Convert X to DVD رو امتحان کردی ؟!
دوتا سوال قبلیم هم فراموش نشه پلیز !
Printable View
Convert X to DVD رو امتحان کردی ؟!
دوتا سوال قبلیم هم فراموش نشه پلیز !
مسئله اینه که اون آپدیت ورژن 2 برای اروپاست و این آپدیت ورژن 2.5 مخصوص ایرانه.نقل قول:
جالبه. سایت ایران آپدیت تر از سایت رسمی بلوسنسه ؟؟؟؟
نقل قول:
جلوش یه دکمه رنگی داره نشون میده روشنه یا تو حالت استند بای هست.
یو اس بی یه دونه پشتش داره.
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
یعنی با آپدیت کردن فریم ورش فایل ضبط شده تغییر خاصی میکنه ؟نقل قول:
زیر نویس چه طور؟
نه اینها تغییر نکرده. فعلا فقط یه سری مشکلات نوشتاری حل شده.نقل قول:
یعنی با آپدیت کردن فریم ورش فایل ضبط شده تغییر خاصی میکنه ؟
زیر نویس چه طور؟
خب مشکل من با تیدیل فایهاش حل شده. با نرم افزار :
TMPGEnc 4.0 XPress
درست تبدیل میشه. فقط فایلهای چند تیکه و بزرگ رو هم تست کنم تمومه. اون هم اگه درست نباشه میشه تیکه تیکه تبدیل کرد و به هم چسبوند. حالا مشکل بعدی زیر نویسه که باید بررسی شه.:31:
سلام خدمت دوستان .
راستش چون مطالب زیاده یکم گیج شدم.
یه سوال داشتم از شما.
تلویزیون هایی که مال شرکت های مختلف است و در امکانات آنها dvbt درج شده،آیا می توانند تصاویر دیجیتال را در ایران دریافت کنند؟
بنده دنبال تلویزیون LED 32" هستم.بنده رو راهنمایی کنید.
ممنون.
بچه ها برایت می تونه زیرنویس فارسی پخش کنه ؟
کسی دستگاه برایت گرفته؟
میشه اطلاعاتی ازش بگه
آیا سایت و مرجعی داره؟
سلام خدمت همه دوستان
من یک مدل T14 بلوسنس گرفتم، تنها مشکلی که داره اینه که فقط 6 کانال جام جم، پرس تی وی، العالم، الکوثر، مستند واستانی رو می آره و هیچ کانال رادیوئی هم پیدا نمی کنه، لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره کمک کنه.
نقل قول:
مبارک باشه. من هنوز تو تبدیل فایلهاش مشکلات دارم. این نرم افزاری که استفاده کردم و جواب داده تنها برنامه ی درست حسابی بوده که از کیفیت تبدیلش هم راضی نیستم.
زیر نویس هم فارسی پخش نکرد. البته با فیلم ام کی وی. فیلم ای وی آی و Divx و اینا ... رو تست نکردم.
ببینم مال شما هم صداش یه نویزی داره ؟ یعنی صدا رو باهاش رو 5 یا 10 بزاری و با تی وی ببری بالا صدای نویز میاد یا نه ؟
درمورد رادیو من گرفتم خوشبختانه. میرم نگاه میکنم ببینم از کجا و چه طوری بود تنظیمش. 14 تا تی وی و 10 تا رادیو فکر کنم گرفته بود.