دوست عزيزنقل قول:
مادر برد جديد اين كنسول به نام JASPER قراره از ماه AUGUST يعني حدود 1 ماه ديگه
ساخته و عرضه بشه
ولي مشخص نيست كه دقيقا در اين تاريخ بياد بيرون يا نه
موفق باشي
دوست عزيزنقل قول:
مادر برد جديد اين كنسول به نام JASPER قراره از ماه AUGUST يعني حدود 1 ماه ديگه
ساخته و عرضه بشه
ولي مشخص نيست كه دقيقا در اين تاريخ بياد بيرون يا نه
موفق باشي
دوستان چندتا سایت واسه خرید اینترنتی بازیهای xbox360 که قیمتشم خوب باشه معرفی کنین
این سایت رو تو بازی سنتر دیدم تبلیغ کرده بود رو دیسک ورباتیم دونه ای 4000 هر 10 تا 36000 تومننقل قول:
اینام که قدیمیاس:کد:http://htg.ir/
کد:www.nextgen.ir
لازم به ذکره من تا حالا خرید اینترنتی از هیچ کئوم از سایتا نکردمکد:www.westgame.ir
فک کنم دوستان بتونن بیشتر اطلاع بدن
دوست عزيز اگه پيدا كردي خواهش ميكنم منم در جريان بذار منم به شدت لازمنقل قول:
دارم اگه پيدا كردي بهم pm بده :10:
كسي يه سايت نميشناسه كه پرداخت هنگام تحويل داشته باشه ؟
من sarayebazi.com رو پيدا كردم قيمت dvd هاي pc عالي است هر حلقه حدود 1000 تومن
اما برا 360 هر بازي رو 6200 ميده !!
در ضمن اون سايت كه ورباتيم ميده 4 تومن احتمال زياد (خيلي زياد) از اين تقلبي هاس
چون ورباتيم اصلش حد اقل 6-7 تومنه و تقلبيش 4 تومنه حتي اونايي كه 4 تومن ميدن هم قبول
دارن از اين تقلبي هاس
سلامنقل قول:
دوست عزیز منظور شما مادربرد جدید هست یا کنسول جدید؟ چون اینها با هم زمین تا آسمان فرق میکنند!
اگر میخوایید یک کنسول بی دردسر و خوب بگیرید، مدل الایت پیشنهاد میشه ... کافیه همین چند صفحه ی قبل رو بخونید تا متوجه بشید. اگر مادربرد جدیدی هم عرضه بشه، صرفا اصلاح شده ی مدلهای قبلی هست و عملا چیز جدید به کنسول اضافه یا کم نمیشه.
موفق باشید
قابل توجه دوستانی که دنبال سایت برای خرید اینترنتی هستن.
همه این سایتا به اضافه 2-3 تا دیگه هست که خرید اینترنتی دارن ولی زیاد نمیشه بهششون اطمینان کرد( نه به فروشندها، به خرید اینترنتی میگم) بهتره زنگ بزنید بهشون تا بفرستن. همشون تو بازی سنتر تاپیک دارن.
اونیم که بازی رو ورباتیم میده 4000 تومن بدون قاب و چاپ و کاور میده. با اینا میده 5000 تومن. دیگه تقلبی بودنشو نمیدونم والا!!!!
من خودم از گیم تک خرید میکنم هم کیفیت کارش خوبه هم خدمات پس از فروشش. تو بازی سنتر هم تاپیک داره. دور خرید اینترنتی رو یه خط گنده قرمز بکشید
واقعا قرار مادربرد جدیدی بیاد؟؟
بله ، قبلا هم گفته شده بود که مادربرد جدید با نام Jasper قرار هست طی چند ماه آینده روی کنسولها قرار بگیره که سایز چیپ گرافیکی رو به 65 نانومتر کاهش میده و همچنین این کاهش در مقدار حافظه نیز دیده خواهد شد.نقل قول:
یعنی وایسم یه ماه دیگه بخرم؟یا با فالکون زیاد فرق نداره؟؟
دوست عزيزنقل قول:
مطمنا با FALCON تفاوت داره
در اون مشكل گرمايي به طور كامل حل شده
و بيشتر براي كاهش هزينه توليد طراحي ميشه
كه مطمنا قيمت اون هم كمتر از FALCON هست