كدوم فايل ؟ چرا ؟ چطور بايد اون فايل رو جايگزين كرد ؟نقل قول:
Printable View
كدوم فايل ؟ چرا ؟ چطور بايد اون فايل رو جايگزين كرد ؟نقل قول:
سلام..نقل قول:
فکر کنم جواب سؤالتون رو بتونید تو پست زیر بگیرید..
موفق باشید.. :11:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2316492&postcount=14
سلامنقل قول:
وقتی شما سیستم را به صورت صحیح و اصولی خاموش می کنید چند ثانیه صرف می شود تا سیستم شما خاموش شود .
در این چند ثانیه ویندوز اقدام به بستن تمامی سرویس هایی میکند که در حال استفاده و اجرا بودند و همچنین خالی کردن فایلهایی که توی رم شما در حال اجرا بودند میکند .
وقتی شما یک دفعه شروع به کشیدن برق سیستم می کنید در واقع اجازه بستن سرویسها را به ویندوز نمی دهید و همین امر موجب اسیب دیدن قسمتهایی از ویندوز شود .
گاهی وقتها ممکنه به خاطر این زمان زیادی از نصب ویندوز گذشته و ویندوز قدری کند شده این مشکل باعث بالا نیومدن ویندوز بشه .
و بعضی وقتها شاید تنها راه حل مشکل تعویض ویندوز باشه :دی
موفق باشی
سلام من يه مشكل دارم كمكم كنيد
آنتي ويروس AVGنصب كردم و اين آنتي ويروس تقريبا نصف فايل هاي dll منو پاك كرد حالا ويندوز بالا مياد ولي خيلي از برنامه هام ديگه بالا نمياد ؟؟
قسمت ADD & Remove از contnol panel هم رفته ؟؟؟ چكار ميتونم بكنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی چی ؟! :18: نمیشه که ؟!نقل قول:
منم خودم همین آنتی ویروس رو دارم و کلی وقت هم هست که دارم ازش استفاده میکنم..
فایل های کرک و کیجن برنامه هام رو پاک کرده که اونم به خاطر حساسیت بالای این آنتی ویروسه، ولی برنامه هام رو از کار ننداخته !
میشه بگی کدوم برنامه هات رو از کار انداخته ؟
سلام آنتی ویروس که الکی فایل را پاک نمیکنه تازه چی اونم فایل dll به احتمال زیاد اون فایلها آلوده بودننقل قول:
خوب حالا اگر که اون برنامه ها از کنترل پنل پاک نمیشن از تون آپ استفاده کن
موفق باشید:13:
شنیدم که تو xp قابلیت ارسال و دریافت فکس داریم . اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که چطوری ؟
میخواستم بدونم که با این قابلیت دیگه احتیاج به دستگاه fax نداریم ؟
مگه میشه؟؟!!
دستگاه فکس را حتما ن باید داشته باشین.!
نقل قول:سلامنقل قول:
اره ويندوز Xp اين قابليت رو داره . سخت افزار هاي لازم جهت انجام اين كار
1-خط تلفن
2-مودم با قابليت FAX&MODEM
3-چاپگر
در مورد نرم افزار هاي لازم هم خود XP يه نرم افزار هست كه نصب نيست و ميتونيد از توي سي دي ويندوز اونو نصب كنيد
خوب اینو که میدونم شما میتونید تلفن به مودم وصل کنینقل قول:
ولی ایشون میخوان از قابلیتهای فکس هم استفاده کنند