اینی که دوستمون hamidreza2010 گذاشتنو ست کردمنقل قول:
یکسری سایتا بازم بالا نمیاد و این ارور رو میده در کل کمتر شده
البته با ازونا شکن میرم مشکل نداره
Printable View
اینی که دوستمون hamidreza2010 گذاشتنو ست کردمنقل قول:
یکسری سایتا بازم بالا نمیاد و این ارور رو میده در کل کمتر شده
البته با ازونا شکن میرم مشکل نداره
پارس آنلاین که فکر کنم شبانه رو نیم بها کرده ، اولین شرکت بود ترسید :n02:نقل قول:
من میخوام از اندیشه برم مخابرات ، شما هم بیا
سلامنقل قول:
این همون dns اختصاصی هست که مخابرات قبلا بهم داده بود
فقط شما حتما زنگ بنزنید پشتیبانی ، براتون درست میکنن
بله، رایگانه رایگاننقل قول:
جالبه یه نکته دو خط از مخابرات داریم یکی طرح زمستانه هستش 2048 5 گیگ
یکی هم 1 ساله 5 گیگ 2048 که رنج ایپی های دو سرویس فرق داره کلا هر چقدر هم مودم خاموش روشن کنی اون رنج ها هم خوانی نداره .
و نکته مهم پینگ تایم بسیار عالی خطی که طرح زمستونه هست داره روی ایپی های خارج ایران اکثرا بین 103 تا 100 هست واقعا لذت بخشه
ولی اون خط همیشه 178 تا 170 همین رنج تا گاهی 190 هست . برای خودم عجیبه چرا فرق داره !
سرعت جفتشون هم 230 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، من میخوام از اینترنت اندیشه کوچ کنم به آشنای اول چند تا سوال دارم اگه کسی جواب بده ممنون میشم.
1. چند روز کار طول می کشه تا خط اندیشه جمع آوری بشه آیا وقتی مثلا درخواست جمع آوری رو شنبه بدم همون شنبه + زمان جمع آوری کامل خط، بدون اینترنتم یا اینکه مثلا شنبه دادم فعلا اینترنت رو دارم (هنوز وقتم تموم نشده زودتر از موئد قصد جمع آوری دارم) بعد مثلا بعد 2 روز یک دفعه نتم قطع میشه؟
2.چقدر طول میکشه تا آشنای اول راه اندازی بشه؟ (پیش شماره 727 سابق 33 77 جدید)
3.آیا من آشنای اول 2 مگابایت بگیریم سرعت دانلود شبا هم 200 تا 230 است؟ (من شنیدم در روز سرویس 2 مگابایت سرعت 230 می باشد)
نتیجه گیری من برای اینکه چرا میخوام برم رو آشنای اول این بوده (واسه کسایی که می خوان کوچ کنن و شبا نیاز به دانلود دارن)
1.قیمت اندیشه 1024 10 گیگ 42 تومنه و طبق تحقیقاتی که کردم سرعت در شب واقعی میشه یعنی میشه 128 تا 140 کیلو بایت در ثانیه (از خودشون پرسیدم گفتن Real میشه)
2.قیمت آشنای اول 2024 5 گیگ 22 تومنه و سرعت در شب هم 200 تا 230 (به فرض اینکه درست باشه)
نتیجه گیری: (هر دو از ساعت 1 تا 7 رایگان هستند)
1. با اندیشه میشه به صورت ماکسیمم 2.76 گیکا بایت دانلود کرد.
2. یا آشنای اول میشه به صورت ماکسیمم 4.43 گیگا بایت دانلود کرد.
یعنی در طول ماه بخواهیم حساب بکنیم 50 گیگا بایت بیشتر میشه با آشنای اول دانلود کرد.
دوست عزیز جمع آوری بستگی به شرکتش داره ، یعنی اندیشه اگه بخواد صبح جمع آوری میزنه شما هم همون موقع میتونید مخابرات ثبت نام کنید و بعد 1ساعت اینترنت داشته باشیدنقل قول:
جمع آوری هم اونا لیست میدن مخابرات و مخابرات کلا خط تلفن رو برای adsl قطع میکنه و شما نتی ندارید و باید صبر کنید شرکت بعدی فعالش کنه
شما هر سرویسی که میگیرد تقسیم بر 8 کنید سرعت واقعی رو میبینید ، 1024 تقسیم 8 میشه 128 (سرعت بین 100 تا 120 نوسان داره)، و 2048 تقسیم 8 میشه 256 (سرعت بین 200 تا 240 نوسان داره)
بستگی به سرور هم داره ، بعضی از سرورهای ایرانی کامل بازه سرعتش و بعضی ها نصف
الآن 2020 زنگ زدم و گفت سرویس های 1مگ 5 گیگ ، 1ساله رایگان دارن و مودم میدن و اگه مودم نخواید ، 24گیگ حجم اضافه جاش ، نپرسیدم 2مگ هم رایگان داره یا نه
دیشب اندیشه 2گیگ حجم داشتم ، کلا امروز استفاده زیاد نکردم 300مگ کم شده احساس میکنم اینا هم دوبل حجم کم میکنن
متوجه منظورتون نشدم یعنی باید من پول یک سال رو باید بدم تا شبا رایگان داشته باشم؟!
دوستان اندیشه ترفندی وجود نداره توی شبانه رایگان 1 مگ با همون سرعت روز 300 بشه دانلود کرد ؟
سلامنقل قول:
یعضی چیزا رو که دوست خوبمون بالا توضیح دادن ، فقط چند تا چیزم من بگم:
توی مخابرات هم شب سرعت واقی میشه ، البته از ساعت 1 تا 4 صبح ، بقیش عادی و خوبه
نتیجه اینکه سرعت 230 نیست و 3 ساعت اخر بازه رایگان خوب میشه که اونم نوسان داره
برای جمع آوری هم بستگی به هر دو شرکت داره و زمان دقیق رو باید از خودشون بپرسید
سلامنقل قول:
سرویس های بالای 1مگ 5 گیگ ، مودم رایگان داره
نه ، پولش هر دو ماه میاد روی فیش تلفننقل قول: