ای بابا
هاتبرد که نشون نمیده
شبکه 3هم که ازش بخاری بلند نمیشه.
امیدوارم ریبری رو دیگه ندن بره.
ای بابا
هاتبرد که نشون نمیده
شبکه 3هم که ازش بخاری بلند نمیشه.
امیدوارم ریبری رو دیگه ندن بره.
منم امید دارم ولی نه به اندازه شما : دینقل قول:
به هر حال هر كس يه نظري داره. نظر خود من اينكه بايرن امسال خيلي اماده هست. ريبري, توني ,زيرو برتو ,كلوزه, اشتايگر . اينا الان خيلي اماده هستن. حتي تو دور مقدماتي اروپا هم بايرن يكي از تيمهاي اماده اي بود كه با اقتدار از گروهش صعود كرد.
به نظر من رقیبای جدی بایرن همین بارسا و منچستر هستند و تیم های دیگه نمی تونن زیاد مشکل ساز بشن!
بایرن این چند ساله با اقتدار از گروهش بالا اومده ولی بعدش رو خراب کرده که خدا کنه این دفعه اینطوری نشه!نقل قول:
هم بايرن يكي از تيمهاي اماده اي بود كه با اقتدار از گروهش صعود كرد.
اخه مگه شب آبگوشت میخورن عزیزان:20:
============================
بابا یه lnb بگیرین میشه 5000تومن. همه بازیا رو از نایل ست ببینین.
================================
دقیقه 88 بایرن 2 بر 1 جلو
بازی 3 بر 1 تموم شد...مرسی میرو:31:
تبريك ميگم. واقعا حقمون بود كه ببريم. همه بازيكنها خوب بودن. ريبري هم رو هر سه تا گل تاثير گذار بود.
البته عرب ست فكر كنم بهتر باشه. چون دوبي اسپورت 1 و 2 اغلب بازيهاي بوندسليگا رو پوشش ميده.نقل قول:
بابا یه lnb بگیرین میشه 5000تومن. همه بازیا رو از نایل ست ببینین
انتقاد رئیس فدراسیون فوتبال آلمان از دستمزدهای بالا در فوتبال اين كشور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورا اسپرت : رئیس فدراسیون فوتبال آلمان از مبالغی که برخی از باشگاه ها به دستمزدها و انتقال بازیکنان اختصاص می دهند به شدت انتقاد کرد .
تئو زوانزیگر درسخنانی که در مطبوعات آلمان منتشر شد از زیاده روی در جهانی سازی در فوتبال ابرازتاسف کرد.
رئیس فدراسیون فوتبال آلمان اعلام کرد برخی ازمبالغ برای من غیراخلاقی است . یک انسان نمی تواند اینقدر پول داشته باشد.
زوانزیگر افزود : باید این سئوال را از خود پرسید آیا ما می توانیم به خود اجازه دهیم یک شرکت یا شیخ نشین عرب یک باشگاه را بخرد و آن را بفروشد این نوع کارها زیاده روی در تجاری سازی امور ورزشی است
نتايج رقابتهاي شب گذشته بوندسليگا
هورا اسپرت : هفته نوزدهم رقابتهاي بوندسليگا شب گذشته پايان يافت.
نتايج مسابقات شب گذشته به شرح زير است:
بايرنمونيخ 3 – بورسيادورتموند يك
گلها: زي روبرتو 23 و كلوزه 87 و 90 براي بايرن – والدس 2 براي دورتموند
انرگيكوتبوس 3 – هانوفر يك
گلها: رانگلوف 39 69 و آنگلوف 73 براي كوتبوس – فارنهورست 82 براي هانوفر
بایرن مونیخ به رده دوم جدول رده بندی صعود کرد
تیم فوتبال بایرن مونیخ با برتری دیرهنگام مقابل بروسیا دورتموند به رده دوم جدول رده بندی رقابت های بوندس لیگا صعود کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، تیم فوتبال بایرن مونیخ دیشب در چارچوب هفته نوزدهم رقابت های بوندس لیگا با نتیجه 3 بر یک مقابل دورتموند پیروز شد و به یک امتیازی هوفنهایم در صدر جدول رده بندی رقابت های بوندس لیگا رسید. زی روبرتو (23) و کلوزه(87 و 90) گل های بایرن را به ثمر رساندند و برای تیم میهمان، والدز در دقیقه دوم گلزنی کرد.
در دیگر دیدار برگزار شده شب گذشته تیم فوتبال انرگی کوتبوس با نتیجه 3 بر یک مقابل میهمان خود هانوفر پیروز شد. برای کوتبوس در این دیدار رانگلوف (39 و 69) و آنگلوف (73) گلزنی کردند و تک گل هانوفر در دقیقه 82 توسط فارنهورست به ثمر رسید.
جدول رده بندی:
1- هوفنهایم 39 امتیاز
2- بایرن مونیخ 38 امتیاز
3- هرتابرلین 37 امتیاز
4- هامبورگ 36 امتیاز
---------------------
16- کارلسروهه 16 امتیاز
17- بوخوم 14 امتیاز
18- مونشن گلادباخ 12 امتیاز