداره. فکر کنم اون موقع حدود 70 دلار بود. دقیق یادم نیست.
یادش بخیر
ما هم 5700 داشتیم همش میومدیم توی این تاپیک
این تاپیک بیشترین پست رو بین همه تاپیک های انجمن داشت و تا تاپیکی نتونسته رکورد این تاپیک رو بشکونه:27:
اون گوشی هنوز هم هستش ولی دست مامانم هست. خداییش این همه گوشی داشتم به جز دوربین هیچ گوشی رو دست این ندیدم
بستگی داره gpsی که میخوای بخری چه امکاناتی داشته باشه و چه قدر بخوای خرج کنینقل قول:
من خودم از 40 تومن تا 200 تومن دیدم. اونی که از همه ارزون تره کار شما رو راه میندازه ولی اگه میخوای علاوه بر این کار بزاری توی ماشین و راه ها رو بهت نشون بده و ... بیشتر از این حرف ها باید خرج کنی
يه نكته جالب ....
ديروز ذفته بودم علاالدين ميخواستم براي يكي از دوستان aino بگيرم ... رفته بودم طبقه پنجم ...
كه اتفاقي از كنار يه مغازه رد شدم ديدم ديدم 5700 آكبند با اون جعبه قرمز خوشگلش رو داره ... ولي متاسفانه قيمت نگرفتم ...
میبینم که افسانه سفید (5700) هیچ وقت فراموش نمیشه
بچه ها بیاین به نوکیا ایمیل بزنیم که همین اسپیکرای 5700 رو بزاره رو گوشی های جدیدش
البته باید قطر گوشی زیاد باشه
حالا چند دونه گوشی جدید با این اسپیکرا تولید بکنه اشکالی نداره
اونم جواب میده چشم.اخ چرا به ذهن خودم نرسید:31:
جدا از شوخی بیایم ایمیل بزنیم ضرر نداره
دیدی خدا خواستو ان 9 با اسپیکرای 5700 تولید شد
نظرتون چیه؟
5700 واقعا یک افسانس
هر چند یکم پیر شده اما الان روشنش کردم و به یاد قدیما یه آهنگ باهاش گوش کردم و کلی حال کردم:8::8:
واقعان تو گوشیهای نوکیا یک شاهکاره:40:
من که اگه هر شب حداقل 5 تا اهنگ باهاش گوش نکنم خوابم نمیبره
اخ اگه اهنگ کیقیت 320 باشه دیوانه کنندست
من گوشی قبلی م 5700 بود و باهاش عشق و حال دنیا رو می کردم.بعد اون رو فروختم و حالا بجاش C905 خریدم . انصافا اگه 5700 فقط 4 تا چیز ، یعنی gps و دوربین خوب (مخصوصا موقع شب) و Motion sensor و Wi-Fi داشت با هیچ گوشی تو دنیا عوضش نمی کردم.خیلی دلم براش تنگ شده :41::37::45:
/.....................نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یعنی چی ؟؟؟؟ :18:
ببخشین
اشتباهی دادم
نتونستم پستو پاک بکنم
حالا که اومدم جریان دیشبو بگم
پسر خالم ایکس 6 داره
بهم گفت چرا گوشیتو عوش نمیکنی؟
گفتم اخه گوشی نیومده کیفیت پخش موزیکش از 5700 بهتر یا در همین حد باشه
گفت: گوشی من که کیفیتش از مال تو بهتره
منم گفتم نه
تریپ کل کل شد و یک اهنگ با یک کیفیت گذاشتیم
داورم داداشم بود
داداشم گفتن 5700 بهتره و ایکس 6 هوا داره یکجوراایی
اخر قانع شد که افسانه سفید بی رقیبه
سلام بچه ها
یه سوال من یه فایلی رو مثلا برام بلوتوث میکنن میره تو اینباکس گوشیم خب الان گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم اون فایلی که برام بلوتوث کردن و تو اینباکسمه الان کجان:41: غیب میشه ؟؟ اصلا inbox کجان چرا معلوم نیست
سلام.برو توی گوشیت نرم افزار Xplore رو نصب کن.بعد برو توی نرم افزار Xplore و دگمه سمت چپ رو بزن تا یه نوار واست باز بشه.از اونجا برو قسمت Messaging.بعد میتونی از اینجا براحتی فایل مورد نظرت رو پیدا و هرکاری که دلت خواست باهاش بکنی.(دقیق یادم نیست ولی فکر کنم بجای این همه کار اگه وقتی وارد نرم افزار میشی دکمه 4 رو بزنی مستقیم بره توی Inbox ):11::40:نقل قول:
ببین همین طور که توی این عکس میبینی این آقا/خانم با نرم افزار Xplore تونسته بره به داخل Inbox
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
میخواستم بپرسم نرم افزاری هست که این بازی های فلش که تو کامپیوتر بازی میکنیمو تو این افسانه سفید (5700) هم بشه بازی کرد؟
سلام. نه این یه مورد رو نه :31: :10:نقل قول:
سلام و خسته نباشید...
