نقل قول:
بله میتونین اقدام کنین.
وقتی نمونده
نقل قول:
بله میتونین اقدام کنین.
وقتی نمونده
یعنی تا کی؟نقل قول:
وقتی نمونده
فرم تاییدیه از مدرسه و اموزش پرورشو گرفتم.
فردا برم واکسن و دکتر و بانک بعد پلیس +10 .
دکتر واسه معاینه اولیه هر دکتری میتونم برم؟
یعنی تموم شد...نقل قول:
نه هر دکتری نباید بری. دکتر های نظام وظیفه . برو نظام وظیفه بهت معرفی میکنن...
:18:نقل قول:
یعنی تموم شد...
تا کی وقت داشت!!!!
اواسط سال زنگ زدم گفت بعد کنکور برو تنبلیه دیگه!!
نه نگران نشو مشکلی پیش نمیاد ... فقط سریع کاراشو انجام بده و ثبتش کن ...نقل قول:
دستت درد نکنه فرشید جان اما من اصلا هنوط برگه سبزی ندارم که نوشته باشه غیبت دارم یا نه -دیروز کمیسیون پزشکی داشتم که گفتن معاف از رزم شدی همین .نقل قول:
اگه غیبت داشتی توی برگه سبز مینوشتن.اگه ننوشتن یعنی مشکلی برای ثبت نام نیست
مدرک پیش رو به صورت حضوری اگه گرفته باشی مشکلی نداری ...
مدرکم رو هم به صورت حضوری گرفتم در ضمن من وقتی رفته بودم مدرسه پیش دانشگاهیم تاریخ قبولیم رو زده بودن شهریور 88 در صورتی که من خرداد قبول شده بودم بعد دفترداره گفت ما براتون 3 ماه آوردیم جلوتر تا غیبت نخورین .
در کل بگم من الان برگه سبزی چیزی ندارم .
واسه ثبت نام دانشگاه از کجا میفهمن مشکلی دارم یا نه ؟
من نرم پول واریز کنم ثبت نام بکنم بعد بگن شما غایبی نمیشه و از این حرفا . :D
سلام ببخشید من متولد فروردینه 71 می خوام تا حداکثر سه ماه دیگه برم خدمت می تونم برم لطفا راهنماییم کنید خیلی برام مهمه شما نمیدونید.اصلا راهی هست زودتر برم داوطلبی یا هرچیزه دیگه
ممنون
نقل قول:
خب وقتی دانشگاه قبول شدی دیگه خدمت مشکلی نداره
میتونی بری ثبت نام
نه دوست عزیز شما هنوز 1 سال دیگه وقت داریدنقل قول:
چه عجله ایه
همه میخوان فرار کنن از خدمت شما میخواین زودتر برین؟؟
نکنه میخوای زن بگیری؟!! :46:
سلام
دوستان من برگه سبز دارم و تاریخ اعزام اسفند 89 (برای بار دوم کنکور دادم ) حالا الان که شبانه قبول شدم مشکلی پیش نمیاد . معافیت تحصیلی صادر می کنن (شبانه از بهمن شروع می شه )
نقل قول:
عزیز جان شما یه اشتباه کردی .
ببین معاف از رزم در نیروهای مسلح تعریف متفاوت دارد و تعریف اصلی معاف از اموزش دوره ضرورت نیستش.
شما فقط از انجام دادن کارهایی مثل دویدن و سینه خیز رفتن معاف شدید. پس اموزش سرجاش هست.
اما شما فقط می توانید متاسفانه در ارتش و نیروی انتظامی خدمت کنید و باید قید سپاه رو بزنید.
چون سپاه معاف از رزم رو قبول نمی کنه .
ارتش و نیروی انتظامی در یک کلام پدر ادمو در می ارن . فقط کمی ارتش در دوره خدمت در نقاط محرومی مثل
خوزستان و غیره شما رو مراعات می کنند.
باز هم هرچی هستش توی سپاه کسی به شما فحش نمی ده . تا حدودی حرمت ادمو نگه می دارن .
دانشگاه طبق قانون خدمت وظیفه عمومی باید تمام مشمولین رو که غیبت کرده اند و قوانین رو رعایت نکردند
به خدمت وظیفه عمومی اعلام کنه.
الان دیگر توی همه دانشگاه ها یک بخشی به نام بخش نظام وظیفه برادران وجود دارد . که این کارها رو انجام می دهند.
شما باید هنگام ثبت نام به بخش نظام وظیفه دانشگاه بروی و در اونجا خودشون شما رو تایید کنند .