امروز خریدیمشنقل قول:
کاملا راضی کننده بود
تست ها رو هم انجام ادیم
رابطش در مقایسه با مدل های Lg و sharp که تو بازار هستن خیلی بهتر و واکنش و قدرت دستگاه هم بیشتر بود
به خصوص EZ
Printable View
امروز خریدیمشنقل قول:
کاملا راضی کننده بود
تست ها رو هم انجام ادیم
رابطش در مقایسه با مدل های Lg و sharp که تو بازار هستن خیلی بهتر و واکنش و قدرت دستگاه هم بیشتر بود
به خصوص EZ
سلام دوست عزیزنقل قول:
منم دارم دنبال یه دی وی دی پلیر با قیمت مناسب میگردم که بتونه فیلم رو از روی usbپخش کنه!
آیا شما از این دستگاهی که خریدی راضی هستی?مشکلی نداره?
پیشنهاد میکنید منم بگیرم?
سلام به دوستان عزیز مخصوصا کار درستا و بسیار متخصصین اهل فوت و فن این دستگاهها:
من سینما خانگی سونی دارم ولی خیلی از فرمتها را نشون نمیده .یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که عالیه ولی نقره ای هست. حالا برای اینکه یک دستگاه بخرم که بیشترین فرمتهای موجود در جهان و بیشترین زیرنویسهای جهان را نشان دهد و طول عمر خوبی داشته باشد و حتی خش دار را هم نشان دهد و قیمت هم خیلی بالا نرود چه مدلی رو پیشنهاد میکنید سیاه هم باشد که به میز و ال ای دی و سینما خانگی بخورد.
من ضمنا یک تلویزیون سونی براویا 46 دارم که نمیدونم این دیجیتال اچ دی پلیر بخرم یا همین دی وی دی پلیر را؟ ضمنا آیا بلوری سریع میاد که باز 6 ماه دیگه نبینیم دستگاه ما بدرد نمیخوره؟ یا حالا حالا ها از بلوری خبری نیست. قیمت تا حداکثر 200 کمتر باشه بهتره.ممنون
ضمنا از یک هارد 500 گیگ هم پشتیبانی کنه عالی میشه.نقل قول:
من که راضی هستمنقل قول:
حیلی هم بیشتر از Lg و sharp که باهاشون کار کرده بودم راضی هستم
جمع و جوره و عالی
من با مدل های pioneer و phillips کار نکردم
ولی اونطوری که دوستان اینجا میگن اونا بهترن ( فکر کنم بیشتر مد نظر عمر مفید دستگاه و لنز باشه )
این مدل 5995 رو تو خوده سایت فیلیپس هم نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟!!نقل قول:
چرا بهتره Pioneer DV-410V-K اینمدل که خروجی صدا 5.1 ندارهنقل قول:
دوستان از این 3 برند معروف مدلی هست DVD player که خروجی صدا 5.1 داشته باشه usb بخوره فرمت های زیادی روهم ساپورت کنه با زیر نویس فارسی هم مشکلی نداشته باشه HDMI داشته باشه و 1080 پخشکنه
philips
Pioneer
sony
دوستان سلام
من مدتيه كه ميخوام يه دي وي دي پليير بخرم ولي هر روز يه چيزي از هركدومش ميشنوم
دوستان خواهشا راهنمايي كنيد كه از اين مدلها كدوم رو انتخاب كنم
1-پايونر 120
2-سامسونگ 350
3-ايكس ويژن
4-فيليپس 3550
لطف كنيد و با دليل بيان كنيد
خواسته ها :
يو اس بي بخوره و اگه امكان پخش فيلم از اون رو داشته باشه عاليه
محكم باشه
hdmi مهم نيست
فارسي رو خوب ساپورت كنه
قيمت مناسبي داشته باشه
البته من تصميم داشتم پايونر 120 بگيرم اما مثل اينكه متاسفانه قابليت نمايش فيلم از يو اس بي رو نداره
سلام به دوستان عزیز مخصوصا کار درستا و بسیار متخصصین اهل فوت و فن این دستگاهها:
من سینما خانگی سونی دارم ولی خیلی از فرمتها را نشون نمیده .یک دی وی دی پلیر ال جی دارم که عالیه ولی نقره ای هست. حالا برای اینکه یک دستگاه بخرم که بیشترین فرمتهای موجود در جهان و بیشترین زیرنویسهای جهان را نشان دهد و طول عمر خوبی داشته باشد و حتی خش دار را هم نشان دهد و قیمت هم خیلی بالا نرود چه مدلی رو پیشنهاد میکنید سیاه هم باشد که به میز و ال ای دی و سینما خانگی بخورد.
من ضمنا یک تلویزیون سونی براویا 46 دارم که نمیدونم این دیجیتال اچ دی پلیر بخرم یا همین دی وی دی پلیر را؟ ضمنا آیا بلوری سریع میاد که باز 6 ماه دیگه نبینیم دستگاه ما بدرد نمیخوره؟ یا حالا حالا ها از بلوری خبری نیست. قیمت تا حداکثر 200 کمتر باشه بهتره.ضمنا از یک هارد 500 گیگ هم پشتیبانی کنه عالی میشه. ممنون
نقل قول:
شاید منظورش 5996 بوده که البته تا مدتی پیش کم بیش تو بازار موجود بود ولی الان شک دارم بتونی پیداش کنی...سری 5 دی وی دی پلیرهای فیلیپس از همون اول هم که اومدن خیلی کم پیدا می شد... اما در مورد خروجی پنج یک.... اگه حتمن دنبال خروجی آنالوگ هستی باید بگردی ببینی چی می تونی پیدا کنی چون انتخاب هایت محدود می شه راه دیگه اینه که به خروجی اپتیکال یا کواکسیال رضایت بدی و از خروجی دیجیتال استفاده کنی.... معمولا تا اونجا که من شنیدم فیلیپس و سونی کمتر با زیر نویس فارسی مشکل دارن.....
فکر می کنم برای شما در مرحله اول ظاهر دستگاه مهمه (با این صحبت هایی که کردی) پیشنهادم اینه که اگه تو تهران هستی یه سر بری جمهوری اونجا گشتی بزنی ببینی از ظاهر کدوم پلیرها تو مرز 100 تا 200 هزار تومن خوشت میاد و مشخصاتتش رو چک کنی ببینی مشخصات خوبی هم داره یا نه..... در مورد بلوری پلیر باید حداقل 300 هزار تومن برای یه دستگاه حد معمول هزینه کنی... و مورد آخر هم اینکه اصلا معلوم نیست که کی بلوری پلیر همه گیر و استفاده از اون مقرون به صرفه باشه....یه وقت دیدی همین فردا تولید دیسک های بلوری کم هزینه شد و مصرف کننده هم تونست اونو با قیمتی برابر با دی وی دی بخر اونوقته که تو چند ماه کار دی وی دی تموم و امپراطوری بلوری شروع می شه ولی فعلا که قیمت دیسک های خامش هم زیاده....نقل قول:
عزیز مگه میشه از usb فیلم رو پخش نکنه ؟نقل قول:
من تا دلت بخواد مارک های مجهول و متفرقه دیدم مثلا mbo که مثل هلو از usb پخس میکرد
تازه sd و mmc هم میخورد قیمت بود 34 تومان !!!
اینا که دیگه جزو برند های حرفه ای و شناخته شده اند
بین اینها اگه پولت نقده به نظرم همون phillips رو بخر که اکثریت طرفدارشن و تاییدش کردن