نقل قول:
باطري من دقيقاً شبيه عكسي كه شما گذاشتينه ولي قبل از فلش خوب بود بعد از فلش خيلي كم شارژ نگه ميداره طوري كه فكر ميكنم موقع فلش باطري رو عوض كردن :41: يعني باطريم اصله؟؟
Printable View
نقل قول:
باطري من دقيقاً شبيه عكسي كه شما گذاشتينه ولي قبل از فلش خوب بود بعد از فلش خيلي كم شارژ نگه ميداره طوري كه فكر ميكنم موقع فلش باطري رو عوض كردن :41: يعني باطريم اصله؟؟
باطری منم دقیقا عین همون عکس بالائیه. فقط همون قسمتی که زیرش خط کشیدید فرق میکنه. اما این وضعیت را داره. صبر میکنم ببینم درست میشه یا نه!
یه سوال دیگه :
دکمه شاتر دوربین یکم لق میخوره. مثل دکمه های بغلیش محکم نیست. مال گوشی شما هم همینطوره؟؟؟؟
اما از حق نگذریم جی پی اسش خیلی قوی و خوبه.
همون طور که گفتم من حدود 1 ماه میشه که این گوشی رو خریدم
تجربه من از باتری این گوشی اینه که من هر 2 روز یک بار گوشی رو شارژ میکنم.
باتری خیلی قوی نیست ولی خوبه و میشه گفت یه باتری نرماله.
در ضمن من گوشی رو با گارانتی اصلی و همه وسایلش خریده بودم (همه چیز تو کارتنش بود با قیمت 475 هزار تومان)
1-برا گارمین باید آخرین ورژنو نصب کنی که با تاچ سازگار باشه برات پیدا میکنم.نقل قول:
پداش کردم بفرما
[HTML]http://www.4shared.com/file/107988701/a6ba9e28/GarminMobileXTforSymbianS603rdEdition_50050.html[/HTML]
2- برا نصب ovi باید حتما گوشیت هکک باشه
اگه بازم سوالی بود در خدمتم :11:
برا مشکل شما هم دو حالت بیش نیست:نقل قول:
1- یا اون نامرد عوضش کره که در اینصورت راهی نداری:41:
2- ممکنه مشکل از فلش کردنش با شه که مشکلت با آپدیت حل میشه:46:
صبر کن 99% شارژ باطریت درست میشه روزهای اول مال منم یه روز به زور دوام میاورد:41:نقل قول:
دکمه شاتر بله یکم لقی داره ( البته از یکم یکمی بیشتر):31:
راستی برا باطری یه کاری کن: باطری تا وقتی کاملا خالی نشده یعنی چراغ وضعیت به حالت قرمز چشمک نزده شارژ نکن و تا وقتی کاملا پر نشده از برق درش نیار:8:
من تا به حال دوتا satio خریدم هر دو هم با گارانتی اصلی که با sms تایید شدن
اولی سر یه دعوا شکست و فقط باتری و لوازم دیگه رو دارم و دومی رو هم حدود یک هفته هست که فروختم
هر دوتاشون بعد از حداکثر 10 بار پر و خالی شدن باتری 3 یا حتی 4 روز با استفاده معمولی و با استفاده یکسره و و دیوانه وار کمی بیشتر از 24 ساعت نگه میداشتن تعجب میکنم که چرا باتری بعضی از دوستان ضعیفه
اینم عکس باتری اصلی که 3 تا 4 روز دوام میاره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این فقط یک برچسب هست که روی باتری زده شده و ممکنه که این برچسب رو روی یک باتری تقلبی هم بزنن بنابراین راه مطمئنی برای تایید اصل بودن باتری نیست ولی چون دوستان خواستن گذاشتم
من هنوز نتونستم از gps گوشي استفاده كنم اصلا وصل نميشه ميشه راهنمايي كنيد.تنظيمات بايد به چه شكل باشه؟
آقا مهدی دمت گرم جمال هرچه 1360 و 1363 رو عشق است.
من هم حقیقت بدون گارانتی گرفتم گوشی رو و باتری بهم انداختن ولی قبلا یه عکس از باتری اصلیش بچه ها گذاشته بودن تونستم باتری اصلیش رو گیر بیارم که همونیه که عکش رو گذاشتم. روی شماره خیلی دقت نکنید هر باتری که دیدین این شکلی مطمئن باشید که اصلیه.تقلبی هاش یه جور دیگن. فقط ممکنه باتری مستعمل باشه داغونش کرده باشن بعد بزارن رو گوشی که فهمیدنش سخته.
این باتریه 2 روزی برای من دوام میاره با نور پس زمینه 50% البته من دهن گوشی هام رو سرویس میکنم از نرم افزار و بازی الان هم رم 16 گیگ روش گذاشتم سریال بیگ بنگ هم کانورت کردم. وقتی یه جایی علاف میشم از وقتم حداکثر استفاده رو میکنم نمیدونید چه حالی میده با گوشی اون هم ساتیو سریال زیر نویس دار نگاه کنی واااااااااااااای:8:اما فکر نکنید با فیلم دیدن 2 روز دووم میاره ها.:31:
اون تنظیمات mms ایرانسل هم کسی میدونه بگه که بد تو کفه mms هستم.:27:
مرسی عزیز شما نسبت به بنده لطف دارین:11:نقل قول:
تنظیمات MMS هم با این کد دریافت کن: #5*3*140*
آخ ببخشید پستام دوتا شد :43::45:نقل قول:
حسام جان میشه یکم بیشتر توضیح بدین. تنظیمات خاصی نداره فقط اگه از سیمکارت همراه اول استفاده کنی که دیر وصل میشه ولی با ایرانسل زودتر. بعد اگه بار اول باشه که خیلی طول میکشه بزار دم پنجره ده دقیقه بمونه وصل میشه بعد از اینکه یه بار وصل شد دیگه زود وصل میشه که گفتم بستگی به سیمکارت داره (البته خود سیمکارت که نه اگه سیمکارتت gprs فعال باشه گوشی با agps در عرض 3 4 ثانیه وصل میشه)
در مورد gps به منوی مخفی برید و سپس gps و سپس روی purge assistance data کلیک کنید خیلی زودتر وصل میشه من بارها امتحان کردم و بهتر از n82 وصل شد
اینم بدونید که در ساعات مختلف شبانه روز سرعت کانکت شدن gps در یک محل خاص تفاوت داره چون اگه دقت کرده باشید شماره ماهواره هایی که پیدا میکنه در شب و روز با هم فرق داره پس همیشه نباید با یک سرعت کانکت بشه