سلام
یه سوال داشتم در مورد ریاضی سوم راهنمایی!!!!
8 تا کارگر کاری را 6 روزه به اتمام می رسونن پس از آنکه نیمی از کا ر انجام شد 2 نفر از کارگران اخراج می شوند کل کار چند روزه به اتمام می رسه؟؟؟
Printable View
سلام
یه سوال داشتم در مورد ریاضی سوم راهنمایی!!!!
8 تا کارگر کاری را 6 روزه به اتمام می رسونن پس از آنکه نیمی از کا ر انجام شد 2 نفر از کارگران اخراج می شوند کل کار چند روزه به اتمام می رسه؟؟؟
اینکه 8 تا کارگر در 6 روز کار رو تموم میکنن یعنی کلا اون پروژه 48 نفر_روز کار میبره. حال اگه نصف این پروژه انجام شده باشه پس یعنی 3 روز گذشته و به 24 نفر_روز کار دیگه احتیاج داریم که با وجود 6 نفر کار در 4 روز به اتمام میرسه. پس کل کار در 7 روز تموم میشه.نقل قول:
موفق باشین.
88/4/30
با سلامنقل قول:
اول اين سوال را جواب مي دهيم.
8 تا کارگر کاری را 6 روزه به اتمام می رسونن 6 كارگر همان كاررا چند روزه تمام مي كنند؟
اين يك تناسب معكوس است كه جوابش ميشود:
x=6*8/6=8
پس 6 كارگر كل كار را در 8 روز تمام مي كنند.
حال كار دو قسمت مي شود نصف آنرا 8 كارگر انجام مي دهند(كه 3 روز بطول مي انجامد) و نصف ديگررا 6 كارگر(كه 4 روز بطول مي انجامد) پس كل كار در 7 روز بپايان مي رسد.
موفق باشيد.
سلام.این سؤالو یکی از دوستانم به من داده خیلی ساده هست من خودمم حلش کردم (البته یه هفته طول کشید.) دیدم سؤال خوبیه گفتم اینجا بذارم :
باید بین اعداد از اعمال ریاضی استفاده کنید مثلا" باید بگید سه تا 2 چطوری شش میشه :
6 = 1 1 1
6 = 2 2 2
6 = 3 3 3
6 = 4 4 4
6 = 5 5 5
6 = 6 6 6
6 = 7 7 7
6 = 8 8 8
6 = 9 9 9
منظورت از اعمال ریاضی فقط 4 عمل اصلیه یا از هر چیزی میشه استفاده کرد؟نقل قول:
موفق باشین.
88/4/30
من هم که همینو گفتم. این استدلال شما چه چیز جدیدی داشت؟نقل قول:
موفق باشین.
88/4/30
من چند تا شو پیدا کردم یعنی تا نگاه کردم فهمیدمنقل قول:
نقل قول:سوال کژتابی داره... مثلا سه تا وتر رسم کنید که یه مثلت درون دایره درست کنه(رئوس روی دایره قرار نگیره!)... من فکر کردم اینطوری باشه :دی هرچند کمی ساده لوحانه بود :happy: اما به هر حال از صورت سوال بر می اومد ; نه؟نقل قول:
اگه همه ی وترهای این دایره رو که با این n نقطه میشه کشید رو رسم کنیم ... ... چند مثلث به وجود میآید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:از هردوتون بابت پاسخ ممنونمنقل قول:
می تونم ازتون خواهش کنم چند سوال در این مورد برای من بدین :11:
كسي اين رو حل كرد؟