یادش بخیر قدیما...
من یکم گوشیم سرعتش پایین اومده. فرمت هم کردم، اما زیاد تاثیر نداشت. فقط یکم بهتر شد...
مشکل از چیه؟
ممنون میشم بگید 4.21 چه کار هایی میکنه و فارسی هم داره؟{sms} منظورمه
5700 xpess music
code:0515768
rm230
ورژن آخری که بشه توش فارس اس ام اس داد وگرفت
بعدا باید فاییلی رو که دادید مثل برنامه های معمولی اینیستال کرد یکم توضیح مدید(چه قدر بی سوادم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
نقل قول:
منم از اپدیت کردن هیچی حالیم نمیشه
به شما هم پیشنهاد میکنم اگر گوشیتون مشکل جدی چیزی داره اپدیت بنین
وگرنه من بردم دادم بیرون واسم 5.11 اپ کردن هیچ فرقی م نمیکرد
اگرم شما خواستین اپ کنین بدین بیرون واستون با 3 تومن اپ میکنن
دوستان من یه مشکلی پیدا کردم.
زیر گوشیمو میچرخونم رو دوربین، دوربین باز نمیشه. میرم رو موزیک دوربین باز میشه. کلا قاطی کرده.چکار کنم؟
سلام
سوالی دارم سوالی دارم نمیدونم چرا وقتی به کسی زنگ میزنم و یا کسی تماس میگیره صداش نمیاد البته اون صدای من را متوجه میشود ولی احساس میکنم خود گوشی مشکل داره ولی وقتی میزارم روی اسپیکر همه چی درسته یعنی بلند گو خود گوشی خراب شده ؟ کسی میدونه دقیقا چه مشکلی داره مال شما هم اینطوری شده و حدودا چقدر هزینه داره
مرسی
من هر وقت گوشیم قاط میزنه اول فرمت میکنمنقل قول:
اکثرا هم با فرمت حل میشه
شما هم فرمت بکن اگه نشد ببر تعمیر گاه واست اپدیت بکنه و بازم نشد ببینه شاید مشکل سخت افزاری باشه
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
شما هم فرمت بکن شاید حل شدنقل قول:
میکرفون گوشی که درسته
چون میگین وقتی رو اسپیکره صدارو منتقل میکنه
شایدم یک نرم افزار صبط مکالمه ای چیزی دارین که اختلال ایجد میکنه
کلا اولین کار وقت مشکل تو گوشی های سیمبیان فرمت کردنه
سلام
از شا ممنون هستم برای راهنمائی با این کار هم درست نشد البته آیا منظور شما از فرمت کردن همونی است که باید از general و بعد factory setting است باید انجام داد چون از این طریق این کارو کردم
و اینجا تاپیکی زدم برای این کارخیلی ممنونکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5777240#post5777240
خداحافظ
سلام_من كوشي5700دارم ميخواهم فارسي نويسش كنم لطفا راهنماييم كنيد
باید آیمل یک گوشی زبان فارسی دار رو داشته باشی و از طریق سات نوکیا گوشی رو بصورت اورجینال زبان فارسی رو هم براش فعال کنی ( از طریق اپدیت گوشی)نقل قول:
سلام من گوشی 5700 رو خیلی وقته که دارم یه بار آپدیتش کردم به ورژن 3.83.1 فارسی و الان دارم ازش استفاده میکنم فقط یه مشکل داره که وقتی با برنامه یا بازی جاوا کار میکنم شارژ باطری زود تموم میشه
میخواستم اپدیتش کنم ولی سایت رسمی نوکیا هنوزم آپدیت بالاتر 3.83.1 واسه فارسی نداره چیکار کنم؟
ورژن 5.11 فارسیه؟ البته من فقط واسه اس ام اس از زبان فارسی استفاده میکنم
-- میشه یا نه؟
سلامنقل قول:
شما مطمئنی فقط موقع کار با بازی جاوا و برنامه ها باتری خالی میشه؟
منظورم اینه که شاید مشکل از باتریه
خود باتری مشکل داره
من 5.11 اپ کردم و فارسی داره
ولی اول مطمئن شو که باتری مشکلی نداره بعد مستر ریست بکن بعد اگه نشد اپ بکن
نقل قول:
یاطری رو تازه عوض کردم :21:
مستر ریسیت که هر چند ماه یه بار میزنم :5:
حالا بازی رو بیخیال چون زیاد با گوشی بازی نمیکنم
این ورژن جدید تغییر خاصی داره یا نه بیخیال آپدیت بشم؟
نه 5.11 تغییر خاصی نداره
اگه با بازی نکردن مشکلتون حل میشه پس بی خیال بازی بشین
ولی اگه واقعا بازی کردن واستون مهمه 3 تومن میارزه بدیتن واسه اپدیت
شاید خوب شد
شایدم نشد
معلوم نیست
من سه سال 5700 داشتم. و امروز بعد سه سال گوشیمو عوض کردم. مشکل خاصی هم نداشت. فقط حس کردم دلم میخواد یه تنوع بدم. انصافا که گوشی عالی ای بود. الان 5233 خریدم.
