کسی می دونه الان قیمت ipod touch 32g چنده و به نظزتون بعد از عید حدود اردیبهشت بخرم یا الان تنکس
Printable View
کسی می دونه الان قیمت ipod touch 32g چنده و به نظزتون بعد از عید حدود اردیبهشت بخرم یا الان تنکس
دوستان یه چند وقتیه وقتی وارد cydia میشم پس از 5 ثانیه ازش خارج میشه (چه به اینترنت وصل یاشم چه نباشم) مشکل از کجا هست ؟ میتونم دوباره نصبش کنم البته بدون نیاز به wifi ؟
حدود 340نقل قول:
من فکر نمیکنم قیمتش تا اون موقع پایین بیاد یا اگر هم بیاد اینقدر نیست که ارزش صبر کردن داشته باشه
اما اگر قیمتش بالا بره خیلی زور داره اونموقع خریدنش
نقل قول:
اهان سورس همون ریسورسه
نقل قول:
وای فایم کار نمیکنه مجبورم این برنامه هه رو نصب کنم اما وقتی به این لینک رفتم کمی گیج شدم تو این لینکه اپ کیکش کجا بود که دی الش کنم. یه توضیحه مختصری بی زحمت چون واقعا احتیاج دارم به بلوتوث.
دیدی درست متوجه نشدی سورس چیه ؟!؟!؟ :دی این جمله ی منه :نقل قول:
سیدیا رو دارم چون وای فایم فعلا کار نمیکنه از اون لینکه که احمد72 فرستاده و گفت برا اونایی که دسترسی به ولی وای فای ندارن میخواستم استفاده کنم که وقتی به اون لینک رفتم گزینه ایی چیزی که برا دانلوده برنامه appcake باشه طبقه گفته احمد72 نبود در واقع لینکه برنامه appcakeo میخوام که دانلودش کنم تا بعدش بتونم برنامه ibluenova رو که برا بلوتوثه اجرا کنم.
گفتم از سورس ... یعنی نیاز هست به وایرلس... اما تفاوتش اینه که فقط 1 بار لازمه و بعدش ... اگه من بد مطرح کردم به بزرگواری خودتون ببخشین ...نقل قول:
دوستانی که مث خودم دسترسی همیشگی به وایرلس ندارن میتونن از سورسیه بار برنامه ی appcake رو نصب کنن و ...کد:http://cydia.iphonecake.com
شیراز بدون گارانتی 345 و با گارانتی 365.نقل قول:
فکر نکنم دیگه پایینتر از این بیاد. حالا بر فرض که ده پونزده تومن هم پایین بیاد به نظر من اصلاً ارزش نداره که دو ماه خودت رو از داشتن همچین وسیلهْ معرکهای محروم کنی! :8:
نقل قول:
نقل قول:
سلام تنکس
آخه من می خوام کادو بدم :31: تا اردیبهشت هم لازم نیس بخرم:31: اما اگه گرون بشه بعد از عبد الان بهتره:31:
کسی تجربه ای نداره؟
:8::10::11:
سلام ببخشید قیمت ایپاد 120 و 160 کلاسیک چنده؟ نصبت به قیمتش ارزش داره؟ هاردشون خراب نمیشه؟
کسی هست که از سایتخرید کرده باشه؟کد:www.orado.com
ممنون
seymour جان مشکل حل شدنقل قول:
منظورم این بود که بعد از اپگرید به 3.1.2 . wifi من کار نمیکرد
حتی reset network setting هم کردم..
یه ذره که باهاش کلنجار رفتم فهمیدم که بعد از reset کردن باید به ituns وصل کرد!!:31:
نه مثل من فرتی بخوای وصل شی به wifi
تنکس ا لات. پس فعلا از بد شانسیمه که به وایرلس احتیاج هستو من کامپیوترم بهش وصل نمیشه. :41: فقط یه سواله کوچولو: پس به هیچ عنوان بدونه وای فای و وایرلس نمیتونم برنامه بلوتوثو فعال کنم؟:31:نقل قول:
فک کنم خیر کاری نداره پاشو برو فرودگاهی جایی بیمارستان ها هم دارن اکثرا ! :دی