سلام
از اساتید محترم این بخش تقاضای راهنمایی برای اتصال هارد ide maxtor به پورت ساتا را دارم.تبدیل ide به sata گرفتم و نمیتونم راهش بندازم.در ضمن یک هارد ide دیگه هم دارم که با کابل ide به مادربرد متصله و به عنوان هارد master شناخته می شه.
Printable View
سلام
از اساتید محترم این بخش تقاضای راهنمایی برای اتصال هارد ide maxtor به پورت ساتا را دارم.تبدیل ide به sata گرفتم و نمیتونم راهش بندازم.در ضمن یک هارد ide دیگه هم دارم که با کابل ide به مادربرد متصله و به عنوان هارد master شناخته می شه.
چرا اینجا کسی جواب نمیده؟!:13:نقل قول:
بعید به نظر میاد. من که خیلی این کارو کردم ولی هیچ اتفاقی نیافتاده. اما احتمالش هست فکر کنم. به نظر من چون احتمالش کمه اشکالی نداره و خودم هم واسه همین زیاد این کار رو میکنم.نقل قول:
اگر دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم.نقل قول:
سلام هاردم 4-5 تا بدسکتور داره چجوری از بین ببرمش ؟ بدون اینکه اطلاعات هاردم بپره...ویندوز عوض بشه موردی نداره.
این 3 برنامه رو هم دانلود کردم ...میخوام بدسکتورها از بین بره اما اطلاعات همه درایوها به جز درایو ویندوز سرجاش باقی بمونه.یعنی ویندوز عوض بشه موردی نداره . مرسی..
O&O Defrag Professional Edition v14.0.167
Paragon_Partition_Manager_11.0_Build_9887_SE_Perso nal_Edition_x86
HDD_Regenerator_2011
به این عکس نگاه کنید . که از مسیر زیر انداختم :
Start=>Run تايپ كنيد Cmd و سپس Ok كنيد حالا تايپ كنيدCHKDSK و ok كنيد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اینکه اطلاعات سایر درایوها به جز ویندوز پاک بشه چجوری این بدسکتور ها را از بین ببرم؟ ب ه من گفتن که 8 بد سکتور داره سیستم .اگه ممکنه از روی عکس مشخص کنید 8 تا کدومها هست و چجوری از بین ببرمش.
بهم گفتن نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را امتحان کنید .
از روی عکس زیر کدوم برنامه ها رو اجرا کنم؟ تاحالا کار نکردم.اگه ممکنه یه مقدار از روند کار توضیح بدید مرسی.
سلام این مشکل منم هست با این تفاوت که هارد من صدا هم میده . صداش کلیک ماننده هر دو الی سه ثانیه یه بار صدا میده صداش خیلی تابلو شدهنقل قول:
ممنون میشم راهنمایی کنید:10:
سلام . :8:
من از هاردم ویرچوال ممورری گرفتم ... و از هارد من صدای "خر خر خر خر " می یاد ...
میشه توضیح بدید ...
با سپاس :8:
سلام . تو کار با برنامه HDD Regenerator به سه مشکل بر میخورم همش و ریست هم میکنم و از اول میام باز هم فایده نداره و این پیغام میاد : عکس:
هارد کامپیوتر ساتا هست و جای IDE نداره.
لطفا کمکم کنید هاردم زیاد بدسکتور داره .
اینجا گمون کنم مثل جزایر قناریه سالی یکی دو نفر سر میزنن
:22:
سلام به همگي
من دو هارد مکستور دارم يکي 160 ساتا و 80 ide ميخواستم هارد 80 رو فرمت کنم
که اشتباهي هارد 160 که کلي اطلاعات مهم توش بود رو فرمت کردم فرمتش رو با نرم افزار خود مکستور انجام دادم
که توي سيدي Hiren's BootCD بود
بعد از آن اتفاق من اين کارها رو انجام دادم تا اطلاعاتم بگرده
اول با همان سايز قبلي پاتيشن بندي کردم بعد پيغام فرمت داد که با فرمت سريع فرمتش کردم
بعد با نرم افزار GetDataBack for FAT 4.01 دو تا از درايوها که FAT بود فايلهاش برگشتن
ولي چهار تا درايو ديگه که فرمتش NTFS بود با نرم افزار GetDataBack for NTFS 4.01
هيچ فايلي رو رکاوري نکرد . با برنامه Recover My Files تست کردم باز فايده اي نداشت
حالا کسي ميتونه کمکم کنه که بتونم اطلاعات مهم رو که توي درايوهاي NTFS بود ريکاوري کنم؟؟؟؟