مبارکهنقل قول:
منم خیلی وفته هوس تنوع کردم ولی نمیتونم از لذت گوش دادن موزیک با این گوشی بگزرم
صدای 5233 در چه حدیه؟
به افسانه ی سفید(5700) که نمیرسه صد در صد
درسته. صداش عالیه.نقل قول:
5233 هم صداش از نظر وضوح خوبه. اما از نظر بلندی دو سوم 5700 هستش. البته وقتی با هدست گوش میدین هیچ مشکلی نداره. و صداش در حد آستانه ی تحمل گوشتون بلند میشه. کلا من از 5233 راضی ام. بجز بحث صدا تمام انتظاراتی که از 5700 داشتم رو برآورده میکنه. ضمن اینکه خب بالاخره 5233 لمسی هست و یه دنیای جدید. و همین خودش لذت هایی داره که اون کمبودش نسبت به 5700 رو پوشش میده. بعدشم ما 5700 دارها به دلیل خلاقیتی که در طراحی 5700 وجود داشت برامون زیاد دلچسب نیست حالا یه گوشی ساده از نوع کیبورد دار بگیریم(حالا هرقدر امکاناتش میخواد زیاد باشه هم باشه!) شاید دلیل اینکه 5700 هیچوقت خز نشد همین موضوع خلاقیت در طراحی بود. بنابراین فکر میکنم بهترین انتخاب برای گوشی بعدیمون تو سری گوشی های لمسی باشه. البته این نظر شخصی من بود! والا من که وقتی میخواستم گوشی بخرم خلاقیت طراحی برام مهم شده بود! برای همین رفتم سراغ لمسی. و خب تو سری گوشی های لمسی من5530 و5233 و 5230و 5800 رو ترجیح میدم. که 5233 هم از نظر قیمت پایین تره و هم تولیدش جدیدتره.
واقعا از لحاظ صدا هیچ گوشی ای به خوبی 5700 ندیدم.نقل قول:
یه سئوال دارم دوستان:
صدای 5700 بلندتره یا 5800؟ کیفیت در هر کدوم چطوره؟
واسه من که فقط صدای اسپیکر مهم بود که 5700 خریدم
تا الانم هیچ گوشی نیومده که صداش بهتر یا در حدش باشه که وسوسه بشم عوضش بکنم
در مورد 5800 هم صداش بلند تره ولی کیفیت 5700 بهتره
من درطول این چندسال فهمیدم که تو کیفیت صدا ای8910 سامسونگ و5700 بهترین ها هستن
گوشی قبلیم هم 5700 بود
همون 2 3 ماه اولی که این گوشی اومد خریدم و قریب دوسالی داشتمش و بعد فروختم
هنوزم دارم فکر میکنم گوشی مثل 5700 با اون کیفیت کم پیدا میشه
هم صدای عالی داشت و هم محکم بود
یکی از بهترین لنزهای 2 مگاپیکسل روش بود که واقعا فیلمبرداریش و عکاسیش حرف نداشت
من بعد از سه سال و نیم هنوز گوشی رو دارم، بدترین رفتار ممکن رو باهاش داشتم، هنوز مثل بنز کار میکنه.
اخیراً هم توی n-gage بازی worms رو به صورت آنلاین انجام میدم، شدیداً حال میده، این بازی یک شاهکار هست!