نه هنوز وقت هست.
10مهر یه آزمون از کل پایه برای تعیین سطح داره اصلش از 24 مهر شروع میشه.(منظور پیش و پایه)
Printable View
نه هنوز وقت هست.
10مهر یه آزمون از کل پایه برای تعیین سطح داره اصلش از 24 مهر شروع میشه.(منظور پیش و پایه)
اره يه دوست خوب و وفادار خيلي تاثير داره!نقل قول:
اما من بيشتر دوستام قبول شدن و دارن ميرن....:41:
تنها دوستان و رسانه:31: شمايين و اين تاپيك.... :46:
از الان تا 10 مهر هيچي ازمون نداره پس؟:41:نقل قول:
منم فردا قراره ثبتنام كنم...:20:
پس از فردا بچسبيم به پايه خوندن...:46:
نه دیگه آزمونای تابستون تموم شدن امروز آخریش بود.:41:
نه من میخوام واسه آزمون 24 مهر به بعد ثبت نام کنم اما میخوام برم زود ثبت نام کنم که برنامشو بگیرم با برنامش کار دارم...نقل قول:
مگه مهلتش تموم ميشه كه ميخواين انقدر زود ثبت نام كنين؟
دوستای منم همه قبول شدن حتی 1 نفر هم نمونده منم فقط بچه های اینجا رو دارم...نقل قول:
اره يه دوست خوب و وفادار خيلي تاثير داره!
اما من بيشتر دوستام قبول شدن و دارن ميرن.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها دوستان و رسانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شمايين و اين تاپيك.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره راست ميگي! منم ميرم ثبت نام كنم از الان خودم رو با برنامش وقف بدم!نقل قول:
خوب شد گفتيا!
كاملا درسته ولي بعضي روزها هم سرتون خلوت مي شه و بايد بگم كه اين فواصل تقريبي هستن و قرار نيست دقيقا همون طوري كه هستن رعايت بشن توي مرورهاي هفته اي مي توني زمان مرور رو 1-2 روز يا توي مرور 1 ماهه 3-4 روز و توي مرور 3 ماهه حتي تا يه هفته تغييرش داد....حتي جالبه بدونين كه توي كتاباي مختلف زمان آخرين مرور رو گاهي 2 ماه (به جاي 3 ماه) بعد از مطالعه عنوان كردن پس مي شه نتيجه گرفت كه زيادم دقيق نيستن اين زمان بندي ها و فقط حكم الگو رو دارن...نقل قول:
خود من حتي مرور 1 ماهه و 3 ماهه رو به مرورهاي 4 هفته اي و 6يا7 هفته اي تبديل كردم چون به نظرم اين طوري منظم تره و مشكلي هم كه شما گفتين كمرنگ تر مي شه تو اين حالت...
يه نكته ي ديگه هم كه گفتم شايد خوبه يادآوري كنم اينه كه ضرورتا زمان هر مرور كمتر از قبلي باشه چون مرور توي اين روش در واقع حل حجم خاصي از تست هست كه رفته رفته بايد زمانش كمتر بشه تا بتونيم ادعا كنيم سرعت تست زني مون بيشتر شده:46:
ثبت نام رو كه بايد زود بكنين چون من ديدم وقتي يه هفته قبل از يه آزمون ثبت نام مي كنه فرد...مي گن ديگه نمي شه تو اين آزمون شركت كني و از آزمون بعدي بايد بيايي...دليل شو نمي دونم ولي بارها ديدم كه اين بلا سر دوستام اومده و شما از هر آزموني كه مي خوايي شركت كني بهتره دست كم 2 هفته قبلش اقدام كني:20:نقل قول:
اما در مورد برنامه ي آزمونا لازم نيست ثبت نام كنين...همين طوريم برين دفتر نمايندگي هاش مي دن بهتون برنامه رو :20:
آقا من اين تاپيك رو اشتباهي يه جاي ديگه زدم!!:41:
واسه شما هم ميزنم شايد كمك كنه:46:
فقط مي خوام بگم امسال يه دوستي داشتم زياد زرنگ نبود ولي خيلي خيلي خوند (سال اولي بود)
ما هي ميگفتيم هيچ نميشه!
ولي هوا و فضا تهران درآمد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 تاي ديگه از از بچه ها هم رتبه 2 و3 منطقه 3 رو گرفتن!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من در نيامدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل .... پشيمانم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بايد يه سااااااااال ديگه بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي تصميم گرفتم درست بخونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 3 تا شون هم قلم چي بودن
به اميد اينكه سال ديگه عكسم رو tv بذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در كل درد ودلي بود با شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اميد و تلاش رو فراموش نكنيد
كه 3 رمز موفقيت هستند
نقل قول:
در ضمن زياد درس نخونيد كه من قبول بشم
مي شه درصداشونو بذاري با رتبه ي كشوري شون:20:نقل قول:
نمي دونم چرا امسال هيچ اطلاعاتي از درصداي رتبه هاي مختلف پخش نشده :19:
سلام.میگم من تا حالا دفتر برنامه ریزی نداشتم.و خودم رو کاغذ ساعات مطالعه رو می نوشتم.
از این به بعد میخوام یکی بخرم:
دفتر برتامه ریزی خودم می توانم بهتره یا قلم چی؟
میخوام یک برتامه ریزی باشه که ساعات مطالعه رو ببره بالا.
خودم نظرم روی دفتر برنامه ریزی خودم می توانم هست.نظر شما چیه؟