سلام یه سوال داشتم من این سی دی کی ها رو واسه fifa 13 پیدا کردم کسی اگه میتونه با origin فعالش کنه یه توضیحی بده:
XY2S-K9B3-DXSC-MDXU-ERLD
RHFP-7RRP-7D7T-Z7DL-VRLD
7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN
HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ4
Printable View
سلام یه سوال داشتم من این سی دی کی ها رو واسه fifa 13 پیدا کردم کسی اگه میتونه با origin فعالش کنه یه توضیحی بده:
XY2S-K9B3-DXSC-MDXU-ERLD
RHFP-7RRP-7D7T-Z7DL-VRLD
7X9K-YYES-64AV-4HAN-3JRN
HJJN-XJ64-363X-99V5-KSJ4
آقا من بعد دو سال دارم فیفا بازی میکنم باز.
چی شده این لامصب :) واقعا دمشون گرم ، خیلی خدا شده :)
فقط از درس و دانشگاه انداختتمون :دی
با این کرک که نمیشه از سریال هایی که پیدا میکنیم استفاده کنیم؟درسته؟؟
کسی برنامه key generator رو دانلود نکرده بذاره برامون؟
من که سال هاست فیفایی هستم. از سال 98 به اینور. این وسط دو سه سال PES هم بازی کردم ولی برام فیفا یه چیز دیگه بود.
امسال هر دو تا رو نصب کردم و بازی می کنم. هم چنان عقیده دارم فیفا یه چیز دیگه است اما امسال من تغییر خاصی نسبت به پارسال ندیدم.
اگه موس رو حذف کنیم و کلیدها رو مثل قبل تعریف کنیم، انگار همون 2012 هستش. اما انصافا در زمینه حرکات طبیعی بازیکنان و چهره اونها فیفا کم آورده.
دوستان یه سوال هم برام به وجود اومده. چرا هنگام شادی گل دوربین عوض نمیشه و همون دوربین از بالا هستش ؟
سلام دوستان.این شوک سمت چپ ls برا من دریبل نمیزنه.تو قسمت تمرینی وقتی ls می زنم از هر جای زمین که باشی به حالت ضربه ایستگاهی میره و باید شوت بزنم مثلا.تنظیماتش چه جوریه .ممنون میشم کمک کنین
اول فصل دو سه تا بازی دوستانه همه تیما میذارن . منم یه تیم نیم ستاره بودم . کریر رو روی پروفشنال شروع کردم . دوستانه دوم با یه تیم یک ستاره افتادم .
تمام بازی دست من بود و دروازه شون رو به توپ بسته بودم منتهی به خاطر نون نخوردن بازیکنهای حمله ام قبل از بازی و حرکات زیبای دروازه اونها توسنتم فقط از 10 موقعیت یکی رو گل کنم .
دقیقه 90 این تیم یک ستاره که هیچی از اول بازی موقعیت نداشت یه حمله معمولی کرد . یک هافبکشون از دور یه شوتی زد که تا به حال ندیده بودم توی فیفا و چنان خورد به تیر دروازه که کمی رفت روی هوا و در برگشت مهاجمشون برگردونی زد که برای یک دقیقه حس کردم فقط مقابل رئال لجندری دارم بازی میکنم .
یعنی یه همچین چیزیه کریر مود ؟ کسی از این اتفاقات تخیلی افتاده واسش ؟ اون هم توی پروفشنال نه لجندری ؟
به قول یکی از دوستان مشکل از جایی دیگه است که به هیچ وجه درست بشو نیست . کی میشه انلاین بازی کنیم .
سلام
بلاخره بعد از چندین بازی روی درجه لجندری نظرم اینه که
نمیدونم چرا فیفا شبیه ساز فوتبالش رو روی سی پی یو قرار داده
واقعا وقتی سی پی یو بازی میکنه و در مقابل شما از اون ضد حمله ها میزنه آدم کیف میکنه که بازیش رو تماشا کنه و براش هم فرقی نمیکنه نوریچ باش یا بارسلونا
تو تمامش مثل همن و پاسهای 50 تا 60 متری دقیق میدن
تو دفاع شما اگر از فاصله 2 یا 3 متری بخوای شوت بزنی چنان با سرعت میان رو پات که انگار موتور جت بستن
خلاصه نمیدونم چطوری بگم که بازیش البته با سی پی یو چقدر رو اعصابه مثل همیشه
ولی زیباست
یادمه یکی از خبرها گفته بود که در طول مدتی که کریر مود رو طی میکنیم میتونیم ظاهر بازیکنان رو هم تغییر بدیم . البته به شرطی که اون گزینه رو آنلاک کرده باشیم.
از دوستان کسی همچین چیزی رو دیده ؟! چطور میشه آنلاک کرد؟!
آخ آخ ، صحبت از این هوش سرشار CPU شد ؛ هنوزم که هنوزه مثل قبل هست ، آدمو دیونه میکنه! الان با یه تیم دسته 1 انگلیس بازی داشتم ؛ چنان دریبل های تکنیکی ازشون میخوردم :دی و پاس های زیبایی میدادند که نگو و نپرس :sq_2:
اما دوستان درست گفتند ؛ واقعا زیباست ، واقعا این فیفای جدید خارق العاده زیبا و دوست داشتنی شده واسم. یاد اون موقع ها رو دارم زنده میکنم :)
من توی لیگ انگلیس لباس کلاسیک چلسی رو دیدم یعنی حریفم چلسی بود توی اف ای کاپ لاک بود اون لباس روس وای می ایستادی می گفت باید از EAS FC آنلاک کنی یه همچین چیزی بود منظورت اینه؟نقل قول: