اول از همه دوستان اینجا رو مطالعه بکنن:
کد:
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&sl=auto&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.badas.ru%2Fforum%2Findex.php%3Fshowtopic%3D612
عارضم به خدمت دوستان که تنها مشکلی که این روش داره همین هست که باید بازی رو جایگزین یه بازی یا برنامه نصب شده کرد.
مثلا کرم خاکی رو باید روی VflashON ریخت که خب شاید خیلی ها مثل من دوست ندارن چراغ قوه شون رو از دست بدن! یا مثلا فوتبال باید روی پیانو ریخته بشه یا آفیس روی قطب نما!!
این سه تا برنامه رو مثال زدم واسه اینکه من اینها رو تغییر دادم. کرم خاکی رو ریختم روی یه برنامه آرایش زنانه به اسم bobibrown و فوتبال رو ریختم روی myvuvu و آفیس رو هم البته الان نصب ندارم ولی ریخته بودم روی bingo
این تغییر دادن بسیار ساده است!
بازی رو که دانلود کردید باید چندتا چیز رو تغییر بدید. مثلا واسه کرم خاکی مثال میزنم که روی Vflash فیکس شده بود و من میخواستم روی BobbiBrown بریزمش.
مواد لازم : بازی کرم خاکی که روی چراغ قوه فیکس شده. و برنامه BobbiBrown که تو گوشی نصب شده و ما از طریق اتصال گوشی به کامپیوتر و رفتن به پوشه برنامه های نصب شده بهش دسترسی داریم. کد پوشه این برنامه هم 09wxe3ae76 هست.
1- وارد پوشه bin کرم خاکی میشید و VFlashOn.exe رو به BobbiBrown.exe تغییر میدید.
2- وارد پوشه info میشید و VFlashOn.htb رو به BobbiBrown.htb تغییر میدید و سپس تمام محتوای پوشه info برنامه ی BobbiBrown رو غیر از این فایلی که تغییر نام دادید میریزید تو پوشه info کرم خاکی
3- وارد پوشه res میشید و VFlashOn.png رو که آیکن برنامه هست به BobbiBrown.png تغییر میدید. Splash Screen برنامه ها ممکنه با نامهای متفاوتی ظاهر بشن. مثلا توی VFlashOn با نام load.png قرار داره ولی توی BobbiBrown با نام Splash.png که باید حواستون باشه در اینجور مواقع اسم این عکس رو هم تغییر بدید. البته صرفا جهت زیبایی است!
وقتی این تغییرات رو دادید کل محتویات پوشه 09wxe3ae76 رو از داخل گوشیتون پاک کنید و محتویات بازی کرم خاکی رو که با تغییرات دلخواهتون بوده جاش بریزید.
دیدید چقدر راحت و مزخرف بود؟! :دی
البته فقط درصورتی این کار رو انجام بدید که جایگزینی بازیها باعث بشه یکی از برنامه های موردنیازتون رو از دست بدید مثل ماجرای منو چراغ قوه!!!
یه نکته کوچیک هم بگم که این حرکت روی بازی Hero of Sparta جواب نداد! منم مجبور شدم nomzero رو تند تند تموم کنم تا دلم نسوزه!