انگار خودت سوتي دادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
انگار خودت سوتي دادي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايولنقل قول:
آدم موقع سوتي گرفتن خيلي بايد حواسش جمع باشه كه سوتي نده !:27:
نه دادا دوستمون راست گفت به جای این همه تلوزیون نیگاه کردن یکم کتاب بخون ازشهرهای بالای 2500 سال شهر سوخته هست و همینطور هستن تمدن و شهرهای کوچکی که تو ایرن کشف شدن که 10000 سال هم قدمت دارن البته در عالم واقیعت!!!!!!! مافقط 1386 سال هست که متمدن شدیم از اون موقعی که اعراب متمدن به ماگفتن خوردن شیر گاو ضرر داره و باید مال شترش را خورد با این حساب بازهم داداشمان سوتی داده زیرا 2500 سال هم زیاده
دوستان شوخی کردم به دل نگیرید
میندازیم! میندازیم!نقل قول:
فعلا که از 3 بازیه آخر 2تارو باختین:27:
روند کاملا رو به رشده به قول افشین قطبی پروفشناله:31:
چیز خاصی نمیرسه فقط حال می کنند که پیراهن آرژانتین با امضا مارادونا گیرشون میاد:31::31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت برطرف نشدن مشكلات ورزشگاه آزادي، ديدار تيمهاي فوتبال ايران – كاستاريكا بدون تماشاگر برگزار
ميشود.
فدراسيون فوتبال اعلام كرد: در پي تماسهاي مكرر علاقهمندان فوتبال در خصوص برگزاري مسابقه دوستانه تيمهاي ملي ايران و كاستاريكا، مسئولين و دستاندركاران فدراسيون و ورزشگاه آزادي درصدد برطرف كردن مشكلات بهجود آمده در سيستمهاي آبرساني، بهداشتي و خدماتي ورزشگاه آزادي بر اثر بردوت هوا هستند كه در صورت برطرف شدن اين مشكلات، بازي با حضور تماشاگران برگزار خواهد شد و در غير اين صورت اين مسابقه بدون تماشاگر برگزار ميشود و علاقهمندان ميتوانند اين مسابقه را از طريق گيرندههاي تلويزيوني خود تماشا كنند.
روابط عمومي فدراسيون همچنين اعلام كرد: اطلاعات تكميلي متعاقبا اعلام خواهد شد.
اين مسابقه ساعت 15 روز چهارشنبه 10 بهمن در ورزشگاه آزادي برگزار خواهد شد كه بهصورت زنده از شبكه سوم سيما پخش ميشود.
1 نکته کوچيک در اين بحث تاريخی عرض کنم
تاريخ 2500 ساله که معروف هست مربوط به 2500 سال شاهنشاهی ايران هست و بيشتر ريه 2500 تا 3000 تاکييد ميکنن به علت مدون بودن اين تاريخ هست که ميگويند تاريخ مدون ايران 2500 تا 3000 سال هست.
مدون را نميدونم اينجری مينويسن يا نه؟ منظور تاريخ نگاشته شده و مکتوب هست که به صورت دقيق سلسله وار از اون زمان تا به امروز وجود دارد. وگرنه تاريخ فلات ايران را بخوايم برّسی کنيم بايد از کوچ قوم اريايی ها به اينور بگوييم تمدن ايران که نه 2500 سال هست نه 9000 سال:5:
اگر در جايی اشتباه کردم دوستان رفع کنن ممنون:31:
قديمي ترين اثر تمدن در تهران خودمون 13000 قدمت داره!!!
تازه چند وقت پيش اعلام كردن يه اثر متعلق(نميدونم تاريخ دقيق چي بود)... (اندي)ميليون سال پيش!!! نزديكي اروميه پيدا كردن!!!!!!!!!!!!!!!!!
مپل اینکه سوتیه خودم بدتر بوده:31:
ولی خداییش کل یوم خیلی ضایست
همینطور 360 درجه
من نمیدونم چرا حس میکنم تاپیک اساسی منحرف شده .