عمر باطری تمام گوشی های نوکیا نسبت به سونی اریکسون ها کم هست...اما در مقایسه با بقیه نوکیا ها خوبه....نقل قول:
Printable View
عمر باطری تمام گوشی های نوکیا نسبت به سونی اریکسون ها کم هست...اما در مقایسه با بقیه نوکیا ها خوبه....نقل قول:
اصلا عمر باتریهای نوکیا کمتر از سونی اریکسون نیست!دلیل دارمنقل قول:
میدونید چرا اماده به کار برای گوش دادن به موزیک در گوشی دبلیو 850 22 ساعته در حالی که این زمان در 5700 10 ساعته؟؟؟؟چون ال سی دی 5700 16 میلیون سلول رنگی هست ولی دبلیو 850 این گونه نیست و تا حالا سونی اریکسون موفق به تولید گوشی که دارای ال سی دی 16 سولول رنگی باشه نشده چون باید باتری گوشی تواناییشو داشته باشه!!سی پی یوی5700 369 مگاهرتزه و سیستم عامل داره در حالی که دبلیو 850 اصلا این گونه نیست!!به همین دلیل اماده به کار 5700 برای موزیک گوش دادن 10 ساعته!پس خواهشا دیگه شرکتی رو زیر سوال نبرید!!
از این به بعد اگه کسی در مورد باتری های نوکیا نظر داد خودم شخصا..........!چون که دلایلم رو در بالا ذکر کردم
اصلا میدونید چیه؟؟؟تقصیر نوکیاست که روی گوشیهاش سی پی یوی قوی میزاره و ال سی دی با بالاترین کیفیت قرار میده!!لیاقت شما همون گوشیهای سونی اریکسونه!!به خدا قسم یه دونه دبلیو 810 خریدیم هر روز باید شارژش میکردیم!!باتری رو عوض کردیم ولی وقتی از یه نفر دیگه در این مورد سوال کردیم گفت این طبیعیه!!
حالا این دبلیو 810 سی پی یوی قوی داشت؟؟ال سی دی قوی با 16 میلیون سلول داشت؟؟؟اخه چی داشت که بایستی هر روز شارژ بشه؟؟؟؟؟؟یا همین دبلیو 850 که اینقدر سنگ باتریشو به سینه میزنید؟؟؟؟اگه دبلیو 850 امکانات 5700 رو میداشت ممکن بود با باتری خودش روشن هم نشه!!!سونی اریکسون از سی پی یوی قوی و ال سی دی 16 میلیون سلولی هر گز استفاده نکرده چون توانایی ساخت باتری مخصوص و قوی برای این موارد رو نداره!!بیچاره از نوکیا خیلی غصه اشو میخورم!!برید همون کا ید الله سونی اریکسون بگیرید دستتون!!!!
در مورد صدای 5700 در مقابل 3250 نیز همونطور که mr.k2 جان فرمودند کیفیت و بلندی صدای 5700 بیشتر از 3250 هست و این رو در موبایل ریویو نوشته!
]چرا ناراحت میشی دوست عزیز ما در اینجا نظریاتمونو میگیم قرار نیست نظرتو به کسی تحمیل کنی هر کسی نظر خودشو دارهنقل قول:
راستی اون چیه نوشتی کلی خندم گرفت :27::27: درستش کن
شاید میخواستی بنویسی شلوارشو میکشم پایین یا .....
حالا زیاد جدی نگیر چون بهمون گیر میدن
-----------نقل قول:
باشه چرا این قدر خودتو نارحت می کنی دوست عزیز نظر بعضی چیزها سونی ارکسون بهتره بعضی چیزها نوکیا شما نبید نارحت بشید دومن عمر باطیش بلای 3 ساله من 2 نشده گوشی رو عوض می کنم
---------نقل قول:
دوست عزیز شما خیلی بحث رو کش می دید
دوستان این یک عکس با این گوشی گرفتم ببینید کیفیتش از ان73هم خوب تره یا نه به نظر من خوب تره:
با رزولیشن1600x1200 این دست دوربین دیجیتالی 5 میگاپیکسلی رو از پشت می بنده نظر شما چی
در عکس توجه کنید که به تمامی سلول های عکس رنگ کافی رسیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]