اره پریروز تنظیم کردم بهتر شده الاننقل قول:
Printable View
اره پریروز تنظیم کردم بهتر شده الاننقل قول:
حاجی داری شوخی میکنی دیگه؟:دینقل قول:
اگر بلد نبودم روی high performance بذارم پی چجوری با amd تست کردم و دیدم مشکل داره:|
در ضمن بقیه بازی ها هم بدون مشکل روی amd میان bf3 &4 ac iv nfs rivals
سلام من ویندوز 8.1 نصب کردم و درایور هر 2 گرافیکو از hp گرفتم و نصب کردم اما بازم مشکل اسلیپ دارم!!! چرا؟
دقيقا منم همين مشكل رو داشتم .نقل قول:
سلام دوستان.
من می خواستم بازی hitman absolution رو بخرم و رو روی لبتاپ hp4530 core i5 نصب کنم. با کارت گرافیک AMD seris 6000 و ram 8 .
می خواستم ببینم اگه کارت گرافیک رو روی high performance GPU قرار بدم. از پس بازی بر میاد؟
آخه شایعاتیه که hp45 توی اجرای بازی های سنگین کم میاره و کند نشون میده.
هنوز بازی رو نخریدم. لطفا اگه کسی تجره کرده، به ما هم بگه تا از نگرانی در بیاییم.
کسی تاحالا این بازی را روی این لبتاپ اجرا کرده؟ :n02:
من روی 4540 امتحان کردم i5 4gb 7650 بخوبی اجرا شد و میتونی روی تنظیمات خوبی هم اجرا کنی اما 4530 رو نمیدونمنقل قول:
روی گرافیک high performance تنظیم کردین یا روی همون گرافیک intel داخلی؟ یا اینکه اصلا تغییر ندادین و روی مود اوتومات بود؟؟نقل قول:
من روی 4540 با گرافیک 7650 و رم 6 رو حالت high performance اجرا کردم به خوبی اجرا شدنقل قول:
سلام متشکرم که مشکل مرا پی گیری می کنید دوست عزیزم. من hp pro book 4540s با مشخصات : Ram:8 - CPU: Core i 7 - HDD:750 - Windows 7 64 bit ultimate . البته ویندوز ۷ پروفشنال هم نصب کردم باز هم نشد.مشکلم هم عدم سویچ بین دو کارت گرافیک 4000 Intel و AMD 7650 بود. در ویندوز ۷ هم فقط درایور AMD که خود سایت HP گذاشته بود را نصب کردم ولی باز هم نشد. امتحان سویچ را هم با برنامه ی 3D Mark یا بازی Limbo < که بازی ساده ایست و تغییرات گرافیکی درونش به سادگی قابل مشاهده است >انجام می دهم. موضوع سویچ سبب پشیمانی بنده از خرید این لپ تاپ شده است لطفا کمکم کنید دوست عزیز . در ضمن همه پست هایی را که شما در این مجموعه قرار داده بودید خواندم ولی باز هم مشکلم حل نشد.در ضمن در Catalyst control center هم تنظیمات روی High performance قرار دارد. لپ تاپ رو هم پیش چند تا متخصص بردم باز هم مشکلم حل نشد.نقل قول:
:n02: داداشه من رایتو که منم مشکل ندارم!! من دارم میگم بعضی از dvd ها رو نمی خونهنقل قول: