پس مشکل شما ربطی به اون پیغام که ازش عکس گذاشتید نداره :20: از یه جا دیگه بازیو بخرید و نصب کنید ببینید شاید رفع شه !! احتمالش هست مشکل از نسخه ای که دارید باشه :20:رو یه سیستم دیگه تست کردید ؟!از یه کرک دیگه استفاده کردید ؟!نقل قول:
Printable View
پس مشکل شما ربطی به اون پیغام که ازش عکس گذاشتید نداره :20: از یه جا دیگه بازیو بخرید و نصب کنید ببینید شاید رفع شه !! احتمالش هست مشکل از نسخه ای که دارید باشه :20:رو یه سیستم دیگه تست کردید ؟!از یه کرک دیگه استفاده کردید ؟!نقل قول:
[QUOTE=viperm;6292888]پس مشکل شما ربطی به اون پیغام که ازش عکس گذاشتید نداره :20: از یه جا دیگه بازیو بخرید و نصب کنید ببینید شاید رفع شه !! احتمالش هست مشکل از نسخه ای که دارید باشه :20:رو یه سیستم دیگه تست کردید ؟!از یه کرک دیگه استفاده کردید ؟![/QUOT
اصلاً كرك نداره ؟ و نداشت همينجوري نصب شد تو بازي هم رفت اما خيلي زمان ميبره تا لود بشه وقتي مرحله تموم ميشه صفحه سياه ميشه همينجوري واي ميسته
یادش بخیر بازیهای cd2 و cd5 چه دورانی بود همش تو حال و هوای بازیهای جنگ جهانی دوم بودیم
بعد این شماره هم آیا ورژنی زده که کوپ آفلاین داشته باشه ؟
آقا سلام من كلي از اين بازي انجام دادم فقط بلدم نارنجك بندازم و تير اندازي كنم بشينم پاشم آيا كارهاي ديگه هم ميكنه اگر ميكنه با كدوم دكمه هستش من انگليسيم خوب نيست رفتم تو آپشن سر در نيوردم از كنترلش كسي ميدونه ؟
چجوري ميشه با سرعت بيشتري دويد؟
ماچ می کنه... بقل می کنه ... french kiss هم باید کمبو بزنی تا انجام بده :دی
خب بازی شوتر همینا هست دیگه...
البته دویدن سریع هم داره... با ایکس باکس LS رو فشار بده با PC فکر کنم باید shift رو بچسبی موقع دویدن....
knife کردن هم داره ، یا همون melee ... با V یا E .... یا ایکس باکسشم میشه RS
knife يعني چي؟؟نقل قول:
یعنی چاقو خود کلمه در بازی طرف رو با چاقو زدن مثل دوستمون که گفتند همون mele هست که فکر کنم با دکمه v باشهنقل قول:
درسته مفهومش و کاربردشم اینه :
وقتی به دشمن نزدیکی دیگه لازم نیست بهش تیر بزنی ، شاید گمش کنی ... شاید گیج بشیم (چون نزدیک هست ) راحت میشه رفت کنارش و نایفش کرد ، یا همون melee ... با این کار یا با چاقو بهش ضربه می زنه یا با قنداق تفنگ می کوبه به دشمن ... با این حرکت دشمن از بین میره ... حتی اگه هلثش تا ته پر باشه...
آقا کسی نبود جواب من رو بده ؟
آیا این بازی ورژن دیگه ای هم داره که بشه توش کوپ آفلاین بزنیم ؟