خوب حجم بالا دقیقا منظورتون چقدر هست ؟ من فیلم های Twilight و Never Back Down رو با کیفیت avi و حجم 700 مگ تبدیل کردم به MP4 البته با یه نرم افزار عالی به اسم Format Factory که فرمت و اندازه مخصوص گوشی کوکی و آرینا و چند تای دیگه رو هم داره.الان این دو تا هر کدوم 450 مگ هستند و راحت اجرا می کنه و اینجوری هم نیست که چون حجمشون بالا باشه ، کند اجرا کنه و ...نقل قول:
منتها وقتی شما فیلم ببینی می فهمی که واقعا فرق 256k رنگ با 16m رنگ چیه ... بیشترین آزار و ناراحتی توی صحنه هایی که یک قسمت صفحه تاریک و سیاه هست ، بطور کامل تر اگر یک منطقه نسبتا بزرگی از صفحه گوشی و تعداد زیادی از پیکسل های کنار هم قرار باشه یه محدوده کوچیکی از رنگ رو نشون بدن ، مثل همون قضیه که مثلا نصف صفحه سایه باشه ، بخاطر اینکه محدوده رنگ های زیادی رو نشون نمیده یه خرده بی کیفیت میشه.
ولی بهتون میگم که یک لذت بسیار عجیبی داره این کار ! حتما تو موبایلتون فیلم ببینید.
- - - - - - - -
در کل در زمینه فایل های MP4 من تجربه خوبی دارم ، حدود یه گیگ موزیک ویدئو با کیفیت خیلی بالا دارم (موزیک ویدئو های Avi با حجم بالای 70مگ که تبدیل کردم به mp4 و سایز تصویر کوکی که نتیجه فایل هایی با کیفیت فوق العاده زیاد شده). فایل های MP4 که من تبدیل می کنم یه خرده صداشون زیاد میشه ولی من باهاشون مشکلی ندارم ، و متاسفانه ویدئو های MP4 شما نباید از 240×400 بزرگتر باشه ، که البته دیگه برای من مشکل ساز نیستند...
در کل از وضعیتش پخش ویدئویی گوشی راضی هستم.
- - - - - - - -
سوال دیگه ای باشه در خدمتیم ، به خصوص در زمینه های مولتی مدیا و گالری ها.