به هیچ وجه از فیفا 11 راضی نیستم!!!
انتظار بازی به مراتب بهتری رو داشتم ... دیروز با کلی شوق و ذوق رفتم بازی رو گرفتم و از دیشب تا حالا دارم بازی میکنم ... به نظر من نسبت به دمو پیشرفت خاصی نداشته فقط چند تا باگ بازی برطرف شده اما من از همین دیروز تا حالا چند باگ جدید و عجیب در بازی دیدم!!! این واقعا عجیبه چون من یک سال تمام فیفا 10 بازی کردم اما چنین باگهایی رو ندیده بودم !!!
سرعت بازی خیلی بالاست ... حسین جان شما می گفتی سرعت بازی نسبت به دمو کمتر شده اما من سرعت بیشتری رو نسبت به دمو می بینم. کیفیت بازی به نظر من در حالت بارانی با حالت معمولی تفاوت خاصی با هم ندارند در حالی که در فیفا 10 این تفاوت کاملا محسوس بود!
بازی خیلی خیلی خیلی راحته این اعصاب منو خورد کرده !! روی درجه افسانه ای تو منیجر مد با منچستر 5 بر یک چلسی رو بردم! این در حالی هست که بدون تمرین بازی رو در منیجر مد شروع کردم!
CPU به طور کاملا غیر واقعی از تکنیکهای فضایی استفاده میکنه جاهایی که اصلا نیاز نیست و خیلی راحت می تونه گل بزنه تکروری میکنه... جالب تر اینکه با تیم دسته سومی انگلیس بازی کردم بازیکنانش آن چنان تکنیکهایی می رفتند که بازیکنانی مثل کاکا ، مسی و ... تو خوابشون هم نمیزنند!! جالبه مدافعین دریبل زیدانی میزنند!!!
مثل فیفا کارنت که با یک قلق می شد گلهای زیادی زد اینم اینطوریه جالبه تو دمو اینطوری نبود!! من الان از یه سبک و یه حرکت منحصر به فرد تو هر بازی با وین رونی گل میزنم!! همین بازیو واقعا خسته کننده کرده واسم
من از دیروز تا حالا فردیت گرایی رو اصلا تو بازی احساس نکردم ... شاید بیشتر بازی کنم این مورد احساس بشه ...پاسهای پینگ پنگی کماکان یکی از مشکلات اصلی بازی است و سیستم خستگی بازیکنان هم اصلا جالب نیست ... با بازیکنی مثل وین رونی از اول بازی تا اخر بازی مثل یه سوپر من همه تیمهای حریف رو قیچی میکنم و اصلا خسته نمیشه و حتی در دقایق 85 به بعد بازم استارتهای انفجاری میزنه!!! رنگ خستگیش زرد میشه اما هیچ تاثیری در بازیش نداره... مشکلی که در PES ازش گله می کردیم در این فیفا به اوج خودش رسیده و با بازیکنان سرعتی میشه راحت مانور داد!!
من قبلا به دمو نمره 9.2 رو داده بودم که از این نمره پشیمانم و باید بگم نمره ای بیشتر از 8 نمیشه به این بازی داد.
حالا درک میکنم چرا IGN نمره 8.5 به بازی داده