نقل قول:
DU Meter..............
Printable View
نقل قول:
DU Meter..............
زنگ زدن میگم اقا من دی سی میشم بعضی موقع ها میگه مودم بزار رو Bridging
واقعا تاثیر داره ؟
مشکل گوگل که سراسریه و به خاطر ف ی ل ت ری ن گه !!!:41:نقل قول:
من که با گوگل اصلا مشکل ندارم
پینگ هم با گوگل ۱۵۰ هست
فوری هم لود میشه هم گوگل هم جیمیل
سلام
دوستان سرعت اینترنت دیگه این روزها واقعا محشره اینطوری پیش بره مثل اینکه باید dialup رو راه بندازیم دوستان چک کنن ببینن کابل فجیره که از زیر
ساختمان مخابرات رد میشه یه وقت قطع نشده باشه؟ :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو الان تو سایت پارس آنلاین دیدم...
قابل توجه مشترکین اینترنت ADSL پارس آنلاین
احتراما بدینوسیله به اطلاع شما کاربر گرامی میرساند این شرکت با رعایت مفاد قرارداد فیمابین تنها بمنظور ارتقاء سطح و بهبود کیفیت سرویس در راستای جلب رضایت مشترکین، در حال ارتقاء تجهیزات خود میباشد.
بدین منظور سرویس اینترنت ADSL شما در روز جمعه مورخ 1390/09/11 از ساعت 1 بامداد به مدت 7 ساعت دچار قطعی و اختلال خواهد بود.
بدیهیست با همکاری شما کاربر گرامی، افزایش سرعت، ارتقاء امنیت شبکه و کیفیت پشتیبانی خدمات را در سایه انجام این تغییرات جامه عمل خواهیم پوشاند.
پیشاپیش از بذل توجه و مساعدت شما کمال تشکر را داریم.
اینم تعرفه های اینترنت نامحدود پارس آنلاین هست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک به ده یعنی اینکه بین 10 نفر مشترک هست درسته ؟ اونوقت حداقل سرعتی که به هر نفر می رسه باید ثابت باشه؟
مشکل از کابل فجیره نیست، مشکل از اونجایی ناشی میشه که 4 تا الاغ به 32 سال پیش برگشتن و سفارت اشغال کردن!نقل قول:
همین الان گوگل و جی میل برای من باز هم لود نمیشه! کلی کار واجب دارم اما الان لنگ یه دونه ایمیل موندم!!!
------ هم بشدت کند شده، کلا عادت شده برامون همین که یه اتفاقی تو کشور میفته بلافاصله فیتیله اینترنت رو میکشن پایین تا مثلا ملت بی خبر بمونن !!!
[12.02 13:59:19] chrome.exe - google.com:80 error : Could not connect to proxy - connection attempt failed with error 10060
قبلا که به این نامحدودا میگفتن CRA سرعتشون داغون بود، حالا که زده TRA لابد فرق کرده یا اینکه مثل همیشه با کلمات بازی کردن و وضعیت مثل قبل داغونه ولی همون CRA سرعتش ثابت بودنقل قول:
نمیدونم کی میخواهد این کاهش سرعتهای مصلحتی درست بشه الان اینجا جوری شده وقتی سرعت غیر عادی و بدون دلیل خاصی یک دفعه کاهش پیدا میکنه مردم به هم میگن باز چی شده از امروز صبح سرعتها خیلی افت کرده نکنه بازم خبریه و این کار باعث میشه مردم کنجکاو بشن ببینن چی شده سرعتها لاک پشتی شده بعدش هم باقی قضایا مشخصه ما که پیر شدیم و اینترنت پرسرعت ندیدیم شاید بچه های ما بتونند اینترنت لااقل 1 مگ رو ببینندنقل قول: