میگم همارا سیستم ping مناسب تو 128 میده یا نه؟
اگه کسی اینجا از همارا پینگ 100 تا 160 دیده بهم بگه
Printable View
میگم همارا سیستم ping مناسب تو 128 میده یا نه؟
اگه کسی اینجا از همارا پینگ 100 تا 160 دیده بهم بگه
راستي اگه من الان تمديد كنم اون حجم باقي مونده به حجم جديد اضافه ميشه يا از بين ميره؟
نقل قول:
ببین این بدردت میخوره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بستگی داره که چه سرویسی داری و می خوای چی بگیری ! ( ولی سعی شرکتا بر اینه که حجم رو با یه دلیلی از بین ببرن ) :21:
معمولا رسم بر اینه که اول کار شرکتا خیلی کوچیک هستن و هر کدوم سرشون به خودشون گرمه :27:
یکمی که میگذره اینا به فکر بزرگ شدن میکنن و میآن با شرکتای دیگه جمع میشن و خوشون رو بزرگ میکنن تا به اصطلاح هزینه ها رو کم و مشتری رو سریع جذب کنند :10:
الان این جریان بر اینترنت تبریز حکم فرما شده :18:
قدیما دوستانی بوودن که سایت net4u رو راه انداختن ( ظاهرا آقایان تجلایی و نوپرداز ) و نمایندگی لایزر رو داشتن
از یک طرف شرکت پارس آن لاین هم نمایندگیش رو داده بوود به شرکت رسانه ( طبقه ی بالای اسکان ) که تا چندی پیش با هم مشکل داشتن و می خواستن نمایندگی لغو بشه و . . . . ( با قیمت های افتضاحشون )
الان دوستان net 4u اوومدن و نمایندگی فروش 3 شرکت پارس آنلاین و صبانت و لایزر رو در اختیار گرفتن و به عبارتی این 3 تا رو با هم یکی کردن - که تبلیغاتشون رو میبینیم ! --
از طرف دیگه سالار آنلاین اوومده با همارا خدمات اینترنت دیال آپ میده :27:
فناوا هم که برای inet پهنای باند داده :27:
این وسط فکر کنم سر ماکس بی کلاه موونده + اینکه از ارس گستر هم خبری نیست :19:
این ائتلاف ها معمولا نشون دهنده ی این هست که متهدین می خوان به هر صورتی که شده ( حتی نصف شدن سوود ) مشتری رو از چنگ رقیب متفق ! در بیارن ( مرحله ی بعد هم که معلوومه ! ) :21:
حتما همه جریان پیشنهاد مایکروسافت به یاهو رو یادتون هست ! :21::31:
و این وسط هیچ تفاوتی به حال end-user طفلکی نخواهد کرد!نقل قول:
نه کمیت و نه کیفیت تغییری نخواهد کرد و من یوزر سرم بی کلاه تر از همیشه!
اینترنت مثل طفل یتیمی افتاده دست یک عده... دست گل!
چرا اتفاقا بیچاره End User
---> تا گوساله گاو شود / دل مادرش اب شود
شرکت که داره در جبهه ی متهدین سعی میکنه مشتری های جبهه ی متفقین رو جمع آوری کنه ( به هر قیمتی )
این یعنی بالا رفتن نمودار کمیت و نزول نمودار کیفیت
بچه هاي وليعصر(شايد مراكز ديگه هم باشه ولي من چون خودم تو اين مركزم مطمئنم) مي تونن تا سرعت يك بگيرن با قيمت 49500 سرعت دانلودش هم 120 هستش (بطور متوسط)البته سه ماهه
کدوم ای اس پی ؟نقل قول:
همارا :10:نقل قول:
با 5 گيگ محدوديت حجمي
ولی با این قیمت اصلا صرف نمیکنه
صبانت بهتر از این هست
قیمت اصلی این سرویس 29500 هست که 20 تومن اضافه میگیرن ؟
سوال اینه که این خدمات رو خود همارا میده یا ریسلر هاش اینکارو میکنن