سلاممن عضو جدید هستم وچون مثل شما علاقه به لیگ برتر ایران دارم قصد کردم برای فیفا 09 لیگ ایران رو بسازمچند سالی هست که بازی های فیفا و ساکر رو ادیت میکنم( البته برای خودم) وبا لیگ ایران خیلی حال میکنم لیگ برتری که من ساختم : --دیگر نیاز به هیچ برنامه کمک نیست--پسوند ان cmp نیست--حجم ان 113 مگ نیست.....---------------------------------------------اطلاعات در مورد پچ :نصب کاملا اتوماتیکحجم پچ فایل 13 مگ پسوند پچ فایل exe --------------------------------------------من برای لیگ برتر نصب اتوماتیک درست کردم که واقعا از ساخت خود لیگ بسیار سخت تر بود--------------------------------------------این پچ شامل :+لیگ خلیج فارس+18 تیم لیگ برتر در نیم فصل 87/88 +18 لباس خانه تیم های لیگ برتر+18 لباس خارج از خانه لیگ برتر+18 لوگو تیم های لیگ برتر+بنرهای تیم های لیگ برتر...--------------------------------------------فقط چند تا از تیم ها باقیمونده که اسم بازیکن هاشو وارد کنم و می خواستم چند تا فیس هم درست کنم فعلا فیس کریم باقری رو درست کردم ومتاسفانه الان هم در فصل امتحانات هستیم ان شا اله امتحانات 26 دی تمام میشه وبقیه کار ها رو انجام میدم ولی سعی میکنم زود تر اپلودش کنم تا شما هم لذت ببرید--------------------------------------------ولی نا امیدی یعنی بی ایمانی بیدی با باد نلرزه دیدی ماییم