اره دیگه من تازه صاحب خظ نیستم فقط از خطه خونه زنگ زدم اوناهم فقط اسممو پرسیدن نیم ساعت بعد هم وصل شد
Printable View
اره دیگه من تازه صاحب خظ نیستم فقط از خطه خونه زنگ زدم اوناهم فقط اسممو پرسیدن نیم ساعت بعد هم وصل شد
دوست عزیز ادرس اشتباه نده غیرازطرح خانواده بقیه طرح ها رو باید بالای شش ماه پیش پرداخت کنید تا شبانه رایگان داشته باشهنقل قول:
اسمش هست یکساله یا شیش ماهه ولی هر وقت که بخوای میتونی کنسلش کنی!!!:n07:
در ضمن عزیزم کافیه به جای اینکه بگی من اشتباه میگم یه زنگ به ۲۰۲۰ بزنی اطلاعات که کسب کردی بعد بیای حرف منو نقض کنی!!!:n19:
این طرح ها طرح های کمپینگ نوروزی است که روی قبض تلفن میاد و خودم امروز گرفتم فقط با یک زنگ یک قرون هم ندادم نیم ساعت بعد وصل شد ۱۰ بار هم پرسیدم گفت شبانش رایگانه حالا امشب امتحان میکنم خبرشو میدم تا مطمن شید:n26:
والله سعید خان من دیروزصبح ازمغازه زنگ زدم بنده خدا گفت هر طرحی بگیرید باید بالای شش ماه پرداخت کنید تا شبانه رایگان داشته باشه الان این طرحی هم که شما گرفتی که می گی یک مگه تو طرح های اون فایل pdf مخابرات وجود نداره فقط طرح نقره ایی هست که سرعت 1.5مگ داره که احتمالا شما همون رو گرفتی
بعدشم شما مگه یکی دوروزقبل نمی گفتی باید 98تومان بدی چه جوری متوجه شدی که این جوری می تونی بگیری؟
چرا دیروز من گفتم ولی مشکل من حجم ۲ گیگش هست که کمه اون ۹۸ تومنی که طرح کمپینگی نیست ۴گیگ در ماه که باید از قبل پرداخت کنی ولی این چون تو طرح هست دو گیگ هست و پیش پرداخت نداره.
بله اسمش ۱ مگ است ولی پهنای باندش ۱.5 هست که میشه همون ۱۸۰-۱۹۰ کیلوبایت:n06:
طرحتون 64kb ؟؟نقل قول:
سرعت شبانش چنده؟؟
سامانه شما با مال ما فرق داره ؟ من تا جایی که یادم میاد اخرین باری که وصل شدم به سامانه (سه هفته ای میشه فکر کنم) اینجوری اطلاعات نمیداد راجع به ریز اتصالات .نقل قول:
دو ستون اول که هیچی ولی 4 ستون اخر یکی حجم ارسالی ، یکی حجم دریافتی ، یکی حجم ارسالی محاسبه شده ، یکی هم حجم دریافتی محاسبه شده بود که کلا تو ساعات رایگان هیچی نشون نمیداد . یعنی کلا راجع به اتصالات ساعات رایگان (از یک تا 7 صبح) هیچ چیزی نشون نمیداد . به محض اینکه از 7 رد میشدی اتصالات بعد از اون قشنگ دیده میشد .
الان هم که اصلا چند هفته ای میشه به کل رنگ سامانه رو ندیدم .
حاجی 1.5 مگ را تقسیم بر هشت میکنیم میشه ۱۸۷ شما ۶۴KB را ضرب در چند کردی به ۲۰۰ رسیدی؟:n02:
طرحم کمپینگ نوروزی هست ۲گیگ در ماه ۱۴.5 رو قبض تلفن تازه امروز گرفتم شب تست میکنم خبرشو میدم تو روز که فعلا بین 180-200 هست
دوستان کسی میدونه این مقدار MRU که تو شکل نشون میده چیه؟:n13:
از پشتیبانی پرسیدم چیزی در موردش نمیدونن میگن ما فقط vpi و vci میدونیم چنده :n04:
سرعت در شب از مدیا فایر که غوله سرور هاست ۴۰!!!!!!!:n28: