امپ چند کانال نیاز داری تا چند وات rms و تا چه قیمتی؟نقل قول:
ببین امپ استریم یا کنوود یا مافکو بگیر...پایونیر امپاش تو مشخصات قوی نشون میده ولی صدایی که به باند میده کیفیت نداره...اگه jbl رو بگیری که حرف نداره دیگه ولی بعدش ساند پیشنهاد منه
امپ چند کانال نیاز داری تا چند وات rms و تا چه قیمتی؟نقل قول:
ببین امپ استریم یا کنوود یا مافکو بگیر...پایونیر امپاش تو مشخصات قوی نشون میده ولی صدایی که به باند میده کیفیت نداره...اگه jbl رو بگیری که حرف نداره دیگه ولی بعدش ساند پیشنهاد منه
من یا میخوام یه 2 کاناله حالا بگیرم یه دوکانله هم بعد برای ساب یا یه 4 کاناله که خیالم راحت باشه که بعدم مشکلی نداشته باشم
2 کاناله 70-80 یا 4 کاناله تا حدود150
سلام ارادتمند
دوست عزیز کلا شما آمپ برندای
جی بی ال
ساوند
ارت کوییک
پاور آکوستیک
بگیری عالیه
پایونر و کنوود از دم چینین
اون 4 تای بالایی تحت لیسانس آمریکا هستند چینی نیستند . کره ای هم هست
شما جنس از نمایندگی خیالت راحت تر هست
من که لینک آمپهای ساوند و ارت هم دوستمون که گذاشتن
شما اگه 4 کانال بگیری بعدا باید سابت هم 4 اهم باشه ممکنه نبت به این قیمتی که میخای الان بپردازی بعدا سابت کم بیاره
یه امپ 2 کاناله ساوند بگیر تا 100.000 تومان . زنگ بزنی تهران بهت میگه کجای اصفهان نمایندگی اصفهان هست یا اگه نبود برات میفرسته . آمپای ساوند با توجه به این قدرت و کیفیت واقعا خوبند
در مورد اصلی بودن برندها هم دوست عزیز خدمتت عرض کنم شما از نمایندگی بگیر جنسو یا اصله یا اگر چین هست درجه 1 هست
البته همه جنسا هم چینی نیست . چون کشور ما تحریمه برای وارد شدن جنس برچسب made in china میزنند که جنس وارد بشه . شما بری نمایندگی عکاظ خیلی از باندها یا آمپ و ... مثلا ما جی بی ال رو مثال بزنیم بازش کنید usa حک شده ولی برچسب چین میزنن
از نمایندگی بخر
سلامنقل قول:
4150 دمو نداره ولی 5150 داره
از نظر قدرت خروجی فرقی با 7150 ندارن
قابلیت نصب اینترفیس یا همون کنترل سیمی رو این پخش ها دارن
کنترل سیمی کنترلی هست که با سیم به پخش وصل میشه و تا حدودی کار کنترل رو انجام میده
مثلا در 206 ها مثل دسته راهنما هست و کارایی مثل زیاد کردن صدا و رد کردن آهنگ و... انجام میده
یک سایت خارجی پیدا کردم حراج کرده محصولات صوتی رو
واقعا اگر آدم آشنا داشته باشه خیلی عالیه از خارج براش بیارن
حداقل مطمینی اصله ولی گارانتی نداره ولی وقتی جنس اصله دیگه عالیه ک
نقل قول:
کد:http://www.woofersetc.com/
سلام
امروز یه سمند اومده بود 4 تا یعنی 2جفت کنوود 718 ex با یه آمپ 4 کاناله ساند استریم trx 4.640 براش همگی با استاد نصب کردیم صدای قشنگ و پر قدرتی شده بود . بیسارو هم دقیق و عالی میزد
در مورد آمپهای ساند بگم که سری trx کمی ارتقا یافته سری tra هست کیفیتش و قدرتش کمی بهتر شده
خوب بود
سلام
خودم باند 953 رو انتخاب کردم حالا دوستان صفحه های قبل از 1073 هم تعریف کردن بین این دوتا کدومو پیشنهاد میدین ؟ اینفینیتی چطوره ؟ کیفیت واسم فوق العاده مهمه خواهشنا کسانی که هر سه مدل رو گوش کردن راهنماییم کنن
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم صدای 1073 رو نشنیدم ولی از دوستان و نصابها که شنیدم گویا بهترین بانده در حاله حاضر هست
قیمتش 250.000 هست و از همه لحاظ قدرت و کیفیت مثل اینکه عالیه یعنی در صدای بالا هم بیسارو میکوبه ولی کیفیت حفظه
صدای اون دو باند دیگه ی مورد سوالتون رو شنیدم
953 جی بی ال یه باند قدرتی هست که بیسارو کوبشی و زیبا اجرا میکنه
اینفینیتی البته نمیدونم شما کدوم مدلش رو را در نظر دارید ولی بیشتر نسبته کیفیت به قدرتش بیشتر هست . بیسارو رو نرم میزنه . بیشتر کیفیتی هست
اگر کیفیت بیشتر براتون مهم هست اینفینیتی خوبه
تو رو خدا منو بتحویلید:42:نقل قول: