اگه پست های قبلیمو ببینید همیشه شاکی بودم از سرعت افتضاح یک ماهه اخیر ولی این 2روز سرعت عادی شده وخوب شده هم دانلود هم پیج عوض کردن.فعلا عالی شده البته فعلا دیگه فرداش ................
Printable View
اگه پست های قبلیمو ببینید همیشه شاکی بودم از سرعت افتضاح یک ماهه اخیر ولی این 2روز سرعت عادی شده وخوب شده هم دانلود هم پیج عوض کردن.فعلا عالی شده البته فعلا دیگه فرداش ................
سرعت پیج باز کردن عالی شده اما دانلود جالب نیس اصلا .....:n27:
والله واسه من که نه سرعت پیج باز کردن و نه دانلود،هیچکدوم خوب نشده.دوستانی که میگن خوب شده احتمالاً از 2.185 جابجا شده آی پیشون.چک کنین ببینین چنده آی پیتون
واسه من همین 2.185 هست اما پیج عالی شده ولی دانلود نه !نقل قول:
همین دیگه.دانلود مهمه.روی 46 خیلی بهتره.سرعت دانلودشم واقعیه.نقل قول:
برای من هم 2.185 بود.پیج و دانلود هر دو خراب .دانلودم 14.5 کیلو .لازم به ذکر که 1 مگه نتم.
الان زنگ زدم 2020 گفتن واسه خیلی ها درست شده واسه بعضی ها هم هنوز نه که داریم پیگیری میکنیم ....
اینم از شانس ماس :n27:
سرعت دانلود 20 کیلو :n21:
1 مگ نامحدود .....
واسه من که هیچی درست نشده.لعنت بهش.هر کاریم میکنم از شانس بدم همش روی همون 2.185 میمونه و یه بار محض دلخوشیم نمیره رو 46 که یه فیلم دانلود کنم.
=-=-=-=-=-=-=
میگم کسایی که نتشون داره تموم میشه تمدید نکنن تا مخابرات تنبیه شه.به بقیه ام بگین.به اطلاع خود مخابراتم میرسونیم.اگه خودمون کاری نکنیم اونا که درستش نمیکنن.