ويه را: آرسنال مسبب رفتن من به يوونتوس شد
پاتريك ويه را، هافبك سابق تيم آرسنال تابستان سال گذشته به مبلغ 12 ميليون پوند به يوونتوس ملحق شد.
ويه را در عين حال كه ديگر علاقه اي به ماندن در آرسنال نداشت از بي توجهي و خونسردي ديويد دين نايب رئيس باشگاه نيز ابراز نارضايتي كرد.
بازيكن 29 ساله يووه اظهار داشت: "محرك اصلي رفتن من، خود مقامات آرسنال بودند، در غير اين صورت من با آنها مشكلي نداشتم."
وي افزود: "زماني كه انتخاب را بر عهده من گذاشتند و خودشان هيچ نظري ندادند و كاملا بي توجه بودند، تمام اينها چه مفهومي مي توانست داشته باشد، آيا غير از اين بود كه ديگر خواهان من نبودند."
ويه را در پايان گفت: "من در آن لحظه احساس مهمي داشتم، شايد عصباني بودم يا متعجب يا حتي نگران، درست نمي دانم به هر اكنون از موقعيت خود در يوونتوس ناراضي نيستم."
توپ طلاي سوئد براي ابراهميموويچ
زلاتان ابراهميموويچ، مهاجم يوونتوس دوشنبه گذشته جايزه توپ طلاي فوتبال سوئد را در سال 2005 از آن خود نمود.
اين فوروارد 24 ساله كه در اين مراسم كه در شهر استكهلم برگزار شد، حضور نداشت، در موفقيت هاي باشگاه يوونتوس در فصل قبل سري آ نقش فراواني داشت و 16 گل براي مشكي و سفيدپوشان به ثمر رساند.
ابراهيموويچ همچنين نقش حياتي در راهيابي تيم سوئد به مرحله نهايي رقابت هاي جام جهاني ايفا کرد و در ديدارهاي مقدماتي 8 گل به ثمر رساند.
همچنين هنريك لارسن، مهاجم بارسلونا نيز بنا به درخواست و راي مردم سوئد توپ طلاي افتخاري سال را دريافت كرد و به پيشكسوتان اين كشور از قبيل گونارنوردال، رالف ادستروم و توماس برولين پيوست.
محمدحسن انصاري فرد: مدير عامل پرسپوليس پنجشنبه معرفي مي شود
محمدحسن انصاري فرد يكي از اعضاي هيات مديره پرسپوليس در خصوص نتيجه جلسه امروز توضيح داد.
وي در گفت و گويي اختصاصي با فرند به تشريح جلسه امروز هيات مديره پرداخت.
وي در اين خصوص اظهار داشت: در ابتداي جلسه امروز حجت الله خطيب در هيات مديره حضور يافت و گزارشي از عملكرد هيات مديره قبلي بخصوص در زمينه مسائل مالي ارائه كرد.
خطيب در اين جلسه به بررسي مشكلات پرسپوليس پرداخت و پيشنهاداتي در جهت رفع آن به هيات مديره ارائه داد.
مسلما اعضاي هيات مديره در مورد صحبت ها و پيشنهادات خطيب با تعمق تصميم گيري خواهند كرد و نهايتا در صورت لزوم آنها را بكار مي بندند.
وي در ادامه افزود: مهمترين بخش اين جلسه به انتخاب رئيس هيات مديره و نايب رئيس باز مي گشت، براساس تصميم هيات مديره سعيد لو معاون رئيس جمهوري بعنوان رئيس و سردار مالكي بعنوان نايب رئيس معين شدند.
بحث سوم به اولويت بندي مسائل روز پرسپوليس باز مي گشت كه در اين بخش چارت باشگاه در اولويت قرارداشت.
انصاري فرد تصريح كرد: مبحث بعدي به بحث در خصوص وضعيت مالي باز مي گشت كه تصميمات خوبي در اين زمينه اتخاذ شد و مي توان از حالا اين نويد را به طرفداران پرسپوليس داد كه مشكلات مالي پرسپوليس بزودي برطرف خواهد شد .
اولين گام در اين رابطه پرداخت قرارداد بازيكنان خواهد بود تا بازيكنان با روحيه اي بالا در مسابقات ليگ حضور يابند.
چارت تشكيلاتي باشگاه از ديگر موارد مطروحه اين جلسه بود به هر حال نحوه اداره باشگاه از اهميت خاصي برخوردار است تا مشخص شود چه افرادي مي بايستي در اداره باشگاه سهيم باشند و نقش هر كدام از آنها در اين بين چگونه است تا در گام بعدي نيز نحوه پرداختها معين شد.
در بحث چهارم بحث در خصوص تعيين مدير عامل و سخنگوي باشگاه انجام شد كه مقرر شد در جلسه بعدي كه روز پنجشنبه هفته جاري برگزار خواهد شد مدير عامل تيم انتخاب شود تا سرمربي و ساير اعضاي كادر فني نيز در صورت صلاحديد وي و ساير اعضاي هيات مديره انتخاب شوند.