سلام
آقا دوست ما دیپلم برق داره
دو سال پیش گرفته
سربازی هم معافه
میخواد کنکور هنر و زبان شرکت کنه میشه؟
آراد چی؟
پیش دانشگاهی باید بره بخونه؟
کسی توضیح میده؟
فوریه
ممنون
Printable View
سلام
دو سال پیش گرفته
سربازی هم معافه
آراد چی؟
کسی توضیح میده؟
فوریه
ممنون
اره بابانقل قول:
منکه پارسال با تراز 4500:31: مهندسی شیمی تبریز زدم قبول شدم حالا با 6100 سراسریشم قبول میشی :27:
(یه بارم سوم ازمایشی شرکت کرده بودم حالا کلی دروس پیش دانشگاهیم نخونده بودم همون مکانیک تبریز زدم کمون مونده بود قبول شم :21: حدود 10 نفر با اخرین قبول شده فاصله داشتم)
تا جایی که من اطلاع دارم باید واسه شرکت تو کنکور هنر و زبان مدرک پیش داشته باشی ازادم همین طور حالا دوستان دیگه هم نظرشون رو بگننقل قول:
سلام
دو سال پیش گرفته
سربازی هم معافه
آراد چی؟
کسی توضیح میده؟
فوریه
ممنون
ثبت نام دانشگاه آزاد تا کی وقت داره؟
خبری از اينکه ديفرانسيل 2 ميکرو گاج و کلاس رمزينه کی منتشر ميشه نيست؟ تا بعد از امتجان دی ماه مياد؟
آقا یه خبری شنیدم تشتکم پرید هوا!!!
میگن دانشگاه سراسری هم پولی شده.به این صورت که بعد از فارغ التحصیلی یا باید تعهد به خدمت برای دانشگاه رو داشته باشی یا پول بدی مدرکتو بخری.(برای کسایی که میخوان برای ادامه برن اونور) یکی از دوستای خودم میگفت:من که سراسری شیراز نرم افزار میخوندم برای آزاد سازی مدرک 8.5 میلیون ازم گرفتن.من اولش یه خورده تردید داشتم. یذره تحقیق کردم دیدم بببببببببله!
تازه با یه قانون جدید ورودی های 89 به بعد 4برابر شده این پول!!یذره دیگه تحقیق کردم دیدم آزاد اینجوری نیس.در واقع ملت اون پولو به صورت خورد خورد طی 4سال میدن
من بدبخت پارسال آیتی تهران قبول شده بودم نرفتم صبر کردم شاید امسال بتونم رشته مورد علاقم رو سراسری قبول شدم تا الان که.....
فقط یه سوالی:اگه کسی از دوروبریاتون هست یا همچین کیسی برخورد کردید ازش بپرسید برای حل این مشکل چیکار باید کرد؟؟
والا نشنیده بودم ولی مثلا ما بچه های پزشکی این شرایط رو داریم که بعد از فارق التحصیلی دوسال باید برای دولت هرجا که بگن کار کنیم،بچه های دندون پزشکی هم همینجوریاست ولی من دوستم فیزیک میخوند اون هم از اونور باید میرفت بعد اتمام چند سال کار میکرد براشون،ولی اونچه که قطعیه اگه توی طول تحصیل از بورسیه تحصیلی استفاده کنی باید حتما بعدش چندسال کار کنی براشون،که میشه برگردوندن هزینه تحصیل.نقل قول:
سلام
یه نفر میتونه دفترچه تراز انتخاب رشته دانشگاه آزاد 91 همونی که قلمچی یا هر جای دیگه میده بزاره واسه دانلود؟
هر چی تو گوگل سرچ میکنم خبری نیست
ممنون
نقل قول:نقل قول:من تو شبکه خبر از دهن معاون اجرایی(یا همچین چیزایی،یادم نی دقیق)شنیدم که معدل 25% تاثیر مثبت داره.از سایتشم سعی کردم پیگیری کنم اما چیزی پیدا نکردم(واقعا سایت مسخره ای دارن،حداقل تو سایت سازمان سنجش اگه مسئولی حرفی بزنه میشه متن خبرشو پیدا کرد اما تو آزاد ...:41:)نقل قول:
هردوتاش اومدنانقل قول:
كتاب كلاس كه خيلي وقته،گاجم مثل اينكه تازگيا
درستهنقل قول:
خواهرزاده ي شوهر عمه م با پسر دختر خاله ي مامانم :31: هر دوتا برق شريف خوندن! اولي فوق ليسانس شريف قبول شد،دومي رتبه ش 24 يا 25 شد از اول شريف خوند
الان هر دوتا آمريكان! وقتي واسه ادامه تحصيل ميخواي بري اينا ازت يه مبلغ بالايي تعهد ميگيرن،مثلا 20 تا 30 ميليون كه حتما دوباره برگردي ايران! اگه برنگردي پولت ميره!
واسه كسايي كه ميرن اونور چيز مهمي نيست چون خيلي بيشتر از اين پولا گيرشون مياد!
اينا فقط مي خوان يه منبع درآمد از دانشگاهاي دولتي هم داشته باشن!!
من داخل ايرانو خبر ندارم
سلام ؛ این یه مساله جدید نیست و از اولین روزی که دانشگاه تاسیس شده توی ایران بودهنقل قول:
شما وقتی فازغ التحصیل میشین مدرکتون رو بهتون نمیدن و معادلش رو میدن ؛ شما اگه میخواین در خارج از کشور از ترجمه مدرکتون استفاده کنین باید " مدرکتون رو آزاد کنین "
آزاد کردن مدرک اینطوریه که اصولا کسی که مدرک میگیره باید یه مدتی توی ایران کار کنه و سابقه کار داشته باشه فکر میکنم برای کارشناسی 2یا3 سال باشه شما اگه این مدت توی ایران کار کرده باشین ( هرجا و هر شرکت و سازمانی ) شما میتونین سوابق بیمه خودتون رو ببرین به دانشگاه نشون بدین و مدرکتون رو آژاد کنین
اگه هم کار نکرده باشین میتونین در ازای یه مبلغ مشخص مدرکتون رو آزاد کنین .
وقتی شما مدرکتون رو آزاد نکرده باشین نسخه اصل مدرک رو نمیدن بهتون ولی در کل کشور از همه مزایای مدرکتون میتونین استفاده کنین .
طرح نیروی انسانی ( که مجبور هستین برین 2 سال برای وزارت بهداشت کار کنین ) فقط برای رشته های علوم پزشکی هست و برخی رشته های خاص مهندسی هم دارن این طرح رو ولی هم مدتش خیلی کوتاه هست و هم نیازی به این کار نیست برای دولت ؛ معمولا کسی دنبالش رو نمیگیره .
بچه ها اگه کسی تراز آخرین نفر قبول شده توی دانشگاه های آزاد تهران رو داره، یه لطفی کنه بزاره. رشته های نرم افزار و برق رو میخوام. مرسی.