صحبت شما درمورد کیفیت 65 هزار رنگ فقط روی کاغذ معنی داره ولی در عمل وقتی به تماشای فیلمو عکس با این گوشی بپردازید تفاوتی رو احساس نمیکنید . دوست من این بحثی که شما دارید اینجا مطرح میکنید ما 4 ماه پیش در صفحات ابتدایی این پست و صفحات ابتدایی پست i8910 بحث کردیم و یکسری مقایسه ها با این گوشی و i8910 انجام دادیم و تفاوتی در تصویر احساس نشد. در مورد سرعت هم شما میگید 4 برابر این رقم 4 رو از کجا آوردید؟ آندروید هم مشکلات خودشو داره . من نمیدونم چرا همه از مایکروسافت بد میگن و همه از سیستم عامل پی سی این شرکت ایراد میگیرن ولی ازش استفاده میکنن. خود شما مجبور بودی امنیا 2 بخری؟ به نظر من به این گوشی فقط 2 تا ایراد ( بر اساس تجربه این 6 ماه استفاده) میشه گرفت: 1- گرد و خاک از بغلای صفحه وارد میشه 2- بدنه گوشی به راحتی کثیف میشه و اثر انگشت میمونه . قبلا من مورد 3 هم که با حرف شما تا حدودی موافق بود بیان میکردم که real time نیست ولی الان با رام سبکی که روی این گوشی نصب کردم سرعت و تفاوت رو احساس میکنم. درضمن در حال حاظر هیچ انتخاب دیگه ای با این قیمت نمیشه داشت. i9000 مظمعن باشید قیمت خیلی بالاتری داره .موفق باشید