سلام دوست عز یزنقل قول:
خوب ویواز فلش زنون نداره و ال ای دیشم خیلی کم نوره و طبیعیه که سی 905 بهتر بگیره.
شما عوضش برو تویه محیط بیرون و روز اونوقت میبینی سی 905 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
Printable View
سلام دوست عز یزنقل قول:
خوب ویواز فلش زنون نداره و ال ای دیشم خیلی کم نوره و طبیعیه که سی 905 بهتر بگیره.
شما عوضش برو تویه محیط بیرون و روز اونوقت میبینی سی 905 هیچ حرفی برای گفتن نداره.
سلامنقل قول:
اول اینکه این دوتا گوشی مربوط به دوتا کلاس کاملا متفاوت کاری هستن. این سیمبیان هست و پیکسون 12 سیستم عامل نداره.
پیکسون 12 تا اونجاییکه من دیدم کیفیت فیلمبرداریش خیلی پایین هست. به نسبت ساتیو هم رده خودش از نظر دوربین اصلا جای صحبت نداره، چه برسه به ویواز...
فیش استریو استاندارد هم نداره.
البته عکسهاش هم طبق معمول سامسونگ ها زیادی پر رنگه...
پیکسون صفحش هم یکم کوچیکتره، ولی در عوض کیفیت تصویر سامسونگ ها تو مونیتور به نظر بهتر میاد... البته به نظر...
باتریش هم به نسبت ساتیو یا ویواز ضعیفتره.
صدای بلندگوی خارجی پیکسون قویتر از ویواز هست.
این تفاوت های ظاهری قضیه هست. ولی خوب همونطور که گفتم مقایسه این دوتا یکم سخته. چون از دو خونواده متفاوتن و اصلا کلاس کاریشون یکی نیست.
در ضمن گوشی موفقی نبود و فروش خیلی کمی داشت. از افت شدید قیمتش تو سطح جهانی میشه اینو برداشت کرد. در حالیکه اسما قویترین دوربین سامسونگ بود و اگه جا داشت، میشد خیلی روش مانور داد...
یه تاپیک هم بود راجع به مقایسه ساتیو و پیکسون 12
برای اطلاعات بیشتر درباره معایب پیکسون از نظر استفاده کننده هاش، میتونین به اونجا هم مراجعه کنین...
اما در کل اگه هدفتون فقط عکس گوشی باشه، با توجه به قیمت پیکسون 12، انتخاب معقولتری به نظر میرسه...
همونطور که گفتن عکس ویواز فقط تو داخل اتاق و نور کم چندان خوب نیست. تو بقیه موارد واقعا عالی عمل میکنه که c905 پیشش هیچ حرفی واسه گفتن نداره. به شرطی که تنظیمات درست هر موقعیت رو انجام داده باشین.نقل قول:
برای لرزش هم استابلایزر رو روشن کنین
از طرفی حجم عکس ملاک کیفیت نیست. اینو اشتباه نگیرین...
باید آپدیت بشه. باید حتما از PC استفاده بشه. روشش رو چندتا پست قبلتر هم بطور خلاصه گفتم...
دوبار کلیک فقط تو بعضی جاها مثل فایل منیجر هست. تو منو یا اکثر جاها یه بار کافیه...
راستی تو جعبه گوشی اینا بود
1- خود گوشی ما مموری 8 گیگ و باتری روش
2- کابل usb
3- یه کله برا شارژ با برق که به کابل usb وصل میشه
4- یه قلم کوتاه و به درد نخور
5- کیف
6- هدست
هیچ گونه cd ای هم تو جعبه نبود!!!!
سیدی نداره، همهچیز توی مموریه. PC Suit, Media Go, Users Manual و ...نقل قول:
اون قلمه یهکم سلیقهایه، من خودم کموبیش به کارم میاد. بعضیا باهاش حال نمیکن. بهتره از کیفش استفاده کنی، لنز ویواز ممکنه خش بیافته. کردم.
گوشی فول پک معمولا یه کابل تیوی یا یک شارژر فندکی واسه تو ماشین داره. (یکی از ایندو). بعضی پکها هم دوسهتا محافظ صفحه توش هست.
چند روز محافظ صفحهها رو گذاشتم،خود پلاستیک محافظ شد پر خش، داغـون! تاچش هم که خب محافظ گذاشته بودم یهکم افت داشت، صفحه هم بهاون شفافی نبود. کندم انداختم اونور. الان خود صفحه خشهای کوچیکی داره، اما تاچش راحته و درست هم صفحه رو میبینم. به نظر من آدم میخواد از گوشی استفاده کنه دیگه، حالا صفحهرو درست نبینی و تاچت افت کنه صفحه خش نیافته، شاید نیارزه، مگر اینکه بخوای بفروشیش.
چند گرفتی شما؟ با گارانتی؟
راستی، باید یه هدست هم باشه تو جعبه (البت کیفیت هدست ویواز خیلی جالب نیست، نبود غصشو نخور :) )
راستی پیام
ovi maps 3.06 اومده
اسفاده کردی ازش ؟
بیا روشی برای نصبش رو ویواز پیدا کنیم
اره هدست هم توش بود با گارانتی 335 مال من هم از این محافظ صفحه یک دونه اضافه فروشنده گفت توشه منمنگاه نکردم فک نکنم باشه هر چند به هیچ دردی نمی خورهنقل قول:
سلام
کسی هست که با wi-fi گوشی به اینترنت وصل بشه؟
من وصل شدمنقل قول:
گوشی من وصل نمیشه!!!:41:
با n900 به راحتی وصل شدم...
داخل گوشی تنظیمات خاصی نمی خواد؟
اشکال از کجاست؟
نقل قول:
نه برای من هیچ مشکلی نداره تنظیمات خاصی هم انجام ندادم