واسه چی شبا که تست سرعت میگیرم مینویسه isp شهراد نت کمپانی ؟اما روزا مینویسه پیشگامان کویر یزد؟
Printable View
واسه چی شبا که تست سرعت میگیرم مینویسه isp شهراد نت کمپانی ؟اما روزا مینویسه پیشگامان کویر یزد؟
دوست عزیز تعجب میکنم از این صحبت شما ! اتفاقآ مرکز مخابرات سپاهان شهر پیشگامان یکی از مراکزی هست که اکثریت مشتری ها توی اون مرکز راضی هستن. افت سرعت دلایل مختلفی میتونه داشته باشه - یه تماس با نماینده ای که ازش سرویس گرفتید بگیرید تا براتون چک کنه.نقل قول:
اگر نمایندتون این کارو براتون انجام نداد یا انجام داد ولی مشکلتون برطرف نشد یه تماس با بچه های پیشتیبانی فاروس بگیرید این کارو براتون انجام میدن
مشتری های زیادی بودن که همین مشکل سرعت رو داشتن ولی با یه تماس با بچه های پشتیبانی و انجام دادن چندتا تست مشکل رو پیدا و رفع کردن.
سرعت چند تا از مشتری های اون مرکز رو که به صورت آنلاین برسی کردم اکثریت با ۱.۵ تا ۲ برابر سرعت سرویس خودشون مشغول استفاده بودن. یه اسکرین از سرعت توی اون منطقه خدمتتون ارسال کردم
این مشکلی که فرمودید مربوط به اینترنتتون نمیشهنقل قول:
لطفآ یه تماس با بچه های پشتیبانی فاروس بگیرید تا راهنماییتون کنن مشکل رو برطرف کنید.
موفق باشید
این صفحه پشتیبانی فاروس پشتیباناش دیگه انلاین نمیشن؟؟ قبلا خیلی خوب بود اغلب بودن
نقل قول:
منم تقریبا با 50 دانلود میکنم البته نه همیشه یعنی 1.75 برابر اما شبا......
زودترم شروع به دانلود کردم اما.....
پینگم و آپلودم هم 367 و .7 در سایت اسپید میزنه--خیلی بد نیست؟
اقای فاروس:
اگه میشه بگید وضعیت سرویس 1 مگتون توی مرکز خرازی چه جوریه؟
راسی چه قد صول میکشه تا خط رانژه بشه؟
دوست عزیز بنده بهتون پیشگامان رو پیشنهاد میکنم
۱- لطفآ مرکز مخابراتتون رو اعلام بفرمایید تا وضعیت سرعت پیشگامان رو توی اون منطقه خدمتتون عرض کنم - و چند تصویر از سرعت مشترکین منطقه مخابراتی شما به نمایش بگذارم
۲- نداگستر که خیر - شاتل هم تا جایی که بنده در جریان هستم خیر
۳-تمایل داشتید پیغام بدید تا کارت اعتبار ۵۰.۰۰۰ ریالی پیشگامان رو خدمتتون ارسال کنم[/QUOTE]
سلام ....من میخام ADSL وصل کنم بنده ساکن سپاهان شهر هستم ...خاستم لیست قیمتتون و همین طور میزان ترافیک و ... رو مشاهده کنم .در ضمن واقعا من اگه پیشگامان بگیرم میتونم راحت و بی دردسر دانلود سریع بکنم و مرتب شامل کم شدن سرعت نباشم ....؟
نقل قول:
اقا من شهید منتظری هستم وضعیت اونجا چه جوریه درذمن کسی اونجا صبانت داره یا میدونه وضعیت چه طوریه خود صبا که زده تازه راه اندازی شده یعنی تا خلوطه سرعت خوب نیست ؟؟؟!!! اگه میشه زود جوابم رو بدید اخه شاتل همین امروز اس ام اس داد که دوره شما به زودی پایان میابد میخوام اگه چیزه خوبی پیدا نشد همون شاتل رو بگیرم
دوستان چرا پیشگامان اینجوری شده خیلی دانلود برا من میندازه من کل دانلود های idm رو حجمش رو دز نظر بگیرم(چون فقط با اون دانلود میکنم) به سه گیگ نمیرسه تازه من فایل های بالا 50 مگ رو شبانه انجام میدم ولی خودتون ببینید اخه تو یه شب چجوری 2.41 گیگ دانلود کردم در حالیکه 300 مگ به زور دانلود شد؟ و من که میگم همه دانلود هام 3 گیگ نمیشه چجوری شده دو برابر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
وقتی کانکشن های idm روی 16 یا 8 میزارید حجم بیشتری رو میندازه--البته دیگه نه تا این حد
تعداد کانکشن ها رو کم کنید ببنید حل میشه یا نه
البته یه چیز دیگه هم یادم افتاد-اونم اینکه احتمال هم داره ویندوزتون روی اتوماتیک آپدیت باشه و خودشو آپدیت کرده باشه یا آنتی ویروس یا هر برنامه دیگه--البته بازم اینو اضافه میکنم که دیگه نه تا این حد-آخه 2.4 گیگ خودش یه ویندوز دیگه از آپدیتو اینا گذشته
پس یه چیز دیگه هم اضافه میکنم اونم اینکه حتما وایرلس داری و کسی داره اون کنارا شدید حال میکنه
یا اینکه ویروس داری -پیشنهاد میکنم یه نرم افزار نتورک متر یا تو این مایه ها نصب کنید ببینید چه قدر داره ترافیک میخوره اون موقع شاید به ویروس یا غیره پی ببرید
تنها احتمال همین اخریه هست نرم افزارش چیه؟