سلام یک هارد اکسترنال بگیر دستگاه رو آپدیت کن بعد به وسیله دستگاه پارتیشن بندی کن بازی ها رو نصب کن روی هارد به همین سادگینقل قول:
سلام یک هارد اکسترنال بگیر دستگاه رو آپدیت کن بعد به وسیله دستگاه پارتیشن بندی کن بازی ها رو نصب کن روی هارد به همین سادگینقل قول:
برو بچ dead space 2 رو تموم کردم! (چقدرم بد گفتم پشت سرش!)
یکی از اصلی ترین دلایلی که بازی رو تموم کردم این بود که 6 تومن پولشو داده بودم:31:
و یه سوال : من الان میخوام به لایو وصل بشم و میدونم که بن میشم
اگه بن بشم بجز اخراج از شبکه مشکل دیگه ایی واسه کنسولم پیش نمیاد؟ یا شاید مشکلی در اینده؟
نه من هارد مخصوص ایکس باکس گرفتم اما ارجینال نیست.آیا همین هارد مخصوص ایکس باکس غیر ارجینال هم باعث بن میشه؟نقل قول:
سلام اساتید.کیفیت پخش کابلهای hd قیمت 7_8 تومنی با 25تومنی فرق داره؟یاباز اینم ازجوکهای کاسب کارای شیادپدرسوخته است که از ارواح خاک جدشون تا جون کوچکترین عضو خانوادشونو قسم میخورن چیزی جز حقیقت نمیگن
داداش تونستی از این استوک ها برای الیت یا پریموم بگیر البته تست کن سالم باشهنقل قول:
داداش ممنون راهنمایی کردی.من کابلhd دارم 12تومن خریدم امروز یارو میگفت اینا روکش طلایه تصاویرو باکیفیت خیلی بهتری پخش میکنه منم گفتم گور بابات:27:اول برم از بچه های سایت یک آماری بگیرم ببینم راسته.چون این پدرسوخته ها همه حرفاشون دروغه.نقل قول:
با یه تیکه آلومینیوم هم میشه -یا نقره ی مایع - همه ی الکتریکی ها ماژیکش رو دارند .نقل قول:
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
من یه کابل 60 یورویی خریدم ، یه 4 یورویی - کوچکترین فرقی توی کیفیت تصویر با هم ندارند . فقط پول اسم (چون گرونه مارکش فیلیپسه) و یک کمی کیفیت مواد اولیه رو میخورند . همین .نقل قول:
جواب بدین ثواب داره:31:نقل قول:
و یه سوال : من الان میخوام به لایو وصل بشم و میدونم که بن میشم
اگه بن بشم بجز اخراج از شبکه مشکل دیگه ایی واسه کنسولم پیش نمیاد؟ یا شاید مشکلی در اینده؟
بهترین حالت همونه که او چیزی رو بخری که تو بسته بندی ارجینال هستنقل قول:
پس بازم دروغ گفت واقعااینا به فکر پاک بودن درآمدشون نیستن این همه دروغ باورکنین هیچ جای دنیانیست.اتفاقافیلیپسومیگ ت 35و سونی رو میگفت 30 خوب شد نخریدم پس همش یکیه؟ممنوننقل قول: