نقل قول:
حق با توئه ! چی بگم...
در دهاتی هم که ما هستیم فقط شاتل ( اصلاااااااااااااااااااا ) داتک و پارس و فن آوا سرویس می دن.
Printable View
نقل قول:
حق با توئه ! چی بگم...
در دهاتی هم که ما هستیم فقط شاتل ( اصلاااااااااااااااااااا ) داتک و پارس و فن آوا سرویس می دن.
اره کلا یک سال خوب سرویس میدند بعدش دیگه تعطیله می خواهم برم شاتل فکر کنم از چا بیافتم تو دریا :n21:
با نمایندگی پارس حرفیدم میگفتن سرویسای ما share هستن و روزا بین 70 تا 80 سرعت دان میده و شبا هم 20 کیلو
27 ام سرویس شاتلم تموم میشه نظری ندارین ؟ :n13:
دانلود شبانم زیاده این شاتل راه به راه محدود میکنه :n27:
من پنجمین ساله که از پارس سرویس دارم، همیشه هم خوب بوده، مخصوصا از مهر ماه امسال که سرویس ها رو روی 4 مگ بستننقل قول:
سلام
سرعت دانلود سرویس 128u+چند هست؟
ابوالفضل جان فقط همین رو بهت بگم که اتل با اون قیمت های نجومی و اون نا محدود الکی فقط دزدی می کنه.نقل قول:
اول ...به عنوان مثال شما یک 128 یا 256 آرت ازش بخری سرعت رو خیلی جر بدن **نشون رو رو 60-70-80 کیلوبایت می بندند.
و محدوثانیه یا همون 6 کیلوبایت می کنند شما رو ! گاهی تا 1 1.5 ماه جریمه سرعتتون رو رو 48 کیلوبیت بر ثانیه یا همون 6 کیلوبایت خودمون می بندند.
حداقلش اینه که..پارس آنلاین نا محدود واقعی می ده. می گه ببین عزیزم ! شما 256 خریدی ؟ من بهت حال میدم و تا 33 گیگ حجم.. سرعتت رو رو 1.5 مگ می بندم ( برای 512 67 گیگ و برست 2 مگ و 1 مگ و 2 مگ هم ندارند و آی پی استاتیک )گ
اگر از 33 گیگ گذشتی مشکلی نیست ! محدود نمیکنیم ! اما حال نمیدیم. همون 32 خودت رو داری. نه جریمه می کنیمت نه رو 6 کیلو می بندیمت. یعنی این کار رو می کنه که نسبت به نامحدود مخابرات یک برتری داشته باشه..
اما شاتل ؟ خدا به دادش برسه با این دزدیا. این سیاست جایزه پارس آنلاین رو من خیلی می پسندم.
نقل قول:
ممنون کوشا خان :n16:
الان 128 محدود تو شب چقدر میشه دان کرد؟ و نامحدودش چی؟
یه اشتباهی که کردم همین دیروز 6 ماه تمدیدش کردم دوره جدیدمو که خوشبختانه میشه ازش پس گرفت
اینکه نمایندگی پارس گفت share هست و ممکنه سرعت بالا پایین بشه یکم دل سردم کرده
شما همچین مشکلی دارین؟
تا 20 گیگ روی 1 مگ هست بعد از اون میشه 10 الی 16 کیلوبایت نامحدودنقل قول:
تعرفه های نامحدود از ساعت 2 تا 7 هم روی سرعت اسمی هستند این رو هم در جریان باشید!
سرعت سرویسم( 20 گیگ تموم نشده) بعضی مواقع بین 16 تا 40 متغیره طبیعی هست؟نقل قول:
برای دانلود زیاد شبانه چه سرویسی رو پیشنهاد میکنین محدود خوبه یا نا محدود سرعت بالا داشته باشه
و اینکه 128 محدود تو روز چقدر سرعت دان داره و تو شبانه رایگان چطور؟