:40:با سلام:40:
دوستان من چند وقت پيش هك افزايش صداي گوشيUIQ3 رو روي P990 تست كردم همه چيزش خوب بود ولي الان دو سه روز صداي بلندگوي جلوييش كم شده آيا دليل خاصي داره يا اين مشكل معموليه اگه كسي پاسخگو باشه ممنون ميشم.:10:
Printable View
:40:با سلام:40:
دوستان من چند وقت پيش هك افزايش صداي گوشيUIQ3 رو روي P990 تست كردم همه چيزش خوب بود ولي الان دو سه روز صداي بلندگوي جلوييش كم شده آيا دليل خاصي داره يا اين مشكل معموليه اگه كسي پاسخگو باشه ممنون ميشم.:10:
گوشیم p990 هستنقل قول:
توی x-plor چطور میشه اینکارو انجام داد
در ضمن تو سویس منیجر هماون گزینه رو زدم ولی بازم نشد هم با سویس منیجر نشد هم با x-plor
می دونم عزیزم شرمنده که این سوال کردم ولی تو اون سایت مودهای جدیدی برای هک می زاره فکر می کنم چند تا برنامه نویس هم داره من خواست مودها را بگیرم نتونستم مثل اینکه اشتراک اون فرم مخصوص هک پولی شده خواستم از دوستانی که عضو هستند خواهش کنم که اون مودها را در اینجا هم بزارند :42:نقل قول:
حالا اگه لطف کنی id حسین خان رو به من بدی
نقل قول:
سلام عزیز من هم ای هک رو خیلی وقت که انجام دادم وچون شما گفتی صدای بلندگوی جلوییش کم شده خودم دوباره تست کردم ولی تغییری نکرده بود شما هم میتونی از طریق( سرویس منو - سرویس تست - اسپیکر) امتحان کنی که اسپیکر عقب وهم اسپیکر جلو رو با ولوم 50% که خودت می تونی 100% کنی تست میکنه :8:
کسی از دوستان مود جدید برای دوربین p990 نداره
این برنامه را از کجا گیر بیارمنقل قول:
بچه دمتون یه آستینی بالا بزنید بیاد دیتابیس p1 رو واسه تشخیص دست خط فارسی برای p990
آقای شارک بروبچ بقیه بیاین کمک کنید پیداش کنیم
من تمامه فایل ها رو تو z دیدم ولی چیزی دستگیرم نشد
بابا حداقل اسم فایل و خود فایل از p1 بدید
اين مشكلش معموليه ، به چند چيز هم بستگي داره ! 1 - به اپراتور سيم كارت 2- يه ذره هم اين هك باعثش ميشه دليل خاص ديگه اي هم ندارهنقل قول:
دوست من اون چيزي كه شما گفتي كه از طريق سرويس منو امتحان كنيم اون فقط تست هستش ( از اسمش هم معلومه service test ) و كم وزياد كردن ولوم از اونجا تاثيري ندارهنقل قول:
تو x-plor كه فقط مي توني اون فايل رو جايگزين كنينقل قول:
تو سويس بايد بري دسترسي رو روي level 3 بزاري ( اگه نتونستي پيدا كني دوباره بگو تا كامل تر بگم ) در مرحله بعد بايد به x-plor سوييچ كني و بعد اون فايل رو جايگزين كني .
پولی نیست.نقل قول:
هر هکی که توی اون سایت قرار بگیره اینحا هم قرار داده میشه.البته بعد از اینکه نسخه بدون نقصش رو بزارن.
در ضمن اونا برنامه نویس نیستم.اونا فقط توی ایلها تغییرات ایجاد میکنن و متغییر های فایلها رو تعییر میدن.
خوب برای اینکار شما حتما یه P1 هم باید در اختیار داشته باشید.نمیشه به اطلاعاتی که بقیه از طریق فروم در اختیارتون قرار میدن تکیه کنید.همش باید در حال تست کردن باشید.نقل قول: