پاپ فقط با بابک دوستهنقل قول:
'pop' بهش اخطار داده.
هیچکاری نمیشه کرد !!!
Printable View
پاپ فقط با بابک دوستهنقل قول:
'pop' بهش اخطار داده.
هیچکاری نمیشه کرد !!!
نقل قول:
یادت نره مجانی باید بخوابی ها!!!! به میلاد بگو دعوتت کنه بزن بخوابه بعد بگو بندازتت بیرون این طوری مجانی پات حساب میشه فعلا که من دارم می خوابم و حالش رو میبرم !
اوه این که خیلی خفنه.برای من 27 هست.فکر کنم لول بعد بتونم بالای 30 بشم.نقل قول:
اخطار ها یه هفته ای هست !!! ولی خب واقعا آدم زورش می آدا !!! ولی بیخیال حال دنیا رو ببرین !!!:8:نقل قول:
احتمالا اونی که ریپورت داده نمی دونسته که گروه های کاربری اصلا مخصوص اسپم دادنه ولی مسئله ای نیست !!! همون حال دنیا رو ببرین !
:8::27::21::27::21::27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اينا رو دارم نمي دونم كارتو راه ميندازه يا نه فقط فعلا داره ميميره زدم بره بخوابه . كافيه چجوريه؟ لازم داري نداري؟
می گم من الان اسکیلم به جایی نمی رسه نه به لوبیا می رسه نه به چکش می رسه کسی می تونه چکش رو برای من بگیره بعد من پولش رو بهش بدم ؟ البته من 26 تا پول هم بیشتر ندارم !!!
من میتونم بگیرم
ولی مشکل اینه که نمیتونم به کسی بدم !!!
نقل قول:
نه شدني نيست . منم 4 يا 5 روز پشت چكش گير كردم كه تازه امروز كرمي شد مشكلم حل شد . ببين چي كم داري . اگه اسكيل جواب نميده بگرد دنبال لباسي گردنبندي چيزي . اما زياد خودتو خسته نكن . شانس بياري مشكلت حل ميشه . فعلا برو دنبال پول و اگه مرحله ديگه اي هست برو . اگه كه نه سعي كن بيكار نباشي . فقط كار بكن خودش بهت پوينت ميده . شانسم بياري يه گردنبند پيدا كني يا يه پيراهن بدرد بخور مشكلت حله .
امشب رو زدم بخوابه و 10 دلار دادم.نقل قول:
دیگه نمیشه کنسلش کرد.
مگر چجوری اسکیلهات رو تقسیم کردی ؟نقل قول:
من Attributes رو اینجوری تقسیم کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
کدوم کار بهتر از همه کارا اسکیل پوینت میده؟