سلام
دوستان اگر کسی یه انتخابش رو اشتباه بزنه و ثبت نامش هم تایید بشه ، آیا بعدش امکان اصلاحش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟
(یه بنده خدا انتخاب اول پاره وقتش رو اشتباه زده....)
Printable View
سلام
دوستان اگر کسی یه انتخابش رو اشتباه بزنه و ثبت نامش هم تایید بشه ، آیا بعدش امکان اصلاحش هست یا نه ؟؟؟؟؟؟
(یه بنده خدا انتخاب اول پاره وقتش رو اشتباه زده....)
خدا اجرشون بده که تمدید کردن:31:
این کد 14 رقمی پیگیریو باید همونی رو که برای کنکور سراسری گرفتیم دوباره وارد کنیم یا دوباره کد جدید بگیریم؟
؟
دیگه خودت میدونی دیگه!!!:27:نقل قول:
ممنون میشم بالایی رو جواب بدید.نقل قول:
---------
ضمنا :
کارت اعتباری که من خریدم روش نوشته غیر پزشکی یا پزشکی یا پاره وقت 89
الان من سوم ریاضی هستم.
کارت درسته؟! واسه رشته انسانی هم همینه یا فرق می کنه؟!
:11:
نه اتفاقا من عشق معماری ام و از 6 تا 4 تا معماری استان خودم(خراسان ها) رو زدم و یکی عمران و آخری هم صنایع زدم.:31:نقل قول:
فقط یه کم دیر جنبیدم.
راستی اگه از خونه ثبت نام کنی (دایل آپ) اشکال پیش میاد؟ مثلا قطع میشه؟ یا برم کافی نت؟:8:
من خودم عشق آی تی دارم، اما این چند روز با خیلی ها مشورت کردم، فارغ التحصیل های این رشته اکثراً میگن که رشته ی IT اقیانوسی ست به عمق 1cm (!)؛ یعنی شما از هر چیزی یاد می گیرید اما سطحی و فقط در حد یک مطلب ساده. آی تی مشهد هم خوبه. من هم نفهمیدم چرا دانشگاه آزاد به شدت با کمبود رشته IT مواجهه! :31:نقل قول:
کارت هم درست گرفتید، همینه.
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
هیچ مشکلی پیش نمیاد، هرجا قطع شد، دوباره وصل کنید و از همون جا اطلاعات رو وارد کنید، تازه خونه امنیتش خیلی بیشتره تا این کافی نت ها که n تا برنامه جاسوسی رو کامپیوترهاش نصبه.نقل قول:
در ضمن، ثبت نام هم فوقش 5 دقیقه طول می کشه، مگه توی این 5 دقیقه چند بار ممکنه قطع بشه؟
موفق باشی. :40:
خب یعنی چی؟! من تصمیم دارم اینجا تا لیسانس بخونم. بعد واسه ادامه تحصیل به یه کشور دیگه برم.نقل قول:
من خودم عشق آی تی دارم، اما این چند روز با خیلی ها مشورت کردم، فارغ التحصیل های این رشته اکثراً میگن که رشته ی IT اقیانوسی ست به عمق 1cm (!)؛ یعنی شما از هر چیزی یاد می گیرید اما سطحی و فقط در حد یک مطلب ساده. آی تی مشهد هم خوبه. من هم نفهمیدم چرا دانشگاه آزاد به شدت با کمبود رشته IT مواجهه!
از بازارکارش خبر ندارید؟
واسه رشته انسانی هم همینه؟!نقل قول:
کارت هم درست گرفتید، همینه.
آخه بعضی دوستان کارت 15000 تومانی گرفتند ثبت نام کردند (ریاضی)
نه نمیتونه ... مگه اینکه با روابط عمومی دانشگاه صحبت کنه که در اون صورت هم باز احتمالش ضعیفهنقل قول:
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
باید کد جدید بگیریدنقل قول:
این کد 14 رقمی پیگیریو باید همونی رو که برای کنکور سراسری گرفتیم دوباره وارد کنیم یا دوباره کد جدید بگیریم؟
کلاً تو ایران به جز پزشکی، مکانیک و نفت، رشته ی دیگه ای بازار کار نداره! راستش الآن بازار کار خوبی نداره، مگه اینکه یه ISP بزنید و اینترنت بدید به مردم که البته اون موقع خدای ناکرده فحش n نفر به دنبالتون خواهد بود. اما در راستای تحقق اهداف دولت الکترونیکان شاء الله آینده ی درخشانی خواهد داشت. تا شما این رشته رو بخونید، ایران هم در این زمینه اونقدر پیشرفت کرده که به مهندس آی تی احتیاج پیدا کنه. ببینید شما که الآن از بعضی از دوستان بازار کار این رشته رو می پرسید، همه شون بازار کار حاضر رو میگن و هیچ کدوم این رو در نظر نمی گیره که شما 5 سال دیگه فارغ التحصیل خواهید شد. به نظر من 5 سال دیگر که ان شاء الله شما فارغ التحصیل خواهید شد، این رشته کاملاً در بورس قرار خواهد گرفت، طوری که قطعاً هر سازمان یا مؤسسه ای به یک مهندس فناوری اطلاعات احتیاج خواهد داشت (اینو به شما قول می دم! :46:)نقل قول:
کارت 15000 تومنی هم برای کسانی هست که می خوان همزمان غیر پزشکی (یا پزشکی) و پاره وقت رو ثبت نام کنند.
موفق باشید. :40:
سلام
باید دوباره کارت اعتباری بگیرین.
چند بار هم اشتباه ثبت کنین آخرین ثبت نام مهمه.