مثل این که اون 440 بال در آوردن داشت ! چون من دیروز برنامه هام جور شد و رفتم کل علائدین رو گشتم کلا 3 تا دونه hd2 دست دوم پیدا کردم که همه با هم به نظر هماهنگ بودن و همه میگفتن در حد نو, و همه میگفتن 550 تومن.
آخرش امروز تمیز ترینشون رو گرفتم. :40: متاسفانه گارانتیش پارس تلکام هستش, ولی خوب, واقعا من ک به جز زمانی که باهاش مکالمه شده, فرقش رو با آکبند متوجه نمیشدم ! (توی بقیه اشون قشنگ مشخص بود)
قیمت روز بدون گارانتی : 630نقل قول:
دست دوم : 550 (با گارانتی, تا حدود برج 9)
گارانتی پرشین تلکام : 710 (قیمت مستقیم از سایت پرشین تلکام. جالبه, چند روز پیش که چک میکردم 690 بود)
برای آپدیت رام این گوشی, به سایت htc بخش support برین و گوشی خودتون رو انتخاب کنین. آخرین آپدیت رام رو انتخاب کرده, با وارد کردن سریال گوشی اون رو دانلود کنین و مرحله مرحله, بعد از خوندن توضیحاتش جلو بریننقل قول:
فقط کافیه باتری گوشی بالای 50% باشه و تو همه ی مراحل تیک مربوطه رو بزنین و جلو برین, خیلی راحت انجام میشه
برای آپدیت رام این گوشی (برای رام کوک شده) اول باید گوشی خوتون رو hspl کنید (یکجورایی اون چیزی که من فهمیدم قفلش رو میشکنین که بشه رام کوک شده نصب کرد, بقیه مراحل هم مثل بالا هستش, فقط باید برنامه ی flash center رو هم بگیرین و رام مورد نظرتون رو توی فولدر ruu داخل فولدر flash center بریزین و مراحل بالا رو انجام بدین.
(من خودم با توجه به اینکه امروز صبح گوشی رو خریدم, هنوز این کار رو روی این گوشی انجام ندادم, ولی روی hd دقیقا همینطوری بود که توضیح دادم.)