نقل قول:
رونالدو میشه چند فوق ستاره؟؟؟
به نظرم رونی هم فوق ستارس...هرچند الان گل نمیزنه اما مطمئنا تیم حریف 1یا2بازیکن واسه نگه داشتنش میزارن....منچستر هیچوقت به ستاره هاش وابسته نیس....حد اقل امسال اینطور بوده...همه در سطح بالا بازی میکنن...
بازی های حساس رو هم میبینیم وحید جان.....مثل کامیونتی شیلد:31::46:
من رونالدو رو مثال زدم
خب وقتی رونالدو و رونی با هم توی یه تیم باشن قاعدتا خیلی بهتر از اینه که فقط رونی باشه! :31:
بعضی ها میگن نانی در حد رونالدو و حتی بهتره!!! اینو اصلا قبول ندارم. شاید سال های دیگه بتونه بشه ولی الان نه!
+
بازی های حساستون مخصوصا با چلسی رو خواهیم دید :31: :10:
نقل قول:
درسته به گومز هم پیشنهاد داد. کلا مهاجمی نبود که این روز بهش پیشنهاد داده نشه
رکورد لیگ برتر شکسته شد.
کلا 50 میلیون برای تورس رقم بالایی بود، و 35 میلیون برای کرول رقم وحشتناک بالا! باسلونا برای داوید ویا هم 35 میلیون پوند پول نداد. ادین ژکو و زلاتان هم با حدود 20 میلیون رفتن من سیتی و میلان. روز آخر گرون فروشی رو به اوج رسوندن
نقل قول:
من فکر میکردم سروته تورس رو با حداکثر 40تا سرهم بیارن ولی وقتی دیدن مجبورن برای سوارز اون همه پول بدن قیمت تورس رو هم بردم بالا
ولی فک کنم کارول رو رسما انداختن با اون قیمت
درسته 11تا گل زده ولی فکر نمیکنم یه نیم فصل خوب بازی کردن معیار مناسبی باشه واسه دادن این همه پول
ادین ژکو هم با 27میلیون پوند رفتش سیتی.
در مورد کارول که آره خیلی بالائه چون یه پدیده ای هست که تازه ظهور کرده و یه سال هم ازش نگذشته!
فکر کنم جزو گرون ترین بازیکنای جوون تاریخ باشه!
ولی در مورد تورس مسئله اینه که چلسی صد در صد به بازیکن نیاز داشت و هر جوری شده باید اونو می گرفت بعد لیورپول هم از این فرصت استفاده کرده و قیمت رو بالا اورده که ا با پول اون دو تا مهاجم دیگه بخره
چلسی چاره ای نداشت که تورس رو بخره و به نظرم کلا تورس با این قیمت هم می ارزه و جزو بهترین مهاجمای حال حاضر جهانه
با توجه به اینکه توی چلسی بازیکن خلاق بیشتر از لیورپول هست خیلی امید داریم که تورس توی چلسی جا بیافته
نقل قول:
اینکه خیلی وقته! فکر کنم 10 روز پیش یا شاید دو هفته پیش بود که خبر انتقالش اومد...
آره چند تا بازی برای سیتی بازی کرده و تازه گل هم زده!