سلام دوست عزیزنقل قول:
شبتون بخیر
امکانش هست لینک ورژن 192 ایرانسل رو قرار بدید ؟؟
ضمنا در حالی که مودم به 196 آپدیت میشه و کماکان آنلاک هست در تنظیمات IPV6 APN وجود داره ؟؟
متشکرم
Printable View
سلام دوست عزیزنقل قول:
شبتون بخیر
امکانش هست لینک ورژن 192 ایرانسل رو قرار بدید ؟؟
ضمنا در حالی که مودم به 196 آپدیت میشه و کماکان آنلاک هست در تنظیمات IPV6 APN وجود داره ؟؟
متشکرم
...........
من که مودم ایرانسل رو جدیدا خریدم از همون ابتدای روشن کردن ورژن 196 روش نصب بود و با هر دو سیم کارت ایرانسل به صورت 4G+ نمایش داده میشود البته بعضی مواقع به 4G تبدیل میشود و این متغییر هست بعضی ساعات . و هنوز فایل مناسبی برای آنلاک کردن پیدا نکردم و روش دوم جناب حسین رو هم که دوستان معرفی کردن متوجه نشدم که برای آنلاک کردن اولیه میباشد یا فریمور برای بعد از آنلاک میباشد اگر لینک مستقیم فایل رو برایم بفرستند ممنون میشوم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله در 192 , 196 ایرانسل وجود دارد .نقل قول:
مودم شما با فریمور ویرایش سوم موجود در سایت و فایل اسکریپ همون فریمور انلاک میشود . نحوه انلاک و فریمور زدن هم بارها در انجمن ذکر شده .نقل قول:
دوست عزیز تو آموزش نصب فریمور ویرایش سوم اون آخرش گفته که احتمال اینکه اون خطا یا بهتر بگیم مشکل بوجود بیاد هست و راه حلش رو هم گفتهنقل قول:
الان حرف من اینه مودم من اجباری آپدیت شد به 196 ایرانسل و اینکه این فریمور با روش قبلی آنلاک نمیشه
حالا اگه با ویرایش سوم آقا حسین که میگین آنلاک میکنه پیش بریم و اون مشکل بوجود بیاد چکار باید کرد؟
توی راه حل اون مشکل گفته باید از اول آنلاک کنین بعد ویرایش سوم رو بزنین
حالا برا ما که آنلاک نمیشه اگه خطا داد و مجبور بودیم از اول آنلاک کنیم چکار باید کرد؟
راه حلی هست براش؟
نقل قول:
عکس از سرعت دانلود بدید
[QUOTE=
;9092331]عکس از سرعت دانلود بدید[/QUOTEغغ
سرعت دانلود با IDM البته سرعت اینترنتم با اینکه تو محدوده 4G+ هستم نسبت به مابقی دوستان در این فروم که عکس گذاشتن خیلی پایینتر میباشد.شاید بخاطر ترافیک منطقه باشه وآیا میشه تنظیمات رو تغییر داد تا افزایش سرعت داشته باشم و درضمن قسمت فایرول مودم همه گزینه هاش فعال هست آیا ربطی به سرعت دارد.
ویک نکته اینکه چرا نام مودم من رو در SSID تنظیمات به این شکل میزنه=
Irancell-TF-i60FB_1 یعنی آخرش بجای H1 میزنه FB_1 آیا از مابقی هم همین رو میزنه.
http://uupload.ir/files/pff_سرعت_دانلود.jpg
[QUOTE=divone30000;9092337]نقل قول:
نوشته شده توسط
;9092331
سرعت شما تایید 4G+ نیست. بنظر میاید ارمی که مشاهده میکنید ظاهری میباشد
اون آرم اصلا مهم نیست ؛ همون طور که میبینید در مودم b525 من ایرانسل را 4G نشون میده همیشه
اما در مشهد منطقه امامت از 4G+ استفاده میکنه .