سلام من مشخصات چاپگر hp 1120 همراه با چند تا عكس ميخواستم ممنون:11:
Printable View
سلام من مشخصات چاپگر hp 1120 همراه با چند تا عكس ميخواستم ممنون:11:
سی دی پرینتر رو نصب کردم و پرینتر رو به لپ تاپ وصل کردم ولی لپ تاپ پرینتر رو نشناخت چه کار کنم؟
در باره پرینتر لیزری رنگی HP CP1215، چندتا سئوال داشتم:
1- برای شارژ گفتن باید 4 تا چیپ میخواد 4*5= 20 تومن. برای هر دفعه شارژ. راه ارزانتری نمی شناسید؟
2- برای شارژ گفتن باید 4 تا پودر 100 گرمی رو 10 تومن بخرم و کیلوییش رو هم نداشتن. 4*10 = 40 تومن. در صورتی که برای پرینتر لیزری سیاه و سفید، 1 کیلوییش 10 تومنه. تونر کیلویی رنگی برای 1215 رو از کجا می تونم بخرم؟
تصمیم دارم یه پرینتر بخرم ...
جوهر افشان می خوام باشه . نکته مهم برای من هزینه چاپ هر صفحه هستش که می خوام کم باشه . قیمت اولیه هم تا 160 تومن باشه مشکلی نیست . مدلی می خوام که تانکر بخوره و همچنین شارژ کردنش سخت نباشه چون خودم می خوام شارژ کنم . یکی از دوستان گفت برند سامسونگ بگیر ولی جایی خوندم که شارژ کردنش سخته ...
چند کاره هم نباشه . یه اسکنر دارم ...
بیشتر می خوام کاور برای بازی بزنم و فکر کنم ماهی 200 صفحه بشه . پرینت روی cd نمی زنم ولی اگر این کار رو هم کنه بد نیست ...
لطفا راهنمایی کنید .
سلام
من میخوام یه چند کاره Epson Stylus CX6900F از یکی از دوستام بخرم(دست دوم)
میخوام بدونم کیفیت چاپ عکس هاش چطوریه؟
کاغذ مخصوص عکس رو قبول میکنه یا نه.
اگر هرنکته ای که میدونید رو در خصوص این دستگاه مهمه رو بگید لطف بزرگی کردید...
سلام دوستان من یک ار 290 اپسون دارم تو نازل چک یکی از رنگها حالش خیلی خرابه هرچی هد کلین هم میکنم درست نمیشه اخره رنگش هم هستش چی کار کنم
سلام لطفا اگر امکان دارد شرح کامل آموزش شارژ نمودن کارتریج جوهر افشان hp 6313 رنگی و سیاه سفید یا اگر فایل آموزشی هم تهیه شده را در سایت قرار دهید یا آدرس انرا بدهید متشکرم
:20::46::13:
سلام
آقایون چندتا سوال دارم لطفا کمک کنید
میخواستم بدونم پرینتر canon مدل LBP3010 چه جور پرینتری هست؟
قیمتش در چه حدی هست؟
برای کار خانگی خوب هست؟
شارژ کردنش راحت هست؟(خودم میتونم شارژش کنم؟)
قیمتش نسبط به کاراییش خوبه؟
در رنج قیمت این پرینتر , پرینتر دیگری هست که کاراییش بهتر از این مدل باشه؟(لیزری)
از کجا میتونم با قیمت مناسب تهیه کنم؟(کرج-تهران-فردیس)
تا قیمت 120 هزار تومن پرینتر لیزری رنگی گیر میاد؟
با تشکر از راهنمایتون(پیشاپیش)
سلام.نقل قول:
من امروز این پرینتر رو خریدم البته قبلش یکی از دوستام خریده بود و خیلی تعریفشو میکرد .
ظاهر شیکی داره و تا حالا 30 برگ پرینت گرفتم و خیلی عالی کار میکنه البته کارتریج روش 700 برگیه که فروشنده گفت همین رو با 10 هزار تومن شارز(ر با 3 نقطه ندارم) میکنه و حدود 1500 برگ میشه باهاش زد.
با توجه به قیمتش در حال حاضر خیلی مناسبه من دنبال HP بودم ولی این مدلهای جدیدش مثل قدیمیاش نیست و خیلی ازش راضی نیستند و قیمتاش هم الکی بالا رفته (مدل 1006 رو 130 میگفتند)
البته اینم بگم که من برای مصارف معمولی تو خونه میخام و فکر کنم همین کانن انتخاب خوبی باشه.
راستی من 97 تومن گرفتم از خیابون ایرانشهر.
آیا clp 315 رو میشه شارژ کرد؟
نظرتون راجع به
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیه؟