:n13::n13::n13:بعد یه سوال داشتم بشقاب پرنده رو چطور باید بیازیم
Printable View
:n13::n13::n13:بعد یه سوال داشتم بشقاب پرنده رو چطور باید بیازیم
دوستان نمیخوام داغ دلتونو تازه کنم....ولی گمانه زنی هایی شده درباره ی انتشار نسخه های PS4 و Xbox One و PC در ماه ژوئن و بعد جام جهانی....:n02:
البته فقط در حد گمانه زنیه....:n09:
ای خدا پس کی میاد برای پی سی این؟
میاد ایشالا
تا یک ماه ایندهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
پس یک ماه دیگه جیبامون رو خالی میکنه من حاظرم کارتن خواب بشم اما این بازی رو با بهترین سیستم بازی کنم:n02:نقل قول:
حاجی ایشون شما رو سرکار گذاشته:n03:نقل قول:
فقط t2 گفته *R پروژه ای در حال ساخت داره که تاریخ عرضه اون بیش از یک ماه آینده هست:n02:
سلام به GTA خورهای عزیز نمیدونم کیا DLC پک GTA V DLC Collectors Edition رو گرفتن ولی اونایی که نگرفتن حتما بگیرن تعدادی اسلحه جدید + چکش:n02: و تعداد زیادی ماشین جدید اضافه شده که بین اونها میشه به لامبورگینی سستو المنتو اشاره کرد یه چند تایی هم ماشین کلاسیک اضافه شده که واقعا قشنگن
+ یک سوال دیگه از دوستانی که ته دیگ بازی رو در آوردن دارم... تعداد 20 تا اشخاص ناشناسی که باهاشون برخورد می کنیم وجود داره یکیشون لباش آمریکا رو پوشیده و به مهاجرین بد و بیراه میگه باید کار خاصی باهاش بکنیم همینطور داد و بیداد می کنه و کاریم نمیشه کرد باهاش من 17 تا از افراد ناشناس رو پیدا ردم و کمکشون کردم نمی دونم 3 تای دیگه کجان هر بار میرم داخل بازی الاف ول می چرخم توی شهر بلکه بخورد کنم بهشون
این هم مثل iv چیزهای پنهان داره که کشف کنی؟ مثل همون قلبه توی مجسمه آزادی وضعیت داف و ماف چطوره تو این نسبت به iv ؟ از کنار خیابون هم میشه بلند کنی؟ خونه دوست دخترش هم میره ؟ توی iv میرفت خونه میشل اما فقط صداشون میومد خودشون رو حین عملیات نشون نمیداد:n02:
مورد اکتشافی رو نمیدونم چون من توی iv داخل مجسمه ازادی نتونستم برم هرکاری کردم ولی ظاهرا اینم داره یه همچین چیزایی
وضعیت دافا شدیدا منشوری بدتر از قبل دی:
کنار خیابونی بعله داره مثل iv
دوست دختر که نه ولی یه چیز دیگه گیر میاریم که خونه اش میریم و خبری از تصویر نیست کل ماجرا قبل تر از رفتن به خونه اتفاق می افته اونجا که توی کلاب دانس هستیم