نقل قول:
یه سوال دارم از اساتید
زیر نویس idx رو وقتی نشون میده ؛خط دوم زیرنویس از صفحه تلوزیون خارج میشه و نصفس
سایز رو کوچیک کردم تاثیر نکرد
چی کار کنم درست بشه؟
اگه سایز زیرنویس رو از منوی دستگاه تغییر دادید، باید بگم تاثیری روی زیرنویس های idx/sub نداره.
اگه تلویزیون شما عریضه (16:9) و دستگاه هم برای پخش عریض تنظیم شده، ممکنه مشکل فوق الذکر (توسط خودتون) پیش بیاد. اگه شرایط گفته شده برقرار نیست، شاید مشکل از جای دیگه ای باشه. اما اگه همینطوره، پیشنهاد میکنم راه حل های زیر رو امتحان کنید، شاید یکی از راه ها مشکل رو حل کنه. فقط توجه کنید که هر دو تغییر رو با هم انجام ندید. یا راه اول، یا راه دوم. هر دو با هم نه!
اول این دو مرحله رو انجام بدید و در نظر بگیرید؛
- فایل idx رو توسط notepad (یا هر ادیتور متنی مشابه) باز کنید.
- اگه زیر کامنت Original frame size# سایز فریم 720x480 درج شده، یعنی سورس (source) شما NTSC هست و اگه 720x576 درج شده، یعنی سورس شما PAL هست.
و حالا...
راه اول - در قسمت:
کد:
# Image scaling (hor,ver), origin is at the upper-left corner or at the alignment coord (x, y)
scale: 100%, 100%
مقابل scale، مؤلفه ی عمودی (مؤلفه ی دوم) رو برای NTSC برابر %84 و برای PAL برابر %70 قرار بدید.
راه دوم - در قسمت:
کد:
# Origin, relative to the upper-left corner, can be overloaded by aligment
org: 0, 0
مقابل org، مؤلفه ی عمودی (مؤلفه ی دوم) رو برای NTSC برابر 75- و برای PAL برابر 171- قرار بدید. (منفی ها فراموش نشه)
فایل رو ذخیره کنید.
امیدوارم جواب بده...
نقل قول:
دوستان من عملیات شیر رو انجام دادم در ویندوز سون و یک درایو را زدم که شیر بشه ولی نمیدونم چرا فقط پوشه Public ویندوز از مسیر C:\Users\Public شیر میشه و اون درایوی که زدم شیر نمیشه و اطلاعاتش نمیاد تو دستگاه
میشه اگه تنظیماتی داره تو ویندوز سون ( که البته تو ویندوز ویستا هم همین مشکل بود ) را بگید تا درست بشه این مشکل ؟؟؟؟
برای share روی ویندوز 7 به این ترتیب عمل کنید:
تنظیمات sharing ویندوز
برید به مسیر Control Panel > Network and Internet > Network and Sharing Center > Advanced sharing settings.
اگه شبکه ی LAN شما به طور معمول و متعارف ایجاد شده، قاعدتاً در محدوده ی پروفایل Home or Work قرار میگیره. پس در پروفایل Home or Work تغییرات زیر رو اعمل کنید.
Network discovery: On
File and printer sharing: On
Public folder sharing: On
Media streaming: Off*
File sharing connections: 128-bit encryption
Password Protected sharing: Off
HomeGroup connections: Allow Windows to manage homegroup connections
* برای خاموش کردن Media Streaming (البته اگر روشنه) وارد تنظیماتش بشید و تمامی دستگاه ها رو بلاک کنید. با کلیک بر روی دکمه ی Block All واقع در بالای لیست دستگاه ها.
تنظیمات دستگاه
من توصیه میکنم تنظیمات IP رو به صورت دستی انجام بدید، چون تنظیمات فایروال ساده تر میشه، اما اگه دستی جواب نگرفتید، اتوماتیک انجام بدید.
تنظیمات فایروال
پراسس (process) های system و svchost باید در دسترسی به IP دستگاه آزاد باشن. پس تنظیمات رو در فایروال انجام بدید. البته بیشتر فایروال ها به صورت اتومات این اجازه رو میدن. اگه اینطور نبود، تنظیمات رو اعمال کنید.
تنظیمات فایل ها و فولدر های share شده
فایل ها و فولدر های مورد نظر رو برای همه (Everyone) در دسترس قرار بدید، البته با permission های کافی. معمولاً مجوزهای List folder contents ،Read & execute و Read کافی هستن. هیچوقت بیشتر از حد نیاز permission ندید. و در ضمن همونقدر share کنید که لازمه. کل درایو رو share نکنید، مگه اینکه واقعاً لازم باشه.
بعد از انجام تنظیمات، دستگاه باید به فایل ها و فولدر های share شده دسترسی داشته باشه. اگه نداشت، دستگاه و کامپیوتر رو restart کنید. و اگه باز هم نشد، کمی منتظر بمونید. ممکنه طول بکشه.
نقل قول:
دوست عزیزم واقعا" لطف کردید که کامل توضیح دادید فقط اگه مرحمت کنید و یک توضیح در خصوص چگونگی آپدیت دستگاه از طریق یو اس پی و یا اینترنت هم بدید ممنون میشم حقیقتش اصلا" اطلاعات ندارم.
باز هم سپاسگذارم
رضا
اینترنتی که خیلی ساده ست.
این مسیر: Home > Settings > System Settings > Update device
اگه اینترنت مطمئن دارید از آپدیت اینترنتی استفاده کنید. حجم دانلود حدود 50 تا 60 مگ هست.
آپدیت دستی رو هم دوستامون قبلاً توضیح دادن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته دقت کنید که مدل دستگاه اشتباه نشه.
نقل قول:
با سلام
بنده firmware قبلی رو روی دستگاهم نصب کردم و مشکل زبان فارسی را که در آخرین firmware داشتم..ندارم
ولی فایل هل با پسوند wmv رو پخش نمیکنه.....!!!
مشکل از کجاست؟!!!
من که خودم خیلی با wmv میونه ای ندارم و شخصاً هم با این مشکل برخورد نکردم، اما ظاهراً دستگاه بعضی از انواع wmv رو میخونه و بعضی دیگه رو نه. در واقع دستگاه wmv های با مشخصات زیر رو ساپورت میکنه:
برای فایل های با اکستنشن ASF و WMV و DVR-MS با کانتینر ASF:
Video:
Codec: MPEG2, WMV9, VC-1
Audio:
Codec: WMA/WMA Pro, Dolby Digital
برای فایل های با اکستنشن WMV9 با کانتینر WMV9:
Video:
Codec: VC-1
Audio:
n/a
بررسی کنید ببینید مشخصات فایل شما با مشخصات فوق مطابقت داره یا نه؟...
:40::40::40::40::40: