منم این مشکلو داشتم رفتم توی ستینگ بازی جای w وs عوض کردم و درست شدنقل قول:
Printable View
منم این مشکلو داشتم رفتم توی ستینگ بازی جای w وs عوض کردم و درست شدنقل قول:
سلام
بالاخره تونستم چیت های این بازی رو پیدا کنم
برای استفاده باید حتما حتما C++ 2010 نصب باشه
.net frame work 4 هم باید نصب باشه
بعد اینو دانلود کنید
حتما یه جایی اکسترکتش کنید بعد بازی رو اجرا کنید وقتی داخل بازی شدید بیاید mafia2console رو اجرا کنیدکد:http://www.mediafire.com/?2eymsqwcs2uucnz
یک کنسول باز میشه از توش میتونید به زبان lua هر چیخواستید بنویسید بعد با موس روش بکشید که نوشتتون آبی بشه بعد از نوار بالا قسمت tools روی run selected code کلیک کنید و توی بازی میبینید که تاثیر میده
فعلا کد های خیلی کمی توسط برنامه نویس ها نوشته شده
مثلا اینو امتحان کنید نتیجه شو همون لحظه که برمیگردید به بازی میبینید
game.game:GetActivePlayer():InventoryAddMoney(100)
n
(اون n که پایین نوشتم رو نزنید)
میتونید به جای 100 که داخل پارانتزه 100000000 یا هر مقداری که میخواید به پول اضافه کنید رو وارد کنید
با این کنسول میتونید پلیس هارو غیر فعال کنید- به گاراژ ماشین اضافه کنید
و ...
[QUOTE=Transporter2009;5396815]البته مجله هاش ، مجله های بی خودی هستن اگه خیلی علاقه مند به دیدنشون هستید و حوصله از اول بازی کردن رو هم ندارید، سیو کامل بازی رو به همراه اون مجلات از لینک زیر دانلود کنید.
اینم مسیری که باید این سیو رو جایگزین سیو خودت بکنیکد:http://www.4shared.com/file/k588cyi7/Mafia_II_save_game_with_mag.html
محل ذخیره سیو ها تو ویندوز سون اینجاست
C:\Users\* * * *\AppData\Local\2K Games\Mafia II
ویندوز من 7 هست سیوام کجا میره؟؟؟ من سیوی که دان کردم بدش توی محل سیوای خودم باید بریزم؟؟یه سوال دیگه این آموزشی که واسه نصب هست به چه دردی می خوره؟؟؟؟
سلام دوستان
من کرک اسکیدرو رو نصب کردم و بازی روان و خوب اجرا میشه و مشکلی نداره ولی یچیزی هست که نمیذاره بازی کنم ، بعد از هر چند ثانیه بازی برای دو ثانیه (تقریبا) مکث می کنه ، گفتم شاید از کرک سی دیم باشه ولی با تعویضش به اسکیدرو هم درست نشد. اصلا نمیذاره بازی کنم مخصوصا در پایان مرحله اول که باید با رگبار کار کرد همش مکث می کنه ، میشه بگید مشکل از چیه و چجوری درستش کنم ؟
ممنون
تو چپتر یازده بعد از اینکه میرم خونه جویی دیگه نمیتونم بیام بیرون ، در باز نمیشه ! خود جویی هم فقط جلوش وای میسته ، چیکار کنم ؟ کرکم رو عوض کنم ؟
کرک عوض کنم سیو ها که نمیپره
این لینکش خرابهنقل قول:
سلام دوستان
"DLC های پنجگانه مقدماتی بازی"
رو از پست دوم دانلود کردم. می شه یکی بگه این 5 تا پوشه چی هستن و اگه اینارو بریزم سیوم همچنان کار می کنه (سه چهار چپتر رفتم.)
مرسی
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:43 PM ----------
دوست من آنتی ویروس رو غیر فعال کن تا بتونی دانلود کنی. البته فایل ویروس نداره خیالت راحت. به خاطر سایتشهنقل قول:
دوستان یکی که اینترنت پر سرعت داره کرک رو یه جای دیگه آپلود کنه چون ازین آدرس بعضی آنتی ویروس ها گیر می دن.
من Avast دارم. مجبور شدن غیر فعالش کنم تا بتونم دانلود کنم.
مرسی
بازی رو تموم کردم با حال بود بهش 8.5 میدم مخصوصا چپتر اخر عالی بود
با سلام.
به نظر من چپتر آخر آسونتر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم.
اگه تو نسخه یکش یادتون باشه تامی باید میرفت تو یک موزه اگه اشتباه نکنم. که درگیریها اونجا خیلی شدید تر و سخت تر بود.
طوری که من بارها و بارها میمردم تا بلاخره تونستم تمومش کنم.
اما حالا اونو با چپتر آخر سری دوم مافیا مقایسه میکنم میبینم خیلی راحتر بود حتی راحتر از 14 چپتر قبلش !
سپاسگذارم.
سلام خدمت دوستان گلم.
راستیتش من مشکلم از جنس مشکلات شما نیست.من دنبال فیلم هایی هستم که حین بازی پخش میشه ؛ اما توی MAFIA II/PC/SDS/VIDEO نیست ؛ خیلی درگیرم ، خواهشا یه نفر کمک کنه که کجاست و اگه نرم افزا خاصی می خواد بذاره واسه دان.
در ضمن ؛ دوستان اگه میشه بگید که آیا میشه آبجکت های بازی رو یک به یک در محیط ویندوز پیدا کرد یا نه؟
مثلا لیوان،تابلوهای روی دیوار و ...
خیلی نو کرتونم
دانلود سالم ترین کرک بازی :نقل قول:
دوست من آنتی ویروس رو غیر فعال کن تا بتونی دانلود کنی. البته فایل ویروس نداره خیالت راحت. به خاطر سایتشه
دوستان یکی که اینترنت پر سرعت داره کرک رو یه جای دیگه آپلود کنه چون ازین آدرس بعضی آنتی ویروس ها گیر می دن.
من Avast دارم. مجبور شدن غیر فعالش کنم تا بتونم دانلود کنم.
مرسی
نکته : فایل های پوشه کرک را دو فولدر PC کپی کنیدکد:http://tinyurl.com/2us5p